arhiva: 24/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o noua viata
de ics la: 24/01/2005 23:03:00
stiam ca ceea ce urma sa fie din acel moment era o noua viata pentru mine. noul oras, noua locuinta, noua familie... tocmai ma mutasem cu vladut intr-un apartament din bm si singura noastra preocupare era sa-l decoram cat mai repede si mai frumos. ceea ce-mi amintesc este faptul ca totul era nou si atat de strain de mine... dupa o zi obositoare petrecuta in apartament am iesit sa ma plimb prin oras. era noapte si orasul era luminat. m-am plimbat de una singura cu masina pe strazile murdare. peste podul din zona spanzuratorii, pe strada victoriei si pe cea a casei de cultura, pana la carpati era plin de lume. erau atat de multi si pareau atat de mici... ii priveam de sus si primul gand care  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Abyss
de bluearisto la: 24/01/2005 22:52:00
prima stea se aprinde pe cerul noros iar vîntul bate nebunatic.e frig,afara îngheata./ te caut din nou...ma apropiu de nucul singuratic,care seamana atît de mult cu mine...puterea cuvîntului , stridenta unui strigat;nimic nu te trezeste!cît de greu îti este somnul!ai obosit dupa atîtea drumuri ,dupa atîtea cautari!tot nu ne-am gasit! drumurile noastre se încruciseau însa fara nici o intersectie.atunci intervine mintea:gînduri salbatice ne cuprind însa de teama ne ascundem!singuratatea gîndurilor si inconstienta faptelor ne-au ucis acum.../ mi-e frica de noi!!!/ o perla de opal cade pe pamînt si din urma ei naste un ghiocel./ iar eu,cu mîinile încrucisate,astept venirea mea...  ...continuare .
2 comentarii
modifica
De ce traiesc femeile mai mult decit barbatii
de pegassus la: 24/01/2005 22:14:00
de ce traiesc femeile mai mult decit barbatii/ / statisticile au fost intotdeauna ferme: media de virsta a femeilor o depaseste pe cea a barbatilor, independent de mediul in care traiesc subiectii acestor statistici. in topul explicatiilor menite sa justifice un astfel de dezechilibru a stat intotdeauna, la loc de cinste, posibilul efect devastator al cicalitului. "stereotipie!" - s-au indignat, cu indirjire, feministele. replica cercetatorilor s-a lasat putintel asteptata, dar a sosit, in sfirsit: inimile femeilor sint mai puternice. / aceasta replica a constituit un mesaj explicit ("impacheteaza si valea!") adresat unui alt stereotip, mult mai puternic: acela care desemneaza femeile ca fi  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Am uitat
de cruelty la: 24/01/2005 18:33:00
stii, nu e totul chiar atat de rau/ cum credeai, sunt singura, da../ aveti comprimate pentru asa ceva? / macar un sirop pentru tusea din mine/ tusea ce ma omoara putin cate putin/ n-are legatura cu nimic din ceea ce crezi/ stiu, stiu, credeai ca esti vinovat/ dar este mea culpa... sunt singura / ce striga in desert dupa ajutor/ m-am pierdut si nu ma mai gasesc / dar jur ca sunt aici, sunt langa tine,/ nu te speria, nu e totul atat de rau/ precum crezi.../ am auzit un zvon, ca sunt mica, ca nu stiu/ ce spun, ca nu simt totul cum ar trebui/ ce dor mi-a fost de tine, dar ma ierti, / nu-i asa ?/ am fost plecata sa caut oaza cand de fapt/ oaza era chiar langa mine/ ma astepta si ma striga si e  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Certitudine
de COLETTE2005 la: 24/01/2005 14:01:00
camasii tale prea aprinse/ azi nu-i pot da nimic./ nici macar scoica uitarii./ dar maine venus din millo/ iti va dezvalui gratiile/ si ochii mei albastrii/ ca niste pergamente de abur/ vor pluti in toate celulele tale.
comenteaza!
modifica
suflet ratacit
de rxnotta la: 24/01/2005 13:12:00
/ oare cand nu stii unde ai ajuns, e doar pt. ca te-ai ratacit sau e prostie?/ am 24 de ani si deja ma coplesesc greselile pe care le-am facut.pana acum 8 luni am fost femeia model in ochii tuturor (nu mai vorbesc de copilul perfect in ochii parintilor mei...)./ am terminat liceul printre primii elevi, am intrat la facultate aii-a,am terminat prima,in anul iii m-am casatorit cu un barbat pe care il iubeam foarte mult si care avea si foarte multi bani ,aveam o casa frumoasa, masina, excursii in strainatate,tot ce-si poate dori un om...sotul meu incepuse sa ma neglijeze,dar era ok ,caci asa fac toti, nu?mergeam mai departe cu micile necazuri si bucurii si era bine  ...continuare .
97 comentarii
modifica
Novice
de pyko_lino la: 24/01/2005 11:36:00
vreau sa imi incep o firma am ceva banuti si nu stiu cum ar fi mai bine sa o fac. imi poate da cineva ceva idei sa ma ajute sa imi pornesc o afacere?
2 comentarii
modifica
Jurnal sec
de catalin andrei la: 24/01/2005 10:54:00
me gustas marijuana, me gustas tu…/ me gustas la guitara, me gustas tu…/ ascult manu chao, baba de la etajul cinci bate in teava iar eu simt cum ma scurg pe teava. credeam ca e surda. ca sa vezi, m-am inselat. ce bine ar merge manu chao cu o foaie de tutun amara si puturoasa, muiata intr-un pahar de cognac vechi./ visez… ce minunate erau noptile la havana. ziua faceam baie in ocean, iar noaptea turnam bere in noi pana cadeam sub masa. femeile trageau, cu ardoare de noi dar picam lati. cand ne trezeam, prin aburii de mahmureala, aveam chef de amor. ele erau mofturoase, dar le mangaiam si le sarutam pe pantece, le sugeam sanii si ne avantam limbile in vaginele lor umede. ele frematau si  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Sunt curios! As vrea sa stiu...
de Jan Iulian la: 24/01/2005 10:49:00
as vrea sa stiu ce au facut concret tinerii romani pentru ca romania sa mearga spre bine. / fapte nu vorbe!/ as vrea sa mai stiu ce sunt dispusi sa faca tinerii romani pentru ca romania sa mearga spre bine./ sunt curios, mai ales, sa vad ce putem face impreuna pentru romania. / tu nu?/
6 comentarii
modifica
Momente triste... vis amar.
de eihrana la: 24/01/2005 08:50:00
in noapte...stau si ma gandesc.../ luna-mi este martora,/ stelele ce m-ascultau./ doar pe tine vreau sa te privesc!/ in cer,chipusl tau am desenat/ si luna m-a ajutat/ stelele te-au colorat/ dar tot nu te-ai aratat./ atunci eu m-am culcat/ si am crezut ca te-am visat/ dar vantul in fereastra mi-a batut/ si eu iara te-am pierdut./ pe strazi am ratacit/ si te-am gasit./ cu el erai,/ cu el te bucurai.../ de mana va tineati/ in brate va strangeati.../ atunci am stiut / ca te-am pierdut/ si nu am putut.../
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...