arhiva: 26/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cartonas rosu pentru prostituate
de Pasagerul la: 26/09/2004 21:34:00
din evenimentul zilei:/ o echipa alcatuita din prostituate a fost exclusa de la un turneu de fotbal feminin desfasurat in guatemala, fotbalistele acuzind ca au fost discriminate din cauza profesiei pe care o practica. echipa prostituatelor, numita “stelele trotuarului”, a fost exclusa din turneu dupa primul meci, pe care l-a pierdut la scor. / “numai fiindca sintem prostituate, societatea ne marginalizeaza, insa vrem sa ne exercitam drepturile de femei si de mame”, a declarat capitanul echipei. organizatorii spun ca echipa prostituatelor a fost descalificata din cauza limbajului trivial utilizat de fanii acesteia. / de parca la alte meciuri de fotbal fanii utilizeza un limbaj mai  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Supermarketul viitorului
de Pasagerul la: 26/09/2004 21:15:00
marile companii de vinzare cu amanuntul si de logistica din romania ar putea utiliza, incepind de anul viitor, o noua tehnologie de citire si procesare simultana a unui numar mare de etichete, asa-numita rfid (radio frequency identification), bazata pe semnale radio. avantajele tehnologiei rfid fata de cea a codurilor de bare decurg din capabilitatea de a utiliza semnale radio in locul celor luminoase. aceasta inovatie, respectiv trecerea la frecvente mai joase ale spectrului electromagnetic, ofera utilizatorilor posibilitatea de a citi prin materialele utilizate in mod obisnuit la ambalare. de asemenea, in timp ce codurile de bare trebuie sa fie scanate individual, cu tehnologia rfid pot fi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
9/11 Povestea de la Pentagon
de aedot la: 26/09/2004 19:38:00
sunt tare curios ce parere aveti despre chestia asta!!!/ http://www.freedomunderground.org/memoryhole/pentagon.php#main/
14 comentarii
modifica
ca o avalansa.....
de cosmacpan la: 26/09/2004 19:33:00
rugã/ te rog sã-mi dai un strop din mãretia/ si neânchipuitul tãlmãcirii tale,/ pentru a putea sã-mi modelez cuvântul/ ce tainic se închide-n odã de închinare:/ tatãl nostru, trist si singur,/ rãstignit de-al hoardei val,/ te-ai retras tãcut în ceruri,/ huiduit din mal în mal./ fie ca sfintitu-ti nume/ sã ocroteascã acest pãmânt/ sã ne ierti pãcatul, tatã/ de a-ti ucide fiul sfânt./ vie-a ta împãrãtie,/ printre noi ca o iertare,/ si-n a soarelui luminã/ facã-se a ta întrupare./ scapã-ne de rãul tainic/ ce in lutul nostru roade/ si precum în cer e pace/ pe pãmânt fã sã coboare./ pâinea noastrã, rea sau bunã,/ r  ...continuare .
comenteaza!
modifica
poemele luminii-blaga
de M.PAMFILIE la: 26/09/2004 01:34:00
poate ca vor fi multi dintre aceea care ma vor injura cand in asta lume moderna cu tot felul de electronisme,eu incerc sa bat toba pe jos in lumina lucratoare a unor poezii de mult apuse a unui poet necunoscut,de unii,acel blaga !/ lucratorul/ te irosesti in incordari de arc/ linga rotile mari de otel./ strivesti intre degete sinii materiei./ iti sunt de pacura mainile si afumate zorile./ lucratorule,cu sortul de piele albastra,/ pentru tine masinile cinta/ mai frumos decit privighetorile./ / lucratorule,cu sortul de piele albastra,/ tu stii ca frumoase sunt/ numai lucrurile iesite din puteri omenesti./ tu stii ca nicio stea/ n-a fost facuta de mina ta,/ si-ti zici:orice-a  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...