arhiva: 16/10/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce facultati se cauta?
de lorelayi la: 16/10/2005 19:53:00
ce facultati se cauta? care sunt de viitor?/
61 comentarii
modifica
Gripa aviara II (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 16/10/2005 19:42:00
pâna acuma, le-am avut pe toate,/ dar parlamentul are o-ntrebare:/ la gripa asta ce-i ucigatoare,/ mai are el cumva…imunitate?!/
5 comentarii
modifica
boucle-la!
de maan la: 16/10/2005 19:41:00
observ cu mirare cu cata usurinta deschidem conferinte despre prostie, gata oricand s-o condamnam, sa facem haz, sa demonstram ca nu facem parte din categoria hulita./ dam tot felul de citate si proverbe despre prostie care demonstreaza ca toti sunt tampiti, mai putin cei care participa la infierarea prostiei care nu ne lasa sa traim./ ma recunosc eu insami in randul acelora care nu se pot stapani sa nu (damn!) ia peste picior majoritatea reactiilor care nu pica fain peste conceptia mea de minte ascutita./ si totusi, nu v-ati simtit niciodata cretini de-a binelea, impiedicati complet si neputinciosi in a descifra o ecuatie pe care …uite unul care-o rezolva in doo minute?/ viata asta a noa  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Gripa aviara
de Valeriu Cercel la: 16/10/2005 16:28:00
vrem sa scapam de "gripa aviara",/ dar sa vorbim ca intre oameni mari:/ pe noi acum, mai tare ne omoara,/ o boala ce-o avem....pe gainari!
comenteaza!
modifica
dor - simplu
de maan la: 16/10/2005 15:52:00
cand apele se scurg pe-aicea si se preling suvoi/ imi amintesc, maicuta, c-asa ploua la noi/ cand il duceau pe tata sase barbati in vale/ imi amintesc, preabuno, de lacrimile tale/ cand cade-aici pe pietre apa ca-ntr-un hau/ mie-mi rasare-n suflet ca-n vise chipul tau/ si casa-n care “clipeau atatea muscate in ferestri”/ atata-s de departe, cat de aproape mi-esti/ desi-am iubire, mama, timp nu mai e-n cetate/ iar inima imi tace cand ploaia-n cuget bate/ mai am mandrie mama, o am cat pentru doi/ dar mi se scurge-n sange, cand ploua ca la noi…/
7 comentarii
modifica
Nu sexul e miza
de rac la: 16/10/2005 15:15:00
ce-ţi place la o femeie? ce-ţi place la un bărbat?/ ce te subjugă?/ este privirea, glasul, felul de a fi, râsul? e un anume fel de a fi languros, acel ceva, acel "nu-stiu-ce", care te înrobeşte?/ este sexul miza?/ cât e animal şi cât e mental în lupta pentru el/ea?/ care e motivaţia, ce anume te "împuşcă", spune: care e miza?
192 comentarii
modifica
În colţul meu, în lumea mea
de rac la: 16/10/2005 13:34:00
avem nevoie de comunicare. avem nevoie să luăm guri de aer, ca fiinţa noastră să respire, sufletul să primească ce jinduieşte, ochii să răsplătească zâmbetul dăruit. fără asta, cum s-ar trăi viaţa? amar. uneori aşa şi este.../ ne luăm porţia de căldură de la semeni? o căutăm zilnic... ne confruntăm cu situaţii neplăcute la serviciu, pe stradă. acasă, sau oriunde altundeva, unde ştim numai noi, ne afundăm în ... acel colţ, acea lume din care ne tragem seva. este aşa?/ poţi să te simţi înjosit, obosit, urât de oameni, înfrânt uneori, epuizat, pentru ca apoi, în colţul tău, în lumea ta, să primeşti zâmbetul visat, picul de lumină? care este se  ...continuare .
65 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...