arhiva: 27/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Andragogia
de Chris71 la: 27/01/2005 13:17:00
dragi prieteni din romänia, / vä rog foarte mult sä mä ajutati cu cät mai multe informatii despre sistemul de änvätämänt , än special despre structura sistemului de andragogie din romänia./ eu studiez än germania pedagogia si andragogia / ( germ.pädagogik/ erwachsenenbildung) si trebuie sä tin än curänd un referat despre andragogia än romänia./ dacä aveti posibilitatea sä mä ajutati, m-asi bucura foarte mult de orice informatie posibilä./ cu simpatie si uräri de bine, al dumneavoasträ chris.
comenteaza!
modifica
alb
de sakamonku la: 27/01/2005 11:44:00
a nins...ninge inca...in sfarsit m-am incalzit si eu.e asa de alb totul,de stralucitor,de cald;o caldura asa de ciudata!a ramas doar incapabilitatea mea de a merge mai departe si dorul asta bolnav de tine care a pus stapanire pe tot ce e in jurul meu...stii...te-am visat asta noapte:nu stiu exact unde eram insa ne-am intalnit si eu aveam parul ud.ne-am intins pe jos,pe ciment si parca fierbeam amandoi...mi-ai zis ca nu mai poti de dorul meu si m-ai luat in brate si ma strangeai atat de tare incat parca ne topeam amandoi.era asa de cald si de bine acolo langa tine si apoi a trebuit sa plec...m-am ridicat,m-am uitat la tine si ti-am spus ca trebuie sa plec si tu mi-ai zis sa nu te uit si ca o s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
mai apoi...
de TaciDracu la: 27/01/2005 11:35:00
cand m-am trezit nu mai era nimeni,/ intunericul aspira la incurgitarea lucrurilor/ si se dizolva in sine insusi/ ca o gaura neagra.../ de aici viata se va vedea ca o rasina / de un negru pal,/ pura si perfecta...
comenteaza!
modifica
Cer ajutor de la cine a fost in situatie asemanatoare!
de reddana la: 27/01/2005 10:14:00
iata care e problema mea!/ fiica-mea are aproape 10 ani si au inceput deja sa-i inmugureasca sanii:) nimic nou sub soare pana acum, toate am trecut prin asta, dar eu, ca si mama, ma aflu pt prima data in aceasta situatie!/ binenteles ca am avut o discutie cu ea ca de la...femeie la femeie:) ii place sa o tratez ca pe o adulta! vorbim despre baieti si vad ca are o oarecare sclipire in ochi cand imi vorbeste despre un anume baiat..e dulce, imi amintesc de mine la varsta ei... ce ma "arde" pe mine, insa, e faptul ca am surprins-o strangand o pernita intre picioare:) n-am zis nimic, m-am facut ca nu vad... am facut bine? cum sa abordez acest subiect? / imi e frica sa pomenesc ceva sa nu cumva sa  ...continuare .
5 comentarii
modifica
PNL-işti şi liberali
de stancosty1 la: 27/01/2005 09:25:00
ieri a avut loc la gds o dezbatere privind eventuala fuziune pnl-pd, la care, pe lângă gazde şi ziarişti, au participat numai reprezentanţi ai pnl, că pd-iştii n-au catadicsit să vină./ dincolo de peroraţia goală de conţinut a domnului stoica, ce se vrea reciclat în fruntea partidului şi crede că a găsit mijlocul de a o face, merită subliniată poziţia domnului cioroianu. / În esenţă, acesta susţine independenţa doctrinară a pnl şi menţinerea liniei liberale, ceea ce, de altfel, este de bun simţ, având în vedere tradiţiile istorice ale acestui partid, pe care unii mercenari ar vrea să le arunce cât colo./ ca o concluzie, domnul cioroianu spunea că în partid s  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...