arhiva: 14/01/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
sunt studenta la stomatologie
de cariutza la: 14/01/2005 21:39:00
sunt studenta la stomatologie facultatea "titu maiorescu" si peste 2 ani o sa termin facultatea , as dorii sa imi spuna si mie cineva cum pot ajunge sa practic undeva intr-o tara civilizata si ce alte cursuri sau diferente trebuie sa sustin./ puteti sa-mi raspundeti si direct in mail :pop_alina_valeria@yahoo.com
comenteaza!
modifica
INOCENTA...
de chitz la: 14/01/2005 20:46:00
suntem stapaniti, uneori, de un sentiment de tristete...se intampla, nu? se mai intampla sa nu-l putem controla....se mai intampla sa-ti pierzi controlul atunci cand iubesti...cand iubesti pe cineva care nu e langa tine, ti-e dor....ori cand ti-e dor de cineva , nu poti fi vesel...sentimentul asta te sfasie...te arde> parca viata si-a ascuns magia....sau ,oare asta sa-i fie magia ?!?! / mi se reproseaza - cateodata, e drept- ca nu m-am maturizat suficient....ca ma port ca un copil....ca rad mult...ca ma joc... offfff, doamne......dar imi place copilul din mine...el intelege toate momentele magice...le traieste !!!!/ el e prezent in mine inca ! si-mi place sa privesc viata  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Disperarea de a merge mai departe
de Radu Herjeu la: 14/01/2005 17:41:00
privirea mea si-a pierdut rostul/ si palme uscate s-au grabit s-o inchida/ in temniti de-oglinzi./ intersectia dintre mine si ceilalti/ a devenit dintr-o data/ prea pustie pentru efortul/ de-a indica vreun sens./ am alunecat abrupt/ de pe muchia ideii unde/ cerul meu se-ntalnea cu al vostru./ caderea mea e atat de goala/ incat ar putea fi foarte bine/ si-mpietrire./ imi intind sinceritatea spre voi/ si primesc ramasite de aer/ de sub aripile voastre./ ma-mbraca rasuflarile voastre/ ca ziduri concentrice de labirint./ as vrea sa ma-ntind/ dar nu mai e loc intre pamant si frunze./ as muri, / dar nu pot./ ma devoreaza din interior/ disperarea de a merge mai departe.
6 comentarii
modifica
Asteptare...
de daciana la: 14/01/2005 11:43:00
te-astept acum,/ la ceasul cand timpul a incetat sa mai fie timp./ te-astept acum,/ la ceasul cand marea si-a oprit obosita zbuciumul,/ adormind sub razele de luna./ te-astept acum,/ pe un tarm inexistent,intr-o ora inexistenta./ te-astept intr-un timp care si-a oprit curgerea./ deodata, totul s-a transformat in antimaterie./ la umbra unui zbor de pescarus imaterial,/ te-astept acum, la ceasul cand m-am preschimbat in amintire.
20 comentarii
modifica
Amintiri...
de daciana la: 14/01/2005 11:37:00
am fost candva/ un arbore cu ramurile indreptate spre lumina./ am fost canva/ un cer de vara care isi inmuia limpezimea in ape./ am fost candva/ o mare nesfarsita cu valuri fosnitoare./ am fost candva/ umbra argintie a unui pescarus./ acum,/ printr o minunata metamorfoza,/ am devenit - om./ de aceea,/ tresarind la amintirea unor vieti trecute,/ imi ridic insetata bratele-ramuri spre lumina,/ imi cufund limpezimea privirilor in ape,/ imi ascult infiorata sufletul cum murmura neincetat un cantec sarat,fosnitor./ si astfel,/ infratindu ma cu toate amintirile mele,/ strabat intinderea anilor,/ cu aripi albe, de pescarus.
comenteaza!
modifica
Cine se teme de adevărul despre Trianon?
de stancosty la: 14/01/2005 10:54:00
În unele oraşe din ardeal a rulat, mai mult prin cluburi private, un film documentar, intitulat "trianon". pe această temă a curs multă cerneală şi televiziunile române au acordat spaţii largi subiectului./ din păcate, nu am aflat decât că filmul nu a fost difuzat de televiziunea maghiară de stat şi nici de postul duna tv, pe motiv că istoricii maghiari nu au agreat modul de abordare a problemei istorice şi că filmul a fost difuzat ilegal în romînia pentru că nu avea clasificare cinematografică (motiv pentru care difuzorii au şi fost amendaţi)./ mărturisesc că nu am înţeles prea mult din aceste lucruri, dar eu personal aş fi fost mai curios să văd filmul şi, apo  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Aşa că..
de bryzzz la: 14/01/2005 02:38:00
tiranul care-a umilit o ţară/ într-o jumate veac de împilat/ de mâna noastră fuse vrut să piară/ cu preţul unor vieţi ce-au cutezat, / dar frenezia luptei câştigată/ ne-a ameţit discernământul net/ şi cârma ţării fuse-n pripă dată/ celui ce primul a cerut-o cert./ de bucurie c-am ucis bastardul/ n-am privegheat atent la ce urma,/ lasând să sară-n curtea noastră gardul/ un lup şiret cu-alură de-acadea/ ce, prefăcându-se că ne păzeşte,/ dăruia ochilor trişti un zâmbet,/ speranţe imboldind dumnezeieşte/ din curtoazii glazate cu rânjet. / aşa ajunse lupul şef de turmă/ şi-n paisprezece ani de aşteptări/ o haită-avară i-a călcat pe urmă,/ cu  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: