arhiva: 25/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"generatii de sacrificiu"
de cosmacpan la: 25/09/2004 22:17:00
mi-am permis sa colectez trei mesaje pe care fara nici o avizare le-am comentat si iata ce a iesit:/ *ptr o femeie - #1809, de tolanici la tue, 21/10/2003 - 13:37/ romania se va ridica ca si polonia da, dar cu o conditie: avem nevoie de polonezi./ « daca ati avea credinta cat un graunte de mustar ati zice dudului : desradacineaza-te si sadeste-te in mare - si v-ar asculta. »/ *s-a deviat putin de la subiect... #1845, de sanjuro la wed, 22/10/2003 - 01:55 / am lipsit cateva zile, si nu pot sa nu remarc deviarea de la subiect. nu stiu de ce, dar subiectul a fost clar. / "si la sedintele din parlamentul romaniei se pun in discutie legi si dupa saptamani de comentarii, adnotari, luari de cuv  ...continuare .
14 comentarii
modifica
3x7 (tabla inmultirii??? nu o noua poveste)
de cosmacpan la: 25/09/2004 21:34:00
de trei ori sapte/ personaje : / florina - mama elenei, 45 de ani, pensionata pe caz de boala, suferinda cu inima; / elena - fica florinei, 23 de ani, contabila la o intreprindere de mobila, inocenta si inca virgina; / george - subinginer la aceeasi intreprindere, 28 de ani, prietenul elenei; / maria - tiganca, ghicitoare, 65 de ani, femeia care ii face curatenie florinei; / jenica - tiganca, ghicitoare, vestita pentru facerea si desfacerea farmecelor. / locul actiunii : / un oras, la fel de linistit ca oricare oras al lumii, cu oamenii sai buni sau rai, oameni mai mult sau mai putin creduli, oameni mai mult sau mai putin necajiti, oras cu strazile, cu casele, cu amintirile si povest  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Fara Titlu
de viitoruleuropei la: 25/09/2004 21:20:00
razand, am gasit ce cautam,/ plangand, am aflat ce nu pasam si nu voiam./ nepasand,am gasit ce plangeam/ cautand, am aflat radeam/ ce am de pierdut?/ sau ce am de castigat?/ in tine-am crezut/ poate (nu) m-am inselat!/ tu vrei imposibil ,/ si ma simt penibil./ ma joc cu joaca ta de-a dragostea/ pana cand se va rupe ceva../ unde???/ in mintea ta!/ sau in a mea../ sau mai bine in a amindurora./ de ce sunt asa?/ de ce esti cumva?/ de ce nu-i sila viata?/ de ce nu-i moartea gheata?/ de ce tampenii altii ma invata?/ mai bine nun e-am fi aflat,/ mai bine n-am fi existat!/ nu trebuia sa ne fi cautat!/ as vrea sa-mi stai,/ dar vreau sa pleci…/ stii ce-am aflat?/ ca nu suntem intregi,/ mai mult  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Inserare
de dragonulrosu2002 la: 25/09/2004 20:54:00
pe masca clovnului rebel , sint lacrima./ biet copil naiv,ce circul il cheama/ am fata prinsa-n labirint de oglinzi/ trup deformat ce nu poti sa-l cuprinzi./ chipul de clovn mi-aduce aminte de viata/ cu oameni ce-si deseneaza masti pe fata/ destinul altii mi-au croit cu falsuri/ doar moartea poate sa descurce atitea lanturi/ copite tocite-n arena frenetic alearga / si biciul pe spate-l indeamna sa mearga/ biciul plesnit ce-i crapa acum pielea/ cu vise trasnite conteplindu-i durerea/ sint calul batrin cu suflet de murg/ visind la pajistea oglindita-n amurg/ sint blestemul de ieri al celui ce azi sint/ povara a lumii ,spulberata in vint/ finale aplauze pentru un cal batrin/ ingenuncheat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nelutu si Teodorel
de carapiscum la: 25/09/2004 09:55:00
imi permit in cele ce urmeaza sa le dedic cateva (cam multe, ce-i drept) versuri "reprezentantilor" nostri. precizez ca viziunea asupra celor petrecute mi-a fost formata de marturisirile mai multor romani participanti la evenimente si de unele ziare nationale, eu fiind departe de scena cu pricina./ nelutu si teodorel-/ cioclul si-ncrezutul chel-/ s-au tocmit in zi senina/ sa se-nfrupte din slanina/ afumata de romani/ pe la case de straini/ si-au purces ei voiniceste/ ca nimic nu-i mai opreste./ prilejul le-a cazut bine/ caci in tara, la prostime,/ le-au zis ca vor sa sfinteasca/ prin prezenta lor regeasca/ o statuie indrazneata/ dintr-o romaneasca piata;/ cata gala, cata fala/ de toam  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...