arhiva: 05/09/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mana Domnului (?)
de sadOne la: 05/09/2004 23:54:00
subiectul poate parea deplasat dar nu tine atat de o simpla parere despre religie cat tine de o anumita fata, unica: prietena mea! in curand probabil fosta prietena: asta nu poate fi decat mana lui dumnezeu, nu? <br>/ suntem impreuna de mai mult de 3 ani si in ultimele 8 luni a simtit o atractie din ce in ce mai puternica fata de biserica si tot ce tine de aceasta... adica sunt deschis la a incerca lucruri noi si interesante dar mersul la biserica duminica nu era si nu mai este pe lista mea de prioritati/lucruri interesante. nu inteleg cum cineva atat de "moral" ca oamenii aceia se pot duce in fiecare saptamana si uneori si mai des la biserica si la ce le foloseste lor acest lucru, dar nu ast  ...continuare .
3 comentarii
modifica
de cele mai multe ori....visul
de cosmacpan la: 05/09/2004 19:20:00
motivatia - visul/ motivatie = totalitatea motivelor sau mobilurilor (constiente sau nu) care determina pe cineva sa efectueze o anumita actiune sau sa tinda spre anumite scopuri./ vis = inlantuire de imagini, de fenomene psihice si de idei care apar in timpul somnului; gand, idee, aspiratie; dorinta arzatoare, reverie, meditatie. (conform dex)/ “spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti”, asa suna un proverb. rastalmacindu-l pot spune: “spune-mi ce visezi ca sa-ti spun unde si ce vei fi”. simplul vis din somnul noptilor nu face altceva decat sa ne arate ca supapa functioneaza iar creierul se descongestioneaza de unele lucruri inutile cum ar fi spaimele noastre. a interpre  ...continuare .
1 comentariu
modifica
"Neplacere"
de traxhill la: 05/09/2004 15:27:00
introducere:/ -ce faci?/ -ma gandesc chiar..iar...ciudat ! / -tot tu esti?/ -nu imi dau seama cine sunt...nu stiu ce e cu mine aici...nu imi dau seama de ce scriu aceste randuri...poate doar vreau sa scriu, atata tot !/ -imi pare ca si eu tot asa vad lucrurile...sunt cateva asemanari intre noi.poate pentru ca suntem apropiati../ -asa crezi?/ -altfel nu mai ziceam./ -e tarziu,timpul trece repede...ne legam mereu de timp ! de fapt noi suntem cei care l-am inventat..el nu exista inainte ca noi sa ne gandim la el.../ -era mai frumos pe atunci?/ -da,mult mai frumos..anii erau ani ! / -si eu sunt de aceeasi parere./ -poate ca si aceste randuri sunt tot o pierdere de timp, nu crezi?/ -nu cred..pie  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sindromul emigratiei si romanul.
de nasi la: 05/09/2004 09:40:00
multzam fain sb, mi-ai dat de gindit./ chiar ma intreb si eu: de ce nu vor unii romani sa emigreze? raspunsul e greu de gasit. poate e vorba de greutatile pe care majoritatea se tem sa le infrunte la inceput - or fi oare aceeasi temere si frica pe care comunismul si trepadusii sai ce inca mai conduc tara au reusit sa le-o inoculeze romanului? / eu am emigrat acum 3 ani si pot sa spun sincer ca nu a fost usor. dar stiu mult prea bine de ce am facut pasul asta. "fie piinea cit de rea, tot mai buna-i in tara mea" - prostii! dar daca asa rea cum e, nici farima aceea amarita nu o ai, atunci cu ce zicala inteleapta te mai amagesti? in romania aveam serviciu foarte bun (ceea ce se chiama un sta  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Intrebare ! Deja vu, viata de dinainte si de dupa acum?
de dinisor la: 05/09/2004 01:38:00
spune-mi te rog, draga cititorule, tu crezi in viata de dinainte si de dupa acum? ma gandesc tot mai des la asta. mi se intampla de multe ori sa traiesc momente "deja vue" . uneori e benefic. alteori distruge misterul necunoscutului. intotdeauna mi-am dorit sa ajung in tibet. nu stiu de ce, dar simt ca acolo voi gasi raspunsuri la cateva dintre intrebarile ce ma framanta. simt ca vin de undeva, de departe...incotro ma indrept? spre o alta viata?/ nu stiu! nimeni nu poate stii... pasii te pot duce oriunde. cert este ca nimic nu se intampla intamplator!!! ipoteza demonstrata deja de-a lungul celor x ani de existenta a mea. totul are un rost in viata noastra. si fiecare intamplare a prezentulu  ...continuare .
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...