arhiva: 15/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cat de taios e sentimentul ratarii!?
de Myriam la: 15/09/2004 23:34:00
pe la 35 de ani incepe sa te bantuie un soi de sentiment ciudat ca parca nu esti chiar ce ai vrut, ca parca nu ai exact ce meriti, ca parca prea multa greutate are sansa si prea putina virtutea si tot asa./ evident, primul gand este sa schimbi ceva...ceva semnificativ nu doar culoarea sau stilul coafurii. job-ul, m-am gandit eu si am zis ca daca acum am sansa unui job foarte bun e super enough sa scriu unor agentii de research si gata, o sa am cohorte de oferte. adevarul care m-a trosnit e simplu. am fost din primavara pana acum la 6 interviuri adevarate. la 2 chiar credeam ca gata...am dat lovitura. finalul? baza de date.../ m-am intors (prost spus ca de fapt nu plecasem!) cu codita intre pi  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Jumatatea fotogenica
de Radu Herjeu la: 15/09/2004 16:42:00
dragilor,/ azi dimineata am aflat./ jumatatea aceea din mine/ care se putea reflecta in oglinzi/ a plecat./ probabil s-a plictisit de moarte/ sau, pur si simplu, cauta senzatii tari./ probabil a privit frunzele/ pana a simtit ca se afunda in pamant./ s-a strambat la cativa copii/ si a aruncat cu pietricele dupa vrabii./ a zburat poticnit de pe inaltimi/ aparute spontan intre siruri de oameni,/ a ciugulit ceva pe fuga,/ cu ochii la un nor in forma de mar./ la un moment dat, cu siguranta, i s-a facut frica./ sunt convins ca n-a spus la nimeni / si a continuat sa defileze batoasa,/ batand in ritm de fanfara/ cu degetele mainii stangi/ in palma dreapta./ apoi a inceput sa sara/ din umbra in umbra  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Viata nu e dreapta, dar e frumoasa, uneori!
de Radu Herjeu la: 15/09/2004 16:25:00
de multe ori, dupa un esec, in timp ce plangem cu capul in pumni, mangaiati sau nu de cate un om, ajuns in ipostaza de prieten ad-hoc, acuzam viata de incorectitudine. ne punem singuri in ipostaza de victime ale unui fenomen lipsit de control uman, care se manifesta aleator si, prin urmare, ne loveste fara sa ne putem feri si fara sa-l putem prevedea. victime nevinovate, ne abandonam plansului si sufe-rintei. ne compatimim si, atunci cand nu putem transfera vina unei alte fiinte umane, asupra careia sa revarsam toata frustrarea si durerea acumulate, ne indreptam cu pasi mici, dar siguri, spre resemnare./ sunt oameni care se simt bine in postura de victime ale vietii. dupa fiecare esec p  ...continuare .
6 comentarii
modifica
A aparut filmul....
de mirelavus la: 15/09/2004 03:38:00
romanesc occident. l-a vazut cineva? cum vi se pare? dar filantropica (cu dinica)?/ eu va marturisec ca pe primul nu l-am vazut si tare as vrea sa-l vad, iar al doilea mi s-a parut extraordinar, atat de real....
14 comentarii
modifica
Iata un link interesant zic eu
de mirelavus la: 15/09/2004 03:07:00
http://www.romanian-american.net/pages/education.htm/ http://romanianmall.com// (editat de admin)
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: