arhiva: 20/10/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Clonarea: demonul ingineriei genetice?
de Intruder la: 20/10/2005 21:20:00
clonarea, alaturi de progresul remarcabil in domeniul comunicarii a incununat etapa de dezvoltare tehnico-stiintifica a mileniului ii. / as vrea sa discutam aici despre clonarea reproductiva si despre clonarea pentru prelevare de organe. / cat este de oportuna? cat de utila? unde-ncep si unde se sfarsesc problemele legate de etica?
80 comentarii
modifica
Moartea
de MoonWitch la: 20/10/2005 20:45:00
moartea e ca un ecou al vietii/ revezi iubirea tineretii/ care rade sarcastic/ de al tau sfarsit drastic/ te pierzi in negrul infinit/ revezi persoane ce-ai iubit/ revezi clipe petrecute/ atunci frumoase...acum pierdute/ vezi chipuri prietenoase/ zambete dulci si frumoase/ vezi stelele diminetii/ ce-ti deschid drumul vietii/ dar stelele s-au stins/ imediat ce le-ai atins/ clipele au trecut/ chipurile au disparut/ zambetele dulci s-au prefacut/ in praf si pulbere/ visele s-au naruit/ vin sa te spulbere/ neputincios inchizi ochii/ si taci, ascultii si-astepti/ astepti demonii nedrepti/ sa-ti fure cele noua vieti
comenteaza!
modifica
Te caut
de Ica la: 20/10/2005 17:55:00
te caut şi-acum în fiecare clipă/ cu sufletul, cu inima te caut, plângând,/ mă-ndrept mereu pe-a dorului aripă,/ spre visul meu, spre chipul drag si blând./ În gândul meu traieşti şi azi intens/ la fel ca dorul care doare-n zori,/ Îmi umplu singură un gol imens,/ cu amintirea ta ce-mi dă fiori./ te caut iubite, prin vremi ce-au trecut/ Şi-mi pare că azi simt tot ce-a fost ieri./ te caut, te caut în timpul pierdut/ te zăresc, alerg către tine, dar pieri./ aş vrea să pier în negură ca tine,/ să mă destram ca visul ce-am trăit,/ aş vrea să simţi şi tu la fel ca mine,/ ce mare-i dorul din visul ne-mplinit.
2 comentarii
modifica
Barbatii mei - capitolul 2
de ima la: 20/10/2005 14:28:00
plang. pentrui a cata milioana oara in ultimul an? sunt o plangacioasa. nici eu nu mai stiu daca plang pentru ca sufar sau ca sa ma fac sa sufar. ce e suferinta? ce sunt problemele mele pe langa ale altora? nimic. si cu toate astea, nu pot sa le duc. uneori simt ca-mi pierd mintile. ca intr-o buna zi am s-o iau razna si nici macar n-o sa-mi dau seama. ca o sa ma duc in balarii, asa cum i-am spus azi turcului. nu ma mai intereseaza aproape nimic. la serviciu ma duc doar ca sa am de unde veni. munca, serviciul, care altadata erau totul pentru mine. astazi sic el mai mic incident ma arunca intr-o disperare dementa, amestecata cu o frica organica, care-mi goleste stomacul. cred ca sunt isterica.  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Barbatii mei - capitolul 1
de ima la: 20/10/2005 14:13:00
corcitura de palestinian cu irlandeza! m-a scuturat un fior de placere din prima secunda in care l-am vazut. ne-am intalnit cu masinile in parcarea de la intercontinental, noaptea pe la 12. a coborat din masina cu tigara in mana, imbracat in blugi si cu o camasa bleumarin cu stelute crem. pielea alba ca de european, parul, mustata si ciocul de un roscat irlandez. nu prea inalt, picioare destul de scurte si groase, cu pulpele ingemanate dandu-i un mers greoi si adunat, fundul bombat ca un pepene in parg, trasaturile fetei specific arabesti. miscarile si tinuta unui barbat sigur pe el si impacat cu sine, lejer si vesel, emana din plin senzualitatea parfumata a orientalilor./ ne-am urcat in ma  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Povestiri fara sens - Lupii
de Radu Herjeu la: 20/10/2005 13:39:00
un om mi-a spus de curând o poveste... Într-o zi în care aveam tare nevoie de ea... v-o spun şi vouă... poate, într-o zi, veţi avea mare nevoie de ea... / se spune că un indian bătrân şi înţelept (de ce sunt indienii bătrâni mereu înţelepţi?) stătea în faţa cortului său... era mai înalt şi mai împodobit decât celelalte corturi... doar aparţinea unui indian bătrân şi înţelept... Şi noi nu prea ştim să-i recunoaştem doar uitându-ne în ochii lor... aşa că avem nevoie de ceva şabloane care să ne-ajute. nu-i ştiu numele şi n-o să vă mint, inventând unul... era sezonul vânătorii şi-n sat rămăseseră doar bătrânii şi copiii... pe bătrân l-am v  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Green Card-istii romani peste tot in lume
de tot_eu la: 20/10/2005 12:09:00
stau si ma intreb:/ - cum se poate ca un informatician sa fie lipsit de cele mai elementare informatii?/ - cum se poate sa practici o meserie intr-o alta tara (deci nu romania) necunoscind limba?/ - cum se poate sa ceara drepturi acelor state, care nu exista(cel putin ptr ei nu exista)?/ - cum se poate sa isi scoata familia ramasa in tara(sotia,copilul) fara ca acestia sa aibe vreun drept in tara respectiva?/ - cum se poate sa isi inchipuie ca vor ramine in tara respectiva cind au semnat contracte de munca limitate?/ - cum se poate ca discutiile de specialitate intre green-card-istii nostri nu sint decit cele "cum se pot folosi de legile statului in care au ajuns ptr a se stabili acolo"? /  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Influenta pe care o are televizorul asupra psihicului nostru
de muselk la: 20/10/2005 11:16:00
din obisnuinta, ne asezam intr-o dupa amiaza pe o canapea comfortabila si butonam telecomanda pe diferite/ canale,fara sa ne dam seama de ceea ce vedem,intr-un fel involuntar.acest reflex devine curand si poate/ pentru unii, un sediment in subconstient.ceea ce vedem nu ni se pare deloc amenintator si nici pe departe / periculos,doar ca ,creierul nostru recepteaza foarte atent informatiile .v-ati intrebat vreodata ce procentaj / ocupa genul de informatie ilustrata in majoritatea emisiunilor ,stirilor,programelor de tot felul cat si celor/ in care cuvantul violenta e tema principala a acestora?m-am interesat si va pot spune cu parere de rau ca 70% si/ poate,fara exagerare ,sau printr-o alta fo  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Dans
de alinaaa la: 20/10/2005 10:34:00
intunericul / ne era sala de bal / in acea seara / si dansam dupa ritmul inimilor noastre/ si pasii le tineau isonul/ pe caldaramul ud./ dansam pagani prin / cimitirul frunzelor cazute/ in acea seara/ pe cantecul pasarilor/ ce disecau norii/ plecand./ dansam fericiti amandoi/ in acea seara/ cu picioarele celor/ care n-au dansat niciodata/ razbunandu-i./ dansam zgomotosi, fericiti/ in acea seara/ dupa susurul ploii/ cazand inciudata/ ca nu ne alungase./ dansai tacut / in acea seara/ dupa sunetul unor pasi plecand,/ pentru ei/ dansai plangand.
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...