arhiva: 18/10/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fenomenologia muzicii
de ianastasiu la: 18/10/2005 18:38:00
ma intereseaza orice publicatie in acest sens si doresc ajutor.
2 comentarii
modifica
Secret
de Kprice la: 18/10/2005 13:08:00
Înveşmântată-n mantie fără de stele/ Ţi-ascunse noaptea ochilor străini/ paşii ce-ai furişat aseară prin grădini/ când tainic ai strâns în buchet lalele./ cu fruntea azi de lună împodobită,/ senină purtându-şi aştrii pe revere,/ noaptea se lasă peste vază în tăcere,/ Şi ea, de frumuseţea florilor înrobită./ Şi-mi pare că le-ascultă povestind/ de-o carte aleasă, nu la întâmplare,/ să păstreze în ea, închisă c-o sărutare,/ o mică lalea, de un buchet amintind./ nimănui mai multe n-or spune ele,/ nici eu, nici tu... peste ziua trecută/ un văl s-o aşterne, de fericire tăcută/ al unui secret dintre noi... şi lalele.
comenteaza!
modifica
in cautarea Adevarului
de Intruder la: 18/10/2005 11:58:00
a fost odata, in tinuturile irlandeze batute de vanturi, un tanar pe care-l chema asgeir. locuia cu mama sa intr-un sat izolat din tinutul stejarilor de foc unde, anual se tineau sarbatori cu ospete si dansuri la miez de noapte. / asgeir avea o turma mica de oi si trei vite pe care le ducea la pascut in ierburile 'nalte ale campiei. / intr-o zi, s-a hotarat sa caute adevarul care disparuse din inima oamenilor, de pe buzele lor.../ era o dimineata ploioasa, iarba zacea grea sub picurii de ploaie ce-au cazut toata noaptea. asgeir si-a luat in traista ramasa de la tatal sau, o bucata mare de branza, carne fripta de oaie si o paine rotunda, rumenita bine in cuptor. / - mama, roaga pe cineva sa  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Cum va asortati hainele?
de Tofan Ana Isabella la: 18/10/2005 10:21:00
de obicei ,se zice ca nu se poarta mai mult de 3 culori,dar nevand decat o bulza mov,am asortat-o cu o bluza alba si o pereche jeansi si a iesit combinatia care iesit. nu ma imbrac la moda ,dar fac pe cat posibil sa-mi asortez hainele,doar ca..uneori n-am alti pantofi,si trebuie sa ma multumesc cu ceea ce am..
38 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...