arhiva: 06/09/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ateu convins!
de dinisor la: 06/09/2004 21:55:00
una dintre prietenele mele este ateu convins. incercand in nenumerate randuri sa discut cu ea despre credinta, am ajuns de fiecare data la concluzia ca o pot considera varianta feminina a lui toma necredinciosul. pentru ea nu exista decat intamplare din coincidenta. nimic nu se intampla pentru ca asa a fost sa fie, pentru ca asa ti-a fost scris. ci totul este o pura coincidenta, viata ea vazand-o ca o insiruire de evenimente care-s nascute din interferenta a mai multor coincidente.sufletul ei este impietrit si tot ce i se intampla negativ in viata (si credeti-ma ca are parte doar de ghinioane in ultima vreme), ii intareste convingerea ca doamne-doamne nu exista. fiecare incercare a mea de a c  ...continuare .
87 comentarii
modifica
Mingea e la UE. Cum o recuperam?
de pegassus la: 06/09/2004 16:34:00
ma iubeste...? nu ma iubeste...?/ in fiecare an, guvernul romaniei transmite in luna iunie un raport asupra progreselor inregistrate in pregatirea pentru aderarea la uniunea europeana, pentru perioada dintre luna iunie a anului curent si luna septembrie a anului precedent, iar in septembrie un addendum la acest raport, care vizeaza actualizarea raportului cu pasii intreprinsi pina in luna septembrie a anului curent - ca ultim document complex de raportare care sta la baza intocmirii, de catre comisia europeana, a 'raportului anual de tara'. vineri 3 septembrie, romania a prezentat la bruxelles ceea ce se crede a fi ultimul document de raportare de acest tip. / sinteza, raport si addendum  ...continuare .
1 comentariu
modifica
FILOSOFUL
de carapiscum la: 06/09/2004 02:44:00
la conditia de om/ stapanit de al sau geniu/ tot asemeni unui pom/ ce rodeste un mileniu/ se ridica nevazut/ al luceafarului paznic:/ sta umbrit, necunoscut,/ manuind condeiul groaznic./ infasat in scutec vechi/ de batranele mistere/ el priveste; si-n urechi/ i se-nfing glasuri mizere./ lumea-i franta de suspin,/ ignoranta si trufasa,/ toti isi zic: - eu nu-s meschin!/ tot nerodul e un pasa./ al razboiului avant/ il numesc o pace buna,/ au uitat ca semeni vant/ si culegi apoi furtuna./ pe saracul muritor,/ izgonit cu-a sa dreptate/ dintr-un petic de ogor,/ il injuga pan' la moarte./ si el striga biciuind/ pe umilul, garbovitul/ care lesina bocind.../ cel viclean e instaritul./ d  ...continuare .
14 comentarii
modifica
snobul din mine
de fantasy2k la: 06/09/2004 00:37:00
aruncat in patru scanduri, / locul n-are loc de mine/ ma ridic iar dintre ele / sa dau tonul unui cantec./ treziti-va cu toti la viata / cei ce-ati murit fara lumina, / cei ce-aveti piatra din piatra ce suntem/ sa inlemnim in noi curajul,/ o noua zi sa ne cuprinda / pe noi enumerand sperante, / pe dracul rastignit de ape, / sa ne mai ploua ochii iara / dupa un ceas de spovedanie / langa un preot surd si beat / sa ne mai plangem iar necazul, / sa ne-nchinam ca alta data, / spre al nostru singur, dumnezeu/ sunt inclestat in note mute, / vorbesc, ma-ascult, ma scriu cu numele mic / intr-o carte neagra inramata ca biblie / sa fiu ion sa fie vasile/ sa fiu un sfant intre sfintii istoriei de maine,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Peisaj al dragostei
de fantasy2k la: 06/09/2004 00:32:00
scris demult/ regasit curand/ dedicat albastrului fara nuante/ in alb ori in astre,/ te impleteam gand cu gand/ picuri cu picuri de ploaie/ cantand melodia nebuna/ a dragostei.../ tu erai insa, cu capul in nori.
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...