arhiva: 16/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Primul Destin...
de TaciDracu la: 16/01/2005 22:13:00
ieri am bătut la uşa ta,/ ţinând în mâna dreaptă soarele - / ca pe-o floare.../ şi te-am întrebat:/ - nu vrei un zâmbet?/ azi, bat la uşa ta,/ tinând în mâna stângă ploaia - / ca pe-un spin.../ şi te-ntreb:/ - nu vrei o lacrimă?/ mâine, la uşa ta bătând mă voi afla,/ ţinând în braţe inima-mi - / ca pe-un vis.../ şi tot aşa te voi întreba:/ - nu vrei un suflet?
3 comentarii
modifica
pentru suflet
de vasers la: 16/01/2005 20:00:00
...tradarea este grea, cu atat mai grea cand vine din partea unui prieten... avem momentele grele cand uram realitatea, se`ntampla sa nu vrem sa o acceptam... prieteni sunt ca banii, vin si pleaca intotdeauna cand ai mai multa nevoie de ei... / ...n-am avut niciodata ceea ce mi-am dorit, o iubire sincera si liniste, multa liniste! viata a fost nedreapta, ce mi-a dat ieri, azi a venit sa ia inapoi... nu mi-am dorit decat sa nu fiu singur, am avut intotdeauna prieteni, dar sufletul mi-a fost tot timpul singur, singuratatea a ucis frumosul din mine... nu mai stiu cine sunt si ce vreau...adevaratele momente de fericire au fost putine si majoritatea in copilarie. am ajuns dupa toti acesti ani sa  ...continuare .
5 comentarii
modifica
'Originea omului' - Richard Leakey
de Oriana la: 16/01/2005 17:31:00
ma intereseaza aceasta carte. am nevoie de ea si este la un pret relativ mic ( 40.000 lei ). ca si celelalte carti de care am nevoie, mi-e greu s-o gasesc. ori nu caut eu bine online, ori nu prea se gaseste. de plimbat prin librarii nu poate fi vorba, sunt sigura ca raman cu un gust amar. am gasit-o pe un singur site, pana acum, site pe care am dificultati in creearea contului./ poate ma indruma cineva.. ma intereseaza site-uri cu librarii online unde exista aceasta carte, or, daca cineva o are in biblioteca personala si pentru cine-stie-ce motiv doreste sa renunte la ea, ma ofer s-o cumpar./ acelasi lucru il pot spune si de 'paideuma' - leo frobenius si 'introducere in sociologie' - n.  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Merita sa faci ce iti doresti in Romania de azi?
de ivegotsidsblood la: 16/01/2005 16:32:00
aceasta intrebare si-o pun cu siguranta multi tineri de astazi,cu atat mai mult cei care sunt constienti ca visele sunt aproape imposibile.eu ,de exemplu,vreau sa merg la literatura comparata in bucuresti...cred ca admiterea nu va fi chiar o problema atat de mare...ce e mai complicat se refera la utilitatea si chiar continuitatea unei cariere in acest domeniu.eu imi doresc sa fac asta..pentru ca asta simt ca sunt eu..dar oare ceea ce esti e mai important decat:sa existi si sa traiesti in conditii deente...eu cred ca da..si sunt sigura ca cei care cred in ei reusesc ..din pacate cei mai multi nu sunt de acord..si au si argumente puternice si evident pragmatice.../ in rest.....nu stiu fiecare  ...continuare .
25 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: