arhiva: 30/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Renastere
de Mircea2005 la: 30/01/2005 21:03:00
atâta linişte gându-mi cuprinde,/ când pasu-l plimb printre morminte…/ amintiri mai ales…/ azi aur avem în cuvinte./ cu el rostuim ale zidirii/ demult neînţelese/ veşminte./ răsar de sub cer toate ca noi./ o primăvară dintotdeauna ne-nvăluie…/ pe-alei şi-n inimi se trece ecoul/ petalelor ce în rod stăruie/ şi în priviri reproşuri mai vechi/ ni se năruie./ tulburaţi, tremurând ca şi vântul,/ când ramul trosneşte în muguri,/ sub tălpi ne fierbe cuvântul…/ doamne, tu iartă-ne gândul/ şi tinereţea şi visul…/ În zâmbetul tău ni se crapă pământul/ şi ni se deschide abisul./ 30 ian. 2005
2 comentarii
modifica
Dimineata
de Tofan Ana Isabella la: 30/01/2005 13:07:00
dimineata ,iti vezi imaginea reflectata in oglinda lacului. si te uiti la tine gandindu-te cat de urat si batran esti desi dupa varsta biologica pari tanar, intamplarile traite te fac sa te simti batran, batran ca timpul. se zice ca batranetea atrage dupa sine si intelepciunea. nu neparat, nu pot spune ca sunt un om intelept. unii ma considera nesabuit chiar. si totusi undeva a ramas si un sambure de intelepciune…/ vreau sa ma duc in tibet la una din manastirile buddhiste de pe acoperisul lumii, sa vad cum se initiaza ciracii in vechile invataturi. vreau sa imprim o rugaciune pe o bucata de panza si ea sa fie agatata pe o sfoara , ca in bataia vantului sa ajunga si pana la ocrotitorul l  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Ce defecte aveti?
de mya la: 30/01/2005 08:30:00
ce defecte aveti? aveti curajul sa le scrieti aici in fata "marii adunari nationale" a cafegiilor? da' cu mana pe inima, sincer.
67 comentarii
modifica
Calusarii
de Paianjenul la: 30/01/2005 06:01:00
...nu, nu e vorba de echipele acelea de flacai imbracati in strai popular, care danseaza calusul prin satele romanesti in saptamina rusaliilor... e vorba de... calus-ari... (acei indivizi care vor sa-ti vire "calusul" in gura atunci cind nu le place ceea ce le spui... si nici nu au argumente rezonabile ca sa te contrazica). ca si troll-ii, sint nelipsiti din forumurile virtuale si sint un fel de moderatori autodesemnati, care traiesc cu impresia ca ei stiu mai bine decit toti membrii forumului caruia ii apartin, unde este limita dintre libertatea de exprimare si abuzul de libertate de exprimare... ei stiu mai bine decit ceilalti unde este limita dintr  ...continuare .
9 comentarii
modifica
S-o credem orbeste?
de blink la: 30/01/2005 00:55:00
s-o credem orbeste?/ / fiecare detine o parere proprie asupra unui lucru anume. aceasta parere, uneori, este greu de expus; alteori, o spui si gata!(depinde foarte mult de personalitatea fiecaruia.)totul devine o arta cand reusesti sa schimbi parerile altora: arta persuasiunii. gandirea si limbajul devin ustensile pentru artist iar aceasta arta este singura ce isi creeaza utilitate practica. prin prisma metodei de persuasiune oamenii devin niste oite ignorante si blande ce pot fi foarte usor bagate in tarcul lor. toata lumea spune ca e usor sa minti; uite ca nu e chiar asa de usor!trebuie sa-ti tocesti coatele pe bancile facultatii si sa suporti o multime de alte sacrificii pentru a reusi  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...