arhiva: 05/01/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
probleme la vizualizare pagini "O conversatie cu Dinu Lazar"
de ionut_biliuti la: 05/01/2005 20:21:00
sunt dificil de citit mesajele din cauza absentei "ruperii" (wrap) de text. o fi un bug in cafenea sau nu am eu facute cine stie ce setati corect?
comenteaza!
modifica
proces
de maan la: 05/01/2005 11:21:00
adunate-n pumnul stang/ am oprit secundele/ si acum in palma dreapta/ mi-s uscate undele/ mi-am scobit din ochi o piatra/ rostogol la deal s-o las/ si-am sorbit de prin deserturi/ puntea lui de-i zicem ceas/ iar cand macii din ograda/ au ajuns in noi salas/ s-a mutat pe-o sha albastra/ in oglinda altui ceas./
18 comentarii
modifica
ion Ilicitecu
de attum la: 05/01/2005 10:29:00
ion iliescu a fost in "divergenta" l psd-ul .in cazul cosma/ iliescu l-a gratiat pe cosma si a participat la campania lui nastase din postura unui outsider la fel ca si vanghelie (in alegerile din ps5).ma asteptam ca inainte de gratierea lui cosma, iliescu sa se autosuspende si si fie inlocuit de stoichita(acest jesus christ al psd)./ am putea organiza o campanie media "ajutati psd-ul sa-si faca pantofii" / ministrul de criza in pulover si pasator de competente gabriel opreaaaaaa - si inca odata salveaza situatia si scapa tara de odiosi eroul nostru,minunatul si protejatul nostru al tuturor/ ministrul infrastructurilor ascunse miron mitreeeaaaaa!/ ..../ ursar de ocazie si crupier la alba neag  ...continuare .
2 comentarii
modifica
UrLatura electorala
de carapiscum la: 05/01/2005 05:25:00
aho! aho! boi bourei/ si plugari ca niste zmei,/ nu mai indemnati, fartati,/ stati mai bine si-ascultati/ cum se ura prin moldova/ pana se raceste soba,/ se golesc cele bidoane/ si fac gazdele frisoane./ buna seara! …eu bat pari!/ buna seara gospodari,/ gazdoaie si gospodine/ si la domnisoare fine!/ dati urechea la fereastra/ si-ascultati urarea noastra/ ca de cand s-a inserat/ multe guri s-au mai cascat/ la beteagul nostru plug/ si cum tragem noi in jug./ de aceea chiar si voi/ nu va mai uitati la boi/ ca la bieti handicapati/ sau ca la cei turmentati./ pana ce ne iau curentul/ croncanim ca parlamentul./ noi avem vorbe placute/ lumea toata sa le-asculte,/ mai de bine, mai de rau,/ ca in pr  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: