arhiva: 04/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Confuzii
de AiaBeata la: 04/09/2004 17:29:00
un gand launtric scruteaza o privire/ a ceea ce naste un bob de mahnire:/ imagini robuste in minte lucreaza,/ sudoarea cu greu pe tample apasa./ totul se amesteca...albul cu negru,/ luna, soare- decor ambulant fenebru./ trupul fara nume si-a izgonit supusii:/ suflet, spirit de veghe se scurg pe gaura usii./ sunt orb in unitate, intre ziduri fara chei/ se pierd in reverie, un bloc, un om, fara alei./ s-au construit popoare pe-un singur fir de ata;/ s-a destramat.pe strada plang cersetori de viata./ demonii de ce au fugit, de viata sau de moarte?/ de cuvinte vechi uitate intr-o carte?/ ingerii si-au cumparat dreptul de a decide/ cand sa zboare uliul pe piscurile albite?/ dar noi?! in ce  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Videoclipul "Respire", de Mickey 3D
de Daniel Racovitan la: 04/09/2004 11:44:00
"respire" de mickey 3d, a fost ales cel mai bun videoclip francez al anului 2003, si il puteti vedea la :/ - http://www.lesinrocks.com/detailarticle.cfm?iditem=157028 ()/ (e un link la baza paginii). textul e fain si il gasiti la - http://www.bestofparoles.com/lyrics.php?code=2591 ()/ alte melodii gasiti si la / - http://www.lesinrocks.com/detailarticle.cfm?iditem=154475&idheading1=2 ()/ printre care "yalil (la fin des haricots)" (se incadreaza in moda pieselor cu arabisme care se vand, dar la ei ei scuzabil :) )/
9 comentarii
modifica
Ce credeti ca am Gasit!?!?!?!
de LMC la: 04/09/2004 01:15:00
activitatile mele excursioniste pe meleagurile internetului mi-a adus in cale urmatorul link http://www.foundmagazine.com/ unde transfixata de imaginile vazute am petrecut doua ore si inca nu am vazut totul. sint sigura ca multi dintre voi veti aprecia ideia si veti fi amuzati de imaginile website-ului. ar fi interesant sa aflu cam ce se gaseste si in alte parti ale lumii, adica, ce ati gasit voi, peste ce comori ati dat, etc. etc.
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: