arhiva: 13/10/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Realitate
de RainGirl la: 13/10/2005 23:43:00
deschid ochii si incerc sa vad…dar nu e nimic in jurul meu,doar scrum …aceasta lume si-a pierdut povestea.cuvintele sunt tot ce mi-a ramas si stiu ca nu sunt evanescente.timpul e un ac,iar eu sunt ata din el.de-abia acum invat sa traiesc.mi-am dat seama ca am zburat,dar cineva mi-a furat aripile si am cazut in lumea lor.am devenit o umbra ca si ceilalti,desi imi place sa cred ca mai sunt luminata.in lumea mea,inca mai ploua cu iubire.e atat de trista viata noastra!eu mor cu fiecare cuvant spus de ei….sufletul pe care-l port in mine are doar doua petale:iubirea si ura.cea de-a doua e inca uscata ,dar oare cat va ramane asa?uneori cred ca sunt o pasare ce zboara din infinit in in  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Asteptare...
de RainGirl la: 13/10/2005 23:41:00
eu sunt…nu stiu cine sunt…ma pierd in mine orbita de lumina… tremur…mi-e frig…mi-e frica…mi-e frica de mine,de toamna,de ploaie,de frunze moarte…mi-e dor sa fiu fericita,mi-e dor sa zambesc…mi-e dor de… viata…mor incet,incet,incet…m-ascund printre ramurile viselor pe care nici macar nu le mai cunosc…voi astepta…mereu astept…mi se va spulbera cenusa in privirea cerului invatand sa traiesc…sunt o straina…de unde vin? de unde pot veni cand ochii-mi plini de regrete si tristeti par doua candele aprinse in memoria miilor de sufletele pierdute in nesiguranta timpului? priveste…sunt goala…ma-ndrept spre acel indepartat intrezarit in armonii eterne dintr-un  ...continuare .
comenteaza!
modifica
BISERICA-INTRE MANIPULARE SI MANTUIRE
de casyana la: 13/10/2005 20:16:00
nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect pe site dar eu sunt noua si as vrea sa aud parerile d-voastra despre religie./ 1.credeti in dumnezeu?/ 2.sunt preotii adevaratii mesageri ai lui dumnezeu?/ 3.si daca da,au oare atata putere incat prin simpla "spovedanie" ne pot ierta pacatele?/ 4.exista mai multi dumnezei(alah,budha etc)?/ 5.credeti ca biserica este mantuirea sau manipularea?/ cu scuzele de rigoare,nu vreau sa raspund eu prima.prefer ca unul dintre cafengii sa comenteze primul cu promisiunea ca am sa revin pe parcurs sa imi dau propria parere.
8 comentarii
modifica
Prostia...s-a plictisit !
de Valeriu Cercel la: 13/10/2005 20:13:00
s-a plictisit, mai ieri, prostia/ de pe planeta cu pǎmânt/ Şi, braţ la braţ cu fudulia,/ au dispǎrut aşa, în vânt…/ examene la facultate/ nu se mai dau, nici la liceu,/ iar tezele de doctorate/ se folosesc doar la veceu;/ alegeri pentru parlament/ nu se mai ţin, aşa se pare,/ cǎci fiecare-i competent/ iar scaunele-s toate goale;/ la meciurile ce au loc/ pe stadioane şi arene,/ nu s-a marcat în nici un joc/ vreun gol, nici chiar sǎ zic…de lene/ Şi-apoi, chiar multe s-au schimbat/ Şi bucuroşi am fost, iar trişti,/ poate vreo doi, ce-au fost odat’,/ cum îşi ziceau ei…umorişti!/ valeriu cercel/ /
comenteaza!
modifica
Romania in imagini nemachiate.
de Daniel Racovitan la: 13/10/2005 18:49:00
http://www.jurnalul.ro/foto/
1 comentariu
modifica
Cand esti singur si nimeni nu te ajuta, ce faci?
de Tofan Ana Isabella la: 13/10/2005 17:04:00
cand esti parasit de prieteni, cand esti disperat la cine te duci?
76 comentarii
modifica
Totul e vis
de Ica la: 13/10/2005 13:43:00
Şi vreau să te uit şi vreau să nu pot,/ mai sper că nu vreau şi stau şi socot/ ce-nseamnă iubire, ce-nseamnă destin,/ cum poţi să le-ngropi într-o sticlă cu vin,/ Şi-ţi pare că poţi, şi-ţi pare că vrei/ ca să uiţi totul când vinul îl bei./ dar nu uiţi nimic şi când te trezeşti,/ simţi dorul mai mare şi vrei să pluteşti/ spre-o lume în care-i totul frumos,/ pluteşti şi te zbaţi, dar tot fără rost./ destinu-i destin şi face ce vrea,/ nu poţi să îl schimbi, şi chiar de-ai putea,/ n-are rost şi nici sens, că-i trecător/ Şi totul e vis, căci eşti muritor!
comenteaza!
modifica
Violenta: un "modus vivendi"?
de Intruder la: 13/10/2005 10:46:00
cata violenta este in jur? societatea isi arata coltii in fiecare zi. violenta fizica este prezenta in scoli, pe strada, in casele oamenilor, in mijloace de transport. violenta verbala o gasesti la fiecare cotitura, pe forumuri web sau chiar la pustii de 12 ani. / deschide tv-ul in romania si-ai s-auzi in fiecare zi despre copii, femei si batrani batuti cu pumnul, cu parul, cu ranga... / du-te- dac-ai curaj, dac-ai treaba sau o oarecare doza de sadism- in cartierele bucurestene marginase si vezi scene desprinse parca din cartea lui mario vargas llosa- "orasul si cainii".../ te-ai confruntat vreodata cu violenta? cum ii faci fata, cum o eviti?
104 comentarii
modifica
Underground (Curicculum Vitae in grafitti...)
de Intruder la: 13/10/2005 10:09:00
fenomenul "underground" a pornit de jos, din catacombele umede ale oraselor, mirosind a tutun si-a bere ieftina. a iesit din ganguri de blocuri, din damful drogurilor, din cluburi ilegale, unde jucatori de poker isi tineau cu grija asul in maneca...pe peroane de metrou sau pe sub podurile de la marginea oraselor, s-au nascut acorduri ragusite de chitara unde oameni de toate varstele- dar in special tineri- isi cantau sau urlau neputintele, triumfurile si temerile.../ nonconformistii intelectuali au luat fenomenul underground in brate, i-au dat atributul de cultura, au impodobit-o, au asezat-o pe un soclu manjit cu mesaje grafitti...i-au facut curte, unii s-au logodit cu ea, i-au modificat ta  ...continuare .
45 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: