arhiva: 03/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Unde-i?..
de bryzzz la: 03/01/2005 23:08:00
mă loveşte sub ploape/ icoana ochilor mari / de ape curate/ reflectând foc de noapte/ cu braţe colier / pe gâtul dor din cerul meu/ şi plouă în mine cu rouă / de clipă de şoaptă/ din zâmbetul tău,/ plouă înfiorat în mine/ cu tine.. / tresar buclele-ţi mari/ croite din beznă, cârcel,/ în sărutări pe-obrajii doi/ c-atingeri tandre de cercel,/ şi, zvăpăiată primăvară,/ te-aud la poartă fredonand:/ "-la tine vin iar, surioară!"/ cu degete de timp/ te-nnod în năvod de lumină/ să mi te ţin zălog sub pleoape: / oglindă picurandă / dintr-o sirenă brună / înotând vie pe veşnicie../ Şi-aşa mă tem să nu dispari / şi iar să-nsingurez,/ că plouă, plo  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Poveste de Craciun
de alexbrie la: 03/01/2005 22:17:00
de fiecare craciun, batranul incerca sa intre in puscarie./ incepea sa simta singuratatea candva, spre ignat. era frig in casa iar mancare multa nu mai avea. copiii erau cu totii plecati, cine stie pe unde. vecinii? si ei, dusi, cu grijile lor./ era frig si de afara venea miros de porc parlit. vedea fumul iesind din case si incerca sa-si aminteasca cand oare facuse si el focul./ isi lua atunci cojocul pe el si se ducea spre gara. statea in sala centrala sprijinit de soba. era cald si bine, ar fi stat o vesnicie acolo daca nu i s-ar fi facut foame./ isi amintea de ce venise acolo. se aseza si el la coada de bilete. cand cel din fata sa ajungea la casa si isi lasa bagajul la picioare, ocu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Idila de vara
de alexbrie la: 03/01/2005 22:14:00
era noapte. liniste. se auzeau de afara, greieri in noapte, greierind. fanul era tare, intepa; dar mirosea frumos, si era cald./ baiatul si fata se tineau de mana; printre scandurile hambarului se intrezareau stele si luna./ rasuflarile li se auzeau usoare, incete, sincronizate./ “iubesc noptile astea.” gandea baiatul./ “iubesc noaptea aceasta; linistea, mirosul, lumina asta.” gandea fata./ “si luna, uite, ne binecuvanteaza.” gandea baiatul/ “ce frumoasa e luna, parca arunca o vraja peste noi.” gandea fata/ -cand eram mic, spuse baiatul, in nopti magice, ca asta, ma furisam afara din casa. ma intindeam pe acoperisul garajului; era cald, se incalzea in timpul zilei. stateam cu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Stimate domnule
de cosmir la: 03/01/2005 20:46:00
avand in vedere ca nici zgomotele ( pocnitori, artificii, sunatoare, etc) nu desteapta poporul roman/ avand in vedere ca a inceput un an nou cu scumpeturi , la toate cele / ce ne facem d-le / al d-v/ nelamurit
1 comentariu
modifica
O noapte ca oricare alta
de Radu Herjeu la: 03/01/2005 15:06:00
si noaptea a venit din nou,/ ca de fiecare data,/ rostogolindu-se/ peste marginea privirilor,/ ca un urias tavalug elastic./ a umplut fiecare colt/ cu rabdarea celui care/ are prea mult timp./ umbrele s-au luptat curajoase/ pana la ultima,/ inghitita chiar la piciorul teiului,/ unde se ascunsese./ frunzele se agita speriate,/ mangaierea cea neagra si rece/ le-aduce aminte de-nchisoarea dintre zile./ sa zboare nu pot, oricum,/ dar macar nu s-ar simti/ atat de departe de cer./ printre ele se strecoara lumina blajina/ a unui ochi de fereastra,/ de cealalta parte a drumului/ imi inchipui un om,/ standu-mi simetric,/ cu coatele pe pervaz,/ mirosind pamantul/ care se pregateste sa doarma./ il simt  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ferma cu posibilitati de agroturism, saphard, cine ma ajuta?
de simion la: 03/01/2005 04:47:00
vreau sa-mi deschid o ferma cu posibilitati de agroturism,pensiune,nu am bani de ajuns si as vrea sa beneficiez de fonduri saphard,pot? si daca da,in ce conditii? ce poti sa faci cu banii saphard?cit anume poti sa primesti? va multumesc!
comenteaza!
modifica
Moment de relaxare a deosebitei stime fata de nimic
de androgin la: 03/01/2005 01:51:00
intr-o accentuata stare de amorteala de nimic, ma strabate un gand de anomalie euforica dupa o noapte aproape reusita in a nu simti acest nimic. fapt care ma duse spre o relaxare a muschilor limbii, care se miscau fara nici cea mai mica greata, in dorinta nesabuita de a intalni alte limbi aflate in aceeasi stare, lipsita de greata, plina de relaxare. / nu vreau sa-mi deschid ochii pentru aceleasi, pentru a cata oara!!!, anunturi despre un prefacut ferice suflet pereche plin de ranchiuna, care-mi distruge partea de neuron alocata suferintei. care devine tot mai mare peste ore ce trec, peste zile ce ma inunda.., clipe efemere care-mi raman, ma bantuie, imi umplu plamanii sterpi de atata fum d  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...