arhiva: 12/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Si pt ca nu am ce face
de cosmir la: 12/01/2005 22:58:00
azi a fost un ceva la tv ,/ si pt . nu am ce face gandesc !!!!!!!!!!?sii ce castig/ deci/ bunicuta , i-a apus norocul cu mineriade, impropietariri ,cozma etc / bombonel a incurcat-o cu ouale , afaceri ? colectii ?aroganta ...apartamente ?/ piron pitrea musca , dar dupa ce a lins / ghioana e pampalau / rus vrea dar e prea mic/ daca , deci si din pct de vedere dragilor , ce parere aveti , ca tot nu contraza/ ?
2 comentarii
modifica
Gmail
de gabriel.serbescu la: 12/01/2005 22:53:00
am 3 invitatii de gmail, serviciu de mailing google cu capacitate de 1 giga, si vreau sa le donez. /
27 comentarii
modifica
Reflecsii
de gabriel.serbescu la: 12/01/2005 22:41:00
motto:/ ¨nara pe deal /mucii si-i suna cu jale¨/ academia catavencu/ / cand ma gandesc la romania ma gandesc la o persoana, o entitate individuala cu atribute si trasaturi. cu o personalitate si un temperament bine definite. / cand ma gandesc la tara mea, ma gandesc prin reducere la un roman. la unul cu nasul mare de pilda. nu fortez o comparatie cu pinochio si nici nu acuz romanul de mitomanie, insa daca a avea nasul mare ar putea insemna o deficienta estetica, atunci vorbim despre un defect si evident il tratam ca atare: o lipsa oarecare, un joc difuz al naturii, evadarea din plictisul perfectiunii daca vreti./ spunandu-i insa unui roman: ¨ba gigi! tu ai nasu´mare!¨ el se va  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Franturi
de gabriel.serbescu la: 12/01/2005 22:39:00
nu stiu altii cum vad lucrurile dar eu pornesc de la premiza ca viata nu e decat o relatie economica, in care unii sunt negustori planetari iar altii clientii acestora, indivizi care daca se constituite intr-o piata cat mai uniforma si mai compacta, cat mai usor de intuit si de persuasivizat, mai bine. / cand, spre exemplu, cineva isi impacheteaza cu ¨grije¨ prezervativul folosit, poate sa inalte in gand o mica rugaciune catre zeitatea-i corespondenta, in cazul in care lucrurile i-au iesit conform negocierii dupa plan, si in acelasi timp poate sa transmita o mica dedicatie consiliului director ssl internatinal head office, acelasi consiliu care l-a convins cu o buna strategie de marketing s  ...continuare .
2 comentarii
modifica
si ce faci cand esti plictisit
de cosmir la: 12/01/2005 22:26:00
e seara / nevasta e la tv si vede un film stupid de a cum ~ 15 aninu am chef de sex. nu am chef de mancare nu vreau poezii de paunescu nici de ....... sunt dupa sarbatori , ghiftuit , balonat,/ eu am stat ceva timp cuminte la tv ( realitatea tv )si am ascultat pe t.v popescu &, rus , geoana si imi vine a acru ( nu am hiperaciditate ) sau greata ? de politykia ( asa se sacrye ?)/ m-am pus pe iubitul meu pc si alerg pe www / tu ce ai face / e o solutie ?/
10 comentarii
modifica
despre fidelitate
de flavia la: 12/01/2005 19:21:00
fiecare dintre noi are un ideal. la un moment dat,hotaram (sau nu)ca ne alaruram persoanei care se apropie(sau credem asta) cel mai mult de ceea ce ne-am dorit vreodata. ce na facem daca ghinionul sau norocul ne scoate in cale abia apoi adevarata noastra jumatate?incercam?sau ignoram,din teama de a nu fi ceva trecator ?
24 comentarii
modifica
Destin
de LuizaM la: 12/01/2005 12:17:00
cand apare luna-n ceru-mi/ si cand stelele se arata,/ mi-amintesc de mine insa-mi/ si de viata mea furata/ sus pe cer luna straluce/ stelele vor fi mereu,/ jos aici ceasu-mi se scurge/ iar la capatai stau eu./ oare de-as intoarce timpul/ ce se scurge incet prin el/ as lua-o de la capat/ si-as trai din nou la fel ?/ /
comenteaza!
modifica
Poliţia în alertă!
de stancosty la: 12/01/2005 09:29:00
cei care n-au văzut reportajul tvr de la şedinţa de bilanţ anual a poliţiei române au ce regreta!/ pentru cei umiliţi de comportarea sau inactivitatea poliţiei, imaginea unui poliţist (cu grad înalt, desigur), moţăind într-un fotoliu cu "satisfacţia datoriei împlinite" întipărită pe chipul ca luna plină şi dintr-o dată tresărind şi devenind brusc activ, în momentul când preşedintele băsescu a luat cuvântul spunându-le "mai uşor cu raportările festiviste, că ştim şi noi cum stă treaba în realitate", pentru cei umiliţi, spun, a fost o mică dar savuroasă compensaţie./ pentru asta, marinelul merită, desigur să-i mulţumim şi să-i urăm să-l ţină pute  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...