arhiva: 15/10/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
de cate ori?
de elena_1969 la: 15/10/2005 19:54:00
mergem la vot si ne desemnam asa zisii alesi: cei mai buni, cei mai renumiti, cei mai priceputi, cei mai....... dar, intreb, atunci cand se duc la noua slujba, senator sau deputat, parca da norocul peste ei!? facilitatile de pe lume! oare visasera vreodata la asa ceva? probabil ca se uimesc zi de zi si nu le vine sa creada ca traiesc astfel de minuni, aici, pe pamant, in romania; saraca noastra romanie!/ daca ei sunt mirati peste putinta, la fel suntem si noi! de acord, i-am ales! sunt recompensati pentru asta prin faptul ca au salarii foarte bune, li se asigura deci o viata mult peste decenta. vin insa si intreb: de ce din banii publici li se plateste cazarea? eu, cetateanul umil, contribuab  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Douzeci si nouă,treizeci
de XenonIsis la: 15/10/2005 14:09:00
este luni dimineaţa. În bucureşti un soare puternic anunţă o zi toridă. cerul albastru fără pic de nori prevesteşte canicula./ mă îndrept liniştit spre servici cu paşi mărunţi. Ţin ochii în pământ şi nu am puterea să privesc feţele oamenilor care trec pe lângă mine. traversez o stradă aglomerată fără să mă asigur în nici un fel iar un şofer claxonează insistent. “probabil am trecut pe roşu” gândesc şi continui agale drumul./ ajung la birouri unde sunt salutat călduros de câţiva colegi. răspund cu un zâmbet fals, o mască construită atent în decursul anilor. dacă surâd lumea mă place, nu e nevoie să mai vorbesc. oamenii judecă du  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Invitatie la un duel pianistic: Harry Tavitian si Johnny Raducan
de Harry Tavitian la: 15/10/2005 11:35:00
dragi prieteni ai jazzului,/ marti 18 octombrie 2005 ora 19.00, voi concerta in duo cu johnny raducanu la sala radio./ despre johnny raducanu as putea spune ca e un simbol si un spirit al jazzului romanesc. el m-a invatat sa traiesc jazzul. / vom concerta la doua piane si pregatim un program inedit. / pe mine si pe johnny ne leaga o lunga prietenie. in anii 80 cantam des impreuna. turneele prin toata tara cu johnny au insemnat o adevarata scoala pentru mine. nu in sens didactic, caci johnny n-a spus o vorba despre armonii. de la el am invatat spiritul cu totul aparte si mentalitatea jazzmanului. aceasta a fost stafeta pe care am preluat-o de la el. in concertele la patru maini, iesea  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: