arhiva: 01/10/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Graffiti in ritm de hip hop
de Emma Brad la: 01/10/2005 18:06:00
distanţa dintre vis şi realitate face obiectul negocierii dintre fals şi original./ lumea, invadată de agitaţia spiritelor înălţătoare, poetică, traversează acest prezent într-o beţie pură şi plină de culoare./ / afişînd o atitudine de indiferenţă, încerca să mă convingă că trăiesc fals./ - pînă şi amintirile le vei arunca în pubela sufletului ce te ţine departe de realitate. trăieşti un vis desfrunzit, invadat de clişeele unui cartier mizer unde dragostea şi hazardul se lovesc de surogatele celor mulţi, zise el privindu-mă superior./ - nu fi sentimental, zic afişînd un zîmbet de giocondă. tocmai aici e buba. În strădania ta de a înţelege misteru  ...continuare .
comenteaza!
modifica
George Bush. Imagine
de gabriel.serbescu la: 01/10/2005 14:10:00
george bush cantand imagine.../ acesta e suprarealismul si nici o alta definitie nu i se va mai potrivi./ george bush parcurgand in revista lumea, de la tribuna unui autovehicul blindat, murmurand afonic cuvinte din poemul imagine. / in fata dezastrelor politice, de administratie economica, in cele din urma in fata catastrofelor naturale, lui bush ii mai ramane letania strategica, tanguiala si dorul, ¨imagine all the people, living life in peace¨.../ bush, desi pare macabru, la sfarsit se dovedeste a fii un ¨dreamer¨ daca nu cumva e chiar za dreamer, si atunci, fara indoiala ca cei care l-au votat, au dovedit fie un infam simt al umorului negru, fie o dobitoaca si o oiereasca atitud  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Maria si mierea in lumina soarelui
de Honey in the Sunshine la: 01/10/2005 02:14:00
maria statea in mijlocul campului cu cozile aruncate pe spate.incerca sa-si imagineze ce "tablou" facea ea sezand acolo in mijlocul fanului auriu ce aproape ii trecea peste crestet.de buna seama si cozile ei pareau impletite din acelasi fan ca cel din jurul rochitei albe./ ii placea sa se gandeasca la asta, atunci cand se privea in oglinda.isi spunea ca parul ei are culoarea campului in mijlocul lui august sau ca frunzele de fag cazute in octombrie, ca rochita e alba ca zapada din dimineata ajunului si ochii sunt negri si sclipitori asa cum sunt toate noptile echinoctiului de primavara.matusa berta ii daduse ideea, cu jumatate de an in urma, intr-o dimineata de primavara, dimineata zilei ei d  ...continuare .
15 comentarii
modifica
jocurile de noroc
de gigi2005 la: 01/10/2005 01:54:00
de la un simplu pariu la o boala e un singur pas! poate castig, mai joc o singura mana, doar de data asta, a fost ultima oara, etc...cine a practicat stie despre ce vorbesc. sunt jocurile de noroc bune? de ce va plac pariurile, fie ele si sportive? pentru castig sau doar din pacerea de a juca? pariul e sport sau boala? este cineva care nu a pariat macar o singura data?
37 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...