arhiva: 29/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Quo Vadis...?
de Axel la: 29/09/2004 18:30:00
s-a intimplat intr-o zi de 12 august, anul 1943, in apele golfului delaware./ subiectul: distrugatorul uss eldridge, cu un echipaj constituit din voluntari; 33 de oameni care abia absolvisera naval academy la sfirsitul anului 1942./ proiectul, initial conceput ca un set de cercetari ce viza obtinerea invizibilitatii radar precum si detonarea de la distanta a minelor marinei germane prin degaussing, a fost condus, pina in martie 1942 de savantul nicola tesla, secondat de genialul matematician dr. john erich von neumann ( a construit primul calculator electronic )./ scopurile initiale ale proiectului au degenerat prin interventiile us navy ajungindu-se, in final, la incercarea de a aduce ma  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Funia
de geraldine la: 29/09/2004 09:32:00
stau rezemată de peretele rece al holului de cămin râzând strident de frică. nu ştiu de ce mi-e frică; matei care tocmai îşi începe ţigara, îşi dă seama de asta. dar e drăguţ că nu mă stresează pe tema asta. oricum, n-aş recunoaşte nici în ruptul capului că mi-ar fi frică…/ - Şi ştii de ce-i închisă uşa din spatele tău?/ l-am privit uimită, fără să-mi dau seama despre ce vorbeşte. apoi, m-am uitat / nedumerită la uşa din spatele meu, pe care era desenat un “a” într-un cerc. Ştiam că-i simbolul de la anarhia şi…/ - dintre fetele care au fost cazate aici, cel puţin una s-a sinucis./ - ce vorbeşti, matei?/ - da, nu mai cazează pe nimeni aici d  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Incepeti un business (afacere personala),va incanta ideea?
de Denysa la: 29/09/2004 02:06:00
cum vedeti sansele de a incepe un business (afacere personala)?/ ce idei aveti? aduceti-le in dezbatere.../ factori ce credeti ca va impiedica a incepe un business ii puteti/ numi?/
64 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: