arhiva: 09/09/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
muzilicuri – cronica unui fenomen
de scio la: 09/09/2004 20:24:00
cu siguranta muzica romaneasca de astazi nu depaseste granitele unui solist sau band cu o imagine bine cladita, a unui cantec imbracat cu „efecte” si fitze (neaparat cu tz!!), a unor decoruri bine imprastiate pe-o scena alandala. aici ma refer la asa-numitele muzilicuri din sunetul autohton de inceput de mileniu. o muzica necoapta, trista, inca ascunsa de make-up si aparente./ in melodiile romanesti se doarme (inca!) – nimeni nu stie ce mai vrea de la un cantec made in ro. se bate pasul pe loc cu aceleasi mogisme. nu se mai scot pe piata albume fara aportul unui mare musiu al basilor: marius moga. nu mai merge sa iesi fara piese pe care maestrul sa-si fi pus amprenta. parca e mai credib  ...continuare .
1 comentariu
modifica
care e cel mai vechi popor din europa?
de tty la: 09/09/2004 20:23:00
nu stiu daca ati auzit dar exista o noua teorie conform careia noi (cei din capati) am fi cea mai veche civilizatie a europei. e destul de ciudata dar pare sa fie destul de bine documentata si chiar cel care a elaborat-o sustine ca are probe fizice care sa ateste acest lucru. sustine ca cea mai veche scriere a umanitatii ar fi cea de pe teritoriul tarii noastre. de la tartaria. am intrat si eu intamplator pe un site www.dacia.org unde am gasit mai multe detalii. am citit si cartea lui napoleon savescu "noi nu suntem urmasii romei".
15 comentarii
modifica
Imigrare Irlanda
de novi la: 09/09/2004 11:42:00
am terminat stiintele economice din tm anul trecut si as dori sa aflu mai multe informatii despre cum as putea imigra in irlanda sau marea britanie.
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...