arhiva: 27/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cine conduce lumea
de gabriel.serbescu la: 27/09/2004 20:02:00
am intalnit pe forum urmatoarea tema: "cine conduce lumea?" argumentul intreg este acesta: ¨cine conduce lumea? unde se iau deciziile care guverneaza vietile a miliarde de oameni? la prima vedere, raspunsul este simplu: sefii de stat si de guvern, care se intilnesc frecvent in reuniuni tinute sub egida unor institutii internationale: onu, nato, ue, osce etc. foarte putina lume stie insa ca multi dintre inaltii demnitari ai planetei sint membri ai unor societati nu neaparat secrete, dar foarte secretoase, din care fac parte si reprezentanti ai elitei economico-financiare,....'¨ si este publicat de florin si atat / nu am intentia de a prelungi un spatiul polemic, ci doar de a-mi exprima  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Auto-reglementarea la romani...
de pegassus la: 27/09/2004 19:26:00
auto-reglementarea in publicitate – o victorie a responsabilitatii sociale in romania? poate pe marte../ euroatlantic club/ 27 septembrie 2004/ / alianta europeana pentru standarde in publicitate (easa) afirma ca este, "in numele industriei publicitatii, singura voce cu autoritate in materie de auto-reglementare a publicitatii". easa are ca membri 28 de organizatii nationale de auto-reglementare si 13 federatii din industria europeana a publicitatii. desi este 'europeana', printre cele 28 de organizatii nationale, 4 sint organizatii din sua, canada, noua zeelanda si africa de sud. de asemenea, desi este 'europeana', una din cele 28 de organizatii nationale de auto-reglementare este din rom  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cersetori de ceilalti
de Radu Herjeu la: 27/09/2004 19:11:00
cersetori zdrenturosi/ cu maini uscate/ intinse la-ntamplare,/ ghemuiti,/ ca prea putine frunze sa ne fie mormant,/ ne-agitam privirile spre fete-obosite/ de trecatori preocupati doar de distanta/ dintre ei si punctul fix/ spre care se-ndreapta./ nu irosim nici lacrimi, nici zambete,/ drumurile toate ne sunt straine./ daca pamantul ne-ar recunoaste/ am creste ca niste mesteceni/ cu scoarta patata,/ din crengi fosnind rugi catre ceilalti./ penduland/ intre granitele noastre concentrice/ evadam cand si cand,/ tarati de un vis/ pe care nu-l recunoastem a veni din noi./ rusinati, ne-ascundem in palme/ luminile scurse din ochi,/ ca rauri ce-si gasesc linistea/ intr-un lac prabusit in adancuri./ di  ...continuare .
4 comentarii
modifica
DE IUBIRE
de Socaciu Ela la: 27/09/2004 15:23:00
când mă despart de domnul doar o clipă/ sunt sfâşiată de un dor nebun,/ căci viaţa mea cu el e fericită/ atâta timp cât merg cu el pe drum/ Şi chiar de-alunec pasul pe cărare,/ Şi îmi scrântesc genunchiul de un „eu”,/ el mă ridică-n braţe ca pe-o oaie,/ da-mi dă puterea colţilor de leu/ Şi mă frământ în mine ca şi focul/ ce-n mistuire arde tot ce-i jar;/ Şi las să ardă flacăra iubirii/ tot ce-i pământ, spre-a fi mărgăritar/ iubirea mea-i născută din durere,/ căci când suspin, eu spinul înfloresc;/ căci suferinţa-n domnu-i temelie/ Şi-un legământ în tatăl meu ceresc/
comenteaza!
modifica
femeile din diaspora (si nu numai)
de cameliaim la: 27/09/2004 12:00:00
desi ma gandeam de mult la acest subiect, m-am hotarat sa-l pun in discutie citind cel despre barbatii din diaspora./ lucrez ca traducator si o parte din experientele mele sunt cel putin ciudate. de-a lungul timpului mi-a fost dat sa cunosc multe cazuri./ va dau unele exemple:un baiat din madrid s-a indragostit de o romanca de pe acolo. baiatul ii trimitea smsuri si emailuri si scrisori, o invita la o cafea, s-o ia de la servici, ii spunea ca intelege daca nu se grabeste, trebuie sa se cunoasca, ma rog, toata bunavointa din lume. iar dupa cateva asemenea mesaje, intr-o zi vine raspunsul fetei: esti un baiat tare bun si mi-e mila de tine. meriti ceva mai bun. eu sunt o cu....a, am venit aici s  ...continuare .
29 comentarii
modifica
ESENŢĂ
de alex porc la: 27/09/2004 09:40:00
buburuza vine, mă gâdilă puţin,/ mă face să-mi pun întrebări,/ să mă simt pătat,/ să mă sinucid,/ să privesc o gladiolă,/ şi apoi zboară./ unde?/
comenteaza!
modifica
L-am gasit pe Dumnezeu, stii ce FANTASTIC e?
de Noua Ella Zeelanda la: 27/09/2004 06:10:00
nu mi-a venit a crede, dar l-am gasit. sau regasit. e miraculos ce mi s-a intamplat dupa aceea, dar sa incep cu inceputul:/ stiam si eu a face cruci, asa cum am apucat sa vedem la bunici, in ocaziile cand petreceam vacantele de scoala la tara.. am fost in cateva (rare) randuri si pe la biserica, cat eram in ro (sunt plecata de 4 ani in nz, am 35 de ani-pe scurt), aveam in suflet sentimentul divinitatii, insa pe vremea comunistilor era cam... ; totusi, nu credeam eu f. tare intr-ale divinitatii, nu ma dadeam in vant dupa a spune rugaciuni sau a tine post, credeam sincer ca numai batranii o fac cu sfintenie si ca cei tineri ar trebui mai intai sa-si colectioneze pacate, frate si abia pe urma,  ...continuare .
120 comentarii
modifica
Cati dintre voi traiesc actualmente in Noua Zeelanda?
de Noua Ella Zeelanda la: 27/09/2004 02:35:00
salut toti romanii pe unde s-or gasi ei, in tara de bastina, sau risipiti prin lumea asta mare./ fratilor, cati dintre voi se intampla sa traiasca in noua zeelanda?/ toate bune, ella
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...