arhiva: 20/01/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DVD-recomandari
de Pasagerul la: 20/01/2005 22:22:00
dvd-ul devine din ce in ce mai popular.si ne permite sa vedem spectacole de o calitate extraordinara -video si audio(dts)./ ati vazut un concert rock, o opera, un spectacol care va placut in mod deosbit?recomandati-l si la altii!
58 comentarii
modifica
Cant
de AALSMEER la: 20/01/2005 18:56:00
un copac rupt cu crengile ploate,/ bucati de vise sterse si aruncate,/ emotii reci si supte,/ ganduri pustii si suflete sfasiate,/ se-ngana intr-un cant letal./ un singur cant, o singura privire/ zaresc in noaptea neagra si amara,/ si frunzele uscate se pierd in ceata,/ speranta se inneaca in adancul amintirilor,/ iluziile ma mint osor si ma adorm,/ doua stele se pierd intr-un joc deliric/ stralucirea le ingheata dar iubirea lor / se-ngana intr-un cant letal.
comenteaza!
modifica
Ganduri pe tema "barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus"
de daciana la: 20/01/2005 18:40:00
deschid o discutie pe tema cartii dr. john gray: barbatii de pe marte, femeile de pe venus"./ in lumea noastra contemporana se pare ca problema numarul 1 este comunicarea./ intrebarea e cum putem sa ne intelegem totusi cu aceia din jurul nostru.../ sper ca vom invata cate ceva de la aceia ce vor scrie aici./ asadar: declar deschisa aceasta discutie :)/ astept cu nerabdare inscrierile la cuvant si ale martienilor si ale venusienelor :)
16 comentarii
modifica
Albie
de Radu Herjeu la: 20/01/2005 16:57:00
eu si tu,/ ca doua tarmuri./ undeva, suficient de profund,/ mainile noastre,/ impletite,/ sustin greutatea/ distantei dintre noi.
1 comentariu
modifica
Certitudine
de COLETTE2005 la: 20/01/2005 15:46:00
camasii tale prea aprinse/ azi nu-i pot da nimic./ nici macar scoica uitarii./ dar maine venus din millo/ iti va dezvalui gratiile/ si ochii mei albastrii/ ca niste pergamente de abur/ vor pluti in toate celulele tale.
comenteaza!
modifica
refulari
de iona la: 20/01/2005 12:06:00
refuz sa cred ca am o problema/ refuz sa gandesc ca gandurile imi zboara aproape incontrolabil aproape intotdeauna aproape de tine/ refuz sa mai caut ceea ce am cautat de cand te-am gasit intaia oara/ refuz pe tot cel ce ma refuza/ refuz sa fiu refuzat/ ma refuz pe mine insumi dimpreuna cu viata-mi mediocra/ refuz refuzul/ refuz/ re/ fuz/ ............/ sunt si traiesc in basm/ iar zana este fata mea...si regele e tatal meu...si "sir" sta inaintea numelui meu....nimicurile negative demult starpite de bratul meu....sunt crai si la curte-mi eu sunt superstar si totu-i fain si e real....da e real...asta trebuie sa fie adevarata realitate../ sau poate nu?poate sunt mai multe realitati sau poate  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sa le fie rusine!...
de ampop la: 20/01/2005 08:49:00
tovarasul ion iliescu, in bunul lui obiecei kermlinist a expediat rapid niste ziaristi "obraznici" care l-au interpelat..."sa le fie rusine!" (celor care au afirmat ca psd-ul e un partid expirat, n.n. dancu...dar vezi si in cafeneaua "luptele interne dintr-un partid expirat"). / tovarasul politician de vitza veche, cu "experienta" larga dobandita la moscova, cu specialisti bine antrenati de pe ljublianka, a ajuns sa se lupte pentru ciolanul puterii in propriul partid. puterea...visul patologic a lui iliescu. puterea pura si simpla, pentru un individ "sarac si cinstit"..."partidul" lui ilici insa a strans multi indivizi avizi de putere iar "mosul" si ciracii lui se pare ca au de furca cu caini  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: