arhiva: 21/10/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Portrete bucurestene, in sepia...
de Intruder la: 21/10/2005 22:04:00
1. / in spatele blocului meu, un batran rupe iarba si-o pune intr-o punga ponosita. cred ca sta intr-o casa cu curte, undeva, prin zona...rupe iarba cu dusmanie in timp ce pe fata i se citeste acea blazare a oamenilor saraci ajunsi la varsta iii-a...nu stiu ce face cu iarba, poate are niste iepuri flamanzi, mai flamanzi ca el, undeva intr-un fund de curte. cand punga e pe jumatate plina, se-aseaza jos, isi scoate o tigara dintr-un pachet sifonat, o aprinde si trage cu sete tinand ochii-nchisi. tigara se termina, se ridica-n picioare, o arunca-n iarba prafuita si o stinge cu talpa pantofului uzat. ofteaza o data, isi ridica ochii la cer, apoi se-apleaca si rupe din nou iarba dusmanoasa. / 2.  ...continuare .
15 comentarii
modifica
iaca! premiile Cafeneaua
de maan la: 21/10/2005 22:02:00
ma gandeam la “premiile cafeneaua”, care sa se dea la sfarsitul anului, pentru debut, pentru umor, samd… dar pentru intreaga activitate./ ce ziceti?/
56 comentarii
modifica
100 cele mai bune carti scrise in Engleza
de Pasagerul la: 21/10/2005 19:55:00
lista alcatuita de 2 critici lev grossman si richard lacayo/ de la revista time, poate fi gasita la/ http://www.time.com/time/2005/100books/the_complete_list.html/ ce autori sau carti lipsesc din lista dupa parerea voastra?(nu uitati, e vorba numai de carti scrise in engleza)
39 comentarii
modifica
NUTU
de orhideea albastra la: 21/10/2005 14:49:00
se uitau de ceva vreme la el. stăteau pitiţi în iarba înaltă mirosind a romaniţă şi muşeţel, aşteptau răbdători momentul ca să îl ia prin surprindere pe nuţu./ ograda era pustie, pe căldura asta numai nuţu, berbecul, păştea harnic părînd absent la toate. dacă aveai impresia că era un berbec obişnuit te înşelai amarnic. sub aparenţa de animal blînd şi paşnic se ascundea un adevărat războinic. un berbec şiret şi arţăgos./ plictisit de asteptare, lulu, se milogii în şoaptă./ - hai să mergem acasă măi firel, mi-e foame../ - nu mă duc, se oţărî fratele mai mare. am pus pariu cu tine că îi vin de hac./ / În minte lui  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Digital Dream Studio V2
de K_ la: 21/10/2005 13:19:00
digital dream studio v2 este un program de grafica, ce suporta mai multe layere (cu efecte de blending), plug-in-uri si multe alte optiuni care nu se gasesc in programe asemanatoare (photoshop, paintshop pro)./ dds v2 este realizat de mine, este in intregime freeware (!) si poate fi downloadat de la adresa:/ http://ddsv2.xhost.ro/ intrucat m-ar ajuta imens la imbunatatirea versiunilor viitoare, v-as ruga sa trimiteti comentarii, bug-report-uri, sugestii, idei pe adresa de mail data pe pagina sau pe forumul ddsv2/ http://groups.yahoo.com/group/ddsv2/ ma intereseaza foarte mult ce vi s-ar parea dvs util./ va multumesc,/ bogdan bocse.
comenteaza!
modifica
Mircea Eliade si legatura lui cu legionarii
de daniela_sorina_albeanu la: 21/10/2005 10:30:00
am citit de curand "uitarea fascismului" m-a marcat cumva, pentru ca eu il consider de mircea eliade "summum" in cultura romaneasca. am citit multe din cartile lui inclusiv proza fantastica, il citesc oricand am timp liber, si am ocazia si as dori sa aflu si alte pareri avizate ale care au citit aceasta carte.
10 comentarii
modifica
Gripa aviara III (parodie)
de Valeriu Cercel la: 21/10/2005 01:12:00
caţeluş cu paru’ creţ,/ fura raţa din coteţ,/ el se jura ca nu fura,/ dar sa vezi ce-ntorsatura/ la ‘curte’ s-a petrecut,/ cu-acest caz, ca şi-n trecut,/ când legea se respecta,/ ca şi azi, aşijderea:/ avocatul apararii,/ fi’nd în culmea disperarii,/ a cerut o expertiza/ Şi o noua analiza,/ a situaţiei “de fapt”/ ca-n dosar lipsea un act,/ care practic demonstra,/ ba mai mult, încrimina/ raţa asta dubioasa/ Şi foarte contagioasa,/ iar clientul lui, buclat,/ era…om nevinovat;/ “raţa mica şi plapânda,/ stau dulaii toţi la pânda,/ iar caţelu’ vinovat,/ de pacat va fi spalat”/ caţeluş cu paru’ creţ,/ arata el natafleţ,/ da  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Asa n-am să pot
de Lady Allia la: 21/10/2005 00:29:00
Închid ochii şi strâng între pleoape/ dorul de tine/ ochii tăi calzi/ şi-mi zic că mi-e bine,/ dar...mint/ căci totul mă doare/ şi urlă în mine/ de dor şi de drag ce îmi este/ de tine.../ şi-aş vrea să-mi adorm ochii goi/ şi sufletul frânt/ şi visul ciobit/ şi dorul de tine,/ dar luna îmi cântă şi-mi cade/ pe chip/ iar vântul adie, copacii foşnesc/ mi-e ciudă, dar râd/ aşa n-am să pot iubitul meu drag/ să te uit / căci totul în jur mi-aminteşte/ de tine ,/ iar eu...te iubesc !
6 comentarii
modifica
Sa...
de Lady Allia la: 21/10/2005 00:12:00
Încerc să-mi înnec ochii,/ să-mi rup sufletul,/ să-mi cos buzele,/ să-mi arunc inima in tomberon,/ să-mi sec lacrimile,/ să-mi vopsesc în intuneric vederea,/ să-mi arunc timpanele de pereţi,/ dar şi asa.../ zăcând în propria mea comă/ unde uit să mă mai simt,/ unde uit sa mai simt defapt ceva,/ iar moartea mă cuprinde/ esti...prezent/ sa-mi tulburi şi singura clipă/ în care-aş fi crezut că totul/ e...uitare !
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: