arhiva: 16/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ABSOLUT NEPOETIC SI NECREATIV:O zi din viata mea…
de camyb1981 la: 16/09/2004 16:59:00
traiesc in fiecare zi cu stupoare acelasi sentiment al inutilitatii si al „mecanizarii” vietii mele in modul cel mai stupid cu putinta. imi suna telefonul sa ma trezesc, si ca de obicei, cu aceeasi dezamagire il reprogramez din zece in zece minute pina in momentul panicarii ca s-ar putea sa intirzii la serviciu. ma misc cu greu si plina de nervi de acolo-acolo, ma imbrac in sila, imi fac cafeaua si dupa citeva inghitituri ma mai dezmeticesc putin…nu stiu inca daca e de la cafea sau de la frigul ingozitor din bucataria gazdei mele din minunatul (!?)militari. dupa o gustare, machaj, pegatire, iar nervi si injuraturi ca ma impiedic in marginea patului incercind sa jonglez printre masa si s  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Sclavii aurului rosu
de SB_one la: 16/09/2004 11:11:00
sclavii aurului rosu / / / evz/ joi, 16 septembrie 2004/ / sute de clandestini se ofera “sclavi cu ziua” pe plantatiile de rosii din italia / “in localitatea italiana cerignola din provincia foggia, in sud-estul tarii, daca vrei sa culegi rosii, te duci si astepti intre chioscul de ziare si bar, iar daca vrei sa culegi struguri, te plasezi intre fintina arteziana si posta. in orice caz, te afli la bunul plac al asa-numitilor “caporali”, denumire data celor care se ocupa cu muncile agricole, care decid in zori pe cine sa ia la munca si pe cine nu. platind 4 euro pentru fiecare lada de doua chintale”. asa isi incepe revista italiana “panorama” reportajul despre lumea zilieri  ...continuare .
3 comentarii
modifica
S-a gasit solutia la problemele economice ale Romaniei
de Pasagerul la: 16/09/2004 01:00:00
romanii vor plati impozit pe darul de la nunta/ in curand, romanii vor mai adauga pe lista impozitelor, si asa numeroase, inca unul. conform unor surse din cadrul ministerului de finante, o echipa de “specialisti” in finante lucreaza in prezent la elaborarea unei ordonante de urgenta prin care darul de la nunta sa fie trecut la categoria veniturilor impozabile./ tinerii care aveau speranta ca din acesti bani isi vor cumpara cate ceva pentru casa vor trebui, de acum inaninte, sa ia in calcul si faptul ca o parte insemnata va merge in buzunarul statului. daca acest proiect va fi adoptat de guvern si votat de parlament, romania va fi singura tara din lume in care cetatenii platesc impozi  ...continuare .
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...