Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 11/09/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Visele nu se risipesc, dar nici nu zboara daca nu le dai aripi..
de Myosotis la: 11/09/2004 23:44:00
visele nu se risipesc...visele nu pot zbura, daca nu le dai aripi../ intr-o dimineata m-am trezit cu convingerea ca nu mai pot trai..aflasem cu o seara inainte ca viata mea nu fusese decat un lung sir de "mici nefericiri"..oare fusesem vreodata cu adevarat fericit?..nu-mi pot da seama foarte bine cum s-a produs deodata aceasta revelatie in mine: si anume aceea ca pana la acea data nu traisem realmente./ nu-mi amintesc sa fi facut ceva interzis sau sa fi iesit din normele zilnice.ceea ce ma ucidea de fapt era banalul in care traisem.si faptul ca fusesem atat de nefericit.nu-mi gaseam locul printre oameni.intre ceilalti ma simteam mereu urat, prost, nedemn de nimic, desi poate nimic din toate  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Un maghiar presedinte in Romania???
de aldan la: 11/09/2004 22:10:00
nu stiu cum vi s-ar parea sa auziti, dupa 28 noiembrie 2004 ceva de genul: marko belo, presedinte al romaniei. dupa '89, activitatea politica a maghiarilor di romania, si nu a romanilor de origine maghiara a luat-o pe o tenta ascendenta, astfel ca, din 4 in 4 ani, intalnim un procent de aproximativ 7 procente in dreptul u.d.m.r., atunci cand este vorba de alegerea candidatului la presedentie. acest lucru ar trebui sa fie absolut intrigant vizavi de respectul de sine al fiecaruia dintre noi, in calitate de cetatean roman. si acesta, nu ca fiecare grup de cetateni romani bine structurat din punct de vedere politic si cu destule semnaturi isi poate desemna un candidat la presedentia romaniei,  ...continuare .
25 comentarii
modifica
dor
de rodiana la: 11/09/2004 14:41:00
ce este dorul? nu stiu, poate cuvintele m-au pierdut sau poate eu le-am pierdut pe ele, asa ca mai bine il las pe noica sa ne spuna:"virtutile lui sunt deosebite, cu adevarat imparatesti: e un cuvint tipic de contopire a sensurilor, iar nu de simpla compunere a lor; e un cuvint al deschiderii si totodata inchiderii unui orizont; unul al intimitatii cu departarile, al aflarii si cautarii; un cuvint al stiutului si nestiutului, al limitatiei si nelimitatiei, al concretului si abstractului, al atractiei de ceva determinat si al pierderii in ceva indeterminat. are o splendida suveranitate in el, dar e un cuvint al inimii numai, si nu al gindului, dupa cum e un cuvint al visului, si nu intotdeauna  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Sunt un om Cinstit sau Prost?
de giocondel la: 11/09/2004 05:33:00
iata care este faza: acum doua zile am deschis un cont la o banca oarecare de aici ( eu ii zic "walk over you" pt ca te taxeaza si daca respiri). probabil cei care stau in america s-au prins ca vorbesc despre banca "wachovia", ceea ce de fapt nu are nici o importanta. sic!/ cand am deschis acest cont, am depus o oarecare suma in contul respectiv, depunand un cec.si pentru ca cecul avea mai multi bani decat eu doream sa depun in cont, am cerut ca restul de bani sa imi fie inapoiati sub forma de lichiditati: adica in bacnote, maruntis:):)/ toate bune si frumoase, am fost seriviti in cateva minute dupa care banca ( mai exact una din functionarele bancii) ne-a oferit doua tricouri ( pentru  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: