arhiva: 17/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Prin ceata...
de bluearisto la: 17/09/2004 22:14:00
ieri era soare.../ acum,m-am trezit si simt mirosul cafelei ce ma înfasoara.o dimineata,cum multe altele asemanatoare.merg spre bucatarie cu speranta de a te gasi,azi,chiar daca te caut dupa 10 ani...vei fi sau nu?gasesc cafeaua calda.pacat...tehnologia este avansata.am programat aparatul aseara înainte de a ma culca.prin ceata vaporilor mi se umezesc ochii si înteleg ca te astept degeaba.o poza?! cîta ironie!umbra anilor trece peste ea si nimic nu o schimba.am stiut ca m-ai asteptat,sau cel putin ai asteptat un semn.din doua posibilitati nu ai avut nici una! acum poti sa rîzi din departare...cînd ma priveai era o ceata mare si nu te-am vazut!acum cerul este limpede,senin dar ceata ne-a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ce este iubirea?
de mirelavus la: 17/09/2004 02:12:00
nu este creatie proprie, este parerea unor copii despre iubire. mi s-a parut interesanta si demna de publicat (sa vedem ce zice admin...:-))/ ce este iubirea/ intrebare: ce este iubirea?/ raspunde un grup de copii de varste intre 4 si 8 ani au fost intrebati ce insemna iubirea./ cand iubesti pe cineva, atunci genele tale se arcuiesc in sus, si din ochi incep sa-ti iasa stelute. kare, 7 ani/ atunci cand cineva te iubeste, el iti spune numele intr-un fel mai special. stii ca numele tau este in siguranta in gura lui. billy, 4 ani/ iubirea este atunci cand mama il vede pe tata cum este, adica transpirat si nespalat, si totusi ii zice ca e mai frumos decat robert redford. chris, 8 ani/ iub  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Cunoasteti muzicieni care au reusit sa iasa din tara?
de Liah la: 17/09/2004 00:50:00
cunoasteti muzicieni (nu muzicanti) care au facut conservatorul in strainatate sau care au reusit sa-si faca o cariera ? m-ar interesa sa vorbesc cu cineva./ /
comenteaza!
modifica
O poveste...
de Liah la: 17/09/2004 00:28:00
o poveste cu si despre dragoste/ era odata o insula, unde traiau toate sentimentele si valorile umane: buna dispozitie, tristetea, intelepciunea, iubirea. intr-o zi sentimentele fura anuntate ca insula sta sa se scufunde, asa ca isi pregatira navele si plecara. doar iubirea ramase pana in ultimul moment./ cand insula fu pe punctul sa se scufunde, iubirea decise sa ceara ajutor. bogatia trecu pe langa iubire cu o barca luxoasa si iubirea ii zise:/ - bogatie, ma poti lua cu tine?/ - nu te pot lua, caci e mult aur si argint in barca mea si nu am loc pentru tine./ iubirea atunci se hotara sa ceara ajutorul orgoliului care trecea pe-acolo intr-o superba nava:/ - orgoliu, te rog, ma poti lua cu t  ...continuare .
comenteaza!
modifica
OMUL ce stim despre noi?
de DESTIN la: 17/09/2004 00:27:00
in nici un sector al vieţii organice,nu exista aşa de multe şi de mari deosebiri în cadrul aceloraşi specii,ca la fiinta umană. / rasa,culoarea,neamul,localitatea,limba sau dialectul,credinţa,ştiinţa,statura sau chipul,inteligenţa aceea fire lăuntrică a oamenilor şi firea sufletească a lor, deosebeşte pe fiecare de toţi ceilalţi,încat fiecare om este doar unul el singur. / fiecare om este între oameni un exemplu unic./ oamenii nu se aseamana unul ca altul; omul în sine este fiecare pentru sine. / omul este individualitatea; o unitate nerespectată, inimitabilă(fizic si spiritual)./ asemănarea ce există între toţi oamenii - pe familii,pe rase, pe naturi,pe re  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Iubirea adevarata exista, nu cautam noi prea bine...
de Liah la: 17/09/2004 00:22:00
sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale grele de visuri. sunt un gand hoinar, ratacit in parul tau, roua diminetii tarzii incendiate de soare, secunda boaba de nisip cazuta in clepsidra fara de sfarsit. sunt firul de iarba peste care treci acum grabita, sunt frunza pe care o tii ingandurata intre degete! sunt raza de soare care iti mangaie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa si primul tau gand... iubita mea, ochii tai deschid spre mine universuri, zambetul tau ma imbata de o betie cereasca. atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau... sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. iubita mea esti vis si... durere... daca viata mea ar f  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Un cristal de ape
de Liah la: 17/09/2004 00:16:00
/ esti parfumul suav al crinilor albi / ce infloresc in sufletul meu patimas/ esti picatura de roua ce se oglindeste/ pe petala unui trandafir/ esti o raza de soare/ care ma cuprinde in bratele-i calde/ esti mireasma vantului de primavara/ ce-mi mangaie parul/ esti lacrima care aluneca pe obraz/ si se sparge in palma mea/ / vreau ca lumea sa stie ca inca mai exista iubire adevarata. ca dovada voi publica aici poezii trimise de o persoana foarte draga mie./ sd
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...