arhiva: 11/10/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lipsurile...democratiei
de Valeriu Cercel la: 11/10/2005 19:35:00
vecina-mi puse o-ntrebare,/ cam curioasa cum e ea,/ acum un ceas, referitoare/ la ce se-ntâmpla-n curtea mea(!?)/ (noi stam afara din oraş/ Şi-avem şi câteva gaini/ Şi-un foarte tare, naravaş/ cocoş, de-i scoala pe vecini)/ dar ea, naiva se vedea,/ (Şcolita bine-n orice caz)/ Însa idée nu avea,/ prilej sa fac un pic de haz (!);/ aşa ca eu, i-am explicat/ despre cocoşul sus-numit,/ ca-i communist şi…înfocat,/ ce înca nu s-a convertit (!):/ e roşu foc, deci la culoare,/ arata ca-i ilegalist,/ iar dupa pintenii ce-i are,/ se vede clar ca-i…stalinist (!?)/ de cum se scoala, pe-noptat,/ el mi le “cânta” pe moţate,/ de ştiu précis cin’ n-a ouat,/ ca-i turnat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sunteti in stare sa radeti de dvs?
de Tofan Ana Isabella la: 11/10/2005 17:24:00
intrucat eu nu sunt in stare sa rad de propria-mi persoana...poate nu am simtul umorului,cine stie!
27 comentarii
modifica
cocktail exotic
de rovena la: 11/10/2005 16:05:00
se fierbe bine pieptul/pieptii) de pui, se lasa la racit si apoi se toaca in cubulete mici.se strecoara compotul de mandarine f.bine, se taie mandarinele rezultate si o portocala tot in cubulete. la fel se procedeaza si cu ciupercile. se face un sos din maioneza, sare, piper si 2-3 linguri de coniac si apoi se adauga in bolul unde au fost puse celelalte ingrediente. se amesteca bine. se serveste in cupe, pe fundul carora au fost puse funze de salata iar pe margini cate o felie de portocala./ sper sa va placa...
comenteaza!
modifica
reteta dacilor din vol. "Pe urmele lui Zalmoxe-Carapatia" de Al.
de policarp la: 11/10/2005 10:25:00
se ia o gisca nejumulita, proaspat taiata. se spala bine si se golseste de maruntaie. se opareste, apoi toate ingredientele se taie marunt si se introduc in locul maruntaielor si se stropeste totul cu vin rosu sec. se coase cu ata medicinala, apoi se acopera cu lut (argila galbena). se ingroapa in carbuni nestinsi si se lasa pret de 45 de minute. cind se scoate, se indeparteaza lutul si, odata cu el, se smulg penele, iar gisca ramine curata si gata de servit la masa. / se serveste cu vin rosu sec, muraturi si piine neagra.
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...