arhiva: 10/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Grigore Gheba a incetat din viata
de Florin si atat la: 10/09/2004 21:34:00
“autorul celebrelor culegeri de matematica, grigore gheba, a fost inmormantat ieri in cimitirul “tudor vladimirescu“ din bucuresti. matematicianul a avut parte de o inmormantare modesta…”/ jurnalul national/ http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=12839/ oare mai sint oameni ca mine care gaseau culegerile de matematica fascinante si aceasta veste ii intristeaza?/
10 comentarii
modifica
Romanii se pregatesc sa ajunga in spatiu prin mijloace proprii
de Daniel Racovitan la: 10/09/2004 09:17:00
azi dimineata am vazut la jurnal pe fr2 stirea lansarii cu succes la capul midia a prototipului la scara redusa a rachetei romanesti demonstrator./ in caz ca nu stiati deja, o echipa finantata din fonduri private, face parte din cele cateva natiuni care s-au inscris la concursul x-prize, care ofera 10.000.000 de dolari celor care vor reusi sa trimita in spatiu, intr-un un vehicul reutilizabil un echipaj de trei oameni plus "bagaje", la o latitudine mai mare de 100km./ din cate am inteles, nu numai faptul ca romanii se pregatesc sa zboare singuri in spatiu e uimitor ci si faptul ca au inventat un motor complet ecologic si reutilizabil./ presedintele fundatiei x-prize, peter diamandis spu  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Ajutorul primit
de mirelavus la: 10/09/2004 01:24:00
care dintre romanii aflati in strainatate au primit ajutor de la alti romani aflati acolo de mai mult timp? impartasiti ceva din experienta traita.
20 comentarii
modifica
inginer mecanic
de mirelavus la: 10/09/2004 01:22:00
care dintre voi a reusit ca inginer in statele unite? cine imi poate impartasi din experienta lui (ei)?
48 comentarii
modifica
Trecere in revista...
de Pisicutza la: 10/09/2004 01:15:00
a trecut destul de mult timp de cand gandurile noastre se astern in aceasta "cafenea a trecerii timpului". trebuie sa recunosc ca am nimerit din greseala aici... cautand un vis de dragoste am intrat in aceasta lume cutremurata de povestirea lui dan logan:"poveste de liceu,in cheie nostalgica"... apoi am vrut mai mult... am vrut sa va citesc pe voi,sa va inteleg,sa va aflu gandurile...dar si sa intru in acest univers.am scris...am plans...am oftat...am ascultat si am si comentat...viata,moarte,iubire,destin,dor de casa,dor de trecut si sperante de viitor...prin toate acestea am trecut alaturi de voi.indraznesc sa spun ca mi-am facut prieteni...prieteni adevarati...oameni adevarati.am trecut pr  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...