arhiva: 20/09/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Alegeri - Alegere = Optiune
de cosmacpan la: 20/09/2004 17:39:00
prin timpuri de demult apuse,/ ziditi in taina turnului de fildes/ privim la zbaterea-n fereastre/ a celor ce-si doreau sa scape./ nu stiu de ce am ales aceste versuri proaste pentru inceput dar cand si cand imi aduc aminte de « frumusetea pietrei slefuite si lustruite cu rabdare si migala timp de generatii intregi » si aici este vorba de neuitatul « joc cu margele de sticla » a lui herman hesse. la fel de bine imi aduc aminte si de indemnul neuitatului « scrieti orice, numai scrieti » (spre rusinea mea simt ca parca ma lasa memoria si puterile) si de stalpnicul junimii cu a lui « teorie a formelor fara fond » (unde esti copilarie cu-ale tale ore (note) dulci ?). chiar daca imi sta  ...continuare .
4 comentarii
modifica
arhitect si medic
de flaviadan la: 20/09/2004 17:27:00
ce sanse sunt pentru a profesa un medic si un arhitect in canada sau australia? / dan -prietenul meu e medic cu urmatorea calificare: / -diploma stomatologie (6 ani) / -diploma medicina generala (6 ani) / -rezidentiat chirurgie (5 ani) / -specializare franta in chirurgie maxilo faciala (7 luni) / -exeperienta practica in paralel in:spital, cabinet propriu privat (6 ani) / -experienta in pedagocica: asistent universitar (2 ani) / flavia(eu) sunt arhitecta : / -diploma de arhitect (6ani ) / -stagiul de arhitectura in franta (3luni) / -experienta (5ani ca arhitect si design interior) / -membru al ordinului de arhitecti din romania/ _______________/ numai bine, / flavia&dan
5 comentarii
modifica
arhitect si medic incotro ?
de flaviadan la: 20/09/2004 17:20:00
ce sanse sunt pentru a profesa un medic si un arhitect in canada sau australia? incotro sa o luam?/ dan -prietenul meu e medic cu urmatorea calificare: / -diploma stomatologie (6 ani) / -diploma medicina generala (6 ani) / -rezidentiat chirurgie (5 ani) / -specializare franta in chirurgie maxilo faciala (7 luni) / -exeperienta practica in paralel in:spital, cabinet propriu privat (6 ani) / -experienta in pedagocica: asistent universitar (2 ani) / flavia(eu) sunt arhitecta : / -diploma de arhitect (6ani ) / -stagiul de arhitectura in franta (3luni) / -experienta (5ani ca arhitect si design interior) / -membru al ordinului de arhitecti din romania/ _______________/ numai bine, / flavia&da  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Tara lui "Asta e..."
de Axel la: 20/09/2004 16:07:00
- bai, nu se mai poate trai…preturi mari, salarii mici…toate e scumpe…!/ - …m-as in guvernu’ ma-sii, ca era mai bine pe vremea lu’ ceasca…!/ - asa e ba, ce dracu sa-i faci…?/ - asta e…/ asta e… sintagma definitorie a romanilor traitori in romania in anno domini 2004. asta e…/ cliseu: resemnarea ciobanului mioritic. / non-cliseu: timpenie, cretinism patologic sau ce?/ o auzi rostita la birouri, in autobuze, in circiumi, in familie…peste tot, in orice situatie, asta e-ul parafeaza sfirsitul discutiei, puncteaza dramatic sentimentul neputintei si da startul pentru abordarea unor subiecte usurele, de bulevard, ce nu necesita elaborarea unei solutii./ neputinta??  ...continuare .
6 comentarii
modifica
suntem corect informati ?
de sidavouq la: 20/09/2004 15:10:00
din nefericire numarul canalelor de informare in masa care se respecta se imputineaza pe zi ce trece. ultimele exemple, romania libera si evenimentul sunt sugestive din presa scrisa. in domeniul tv nu cred ca mai avem asa ceva, iar la radio, probail unul sau maxim 2 posturi. cineva spunea "ca un om puternic = un om corect informat" mai departe spun eu "un om neinformat = un om usor de manipulat"/ poate gresesc insa convingerea mea este ca adevarata libertate, sau mai exact libertatea primordiala, este "liberatea de gandire", iar ca sa poti sa gandesti corect, ai nevoie de informatie corecta. pana ce nu dobandim acest tip de libertate, nu vom avea acces la nici una din celelalte categori ( e  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...