arhiva: 08/10/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Inger
de enedeea la: 08/10/2005 21:19:00
cum pot sa-mi caut lumina,/ cand tu esti insusi rasaritul./ cum poti fi ploaia/ cand esti si curcubeul ?/ cum pot sa-si cunosc sufletul,/ cand nu ti-am vazut chipul ?/ de ce sa fiu eu tunetul,/ cand tu esti fulger,/ de ce sa fiu om, cand tu esti inger ?
comenteaza!
modifica
Costinesti, mon amour...
de Daniel Racovitan la: 08/10/2005 21:10:00
de la conferinta d-lui dinu lazar:/ poate sunt cafegii care sunt departe si vor sa vada si ei ce mai e pe la costinesti./ in principiu e bine, soare, cer senin. -- http://www.fotografu.ro/costinesti ()/
15 comentarii
modifica
Cazuri de gripa aviara in delta Dunarii
de Daniel Racovitan la: 08/10/2005 20:27:00
stire la jurnalul de azi: trei cazuri de gripa aviara au fost depistate in delta dunarii. se estimeaza ca atunci cand va aparea o versiune mutanta a virusului, care se transmite de la om la om, vor muri in jur de 11 milioane de oameni./
12 comentarii
modifica
un text de eliade
de maan la: 08/10/2005 18:48:00
se spune ca a fi sincer inseamna a nu ascunde nimic celuilalt, a te deschide tot. / este exact, dar criteriul acestei sinceritati il are intotdeauna celalalt, nu tu. esti considerat sincer nu "cand nu ascunzi nimic" celuilalt, ci cand nu ascunzi ceea ce asteapta de la tine sa ascunzi. este poate paradoxal, dar asa e; sinceritatea ta nu se verifica prin tine, ci prin celalalt. esti considerat sincer numai atunci cand spui ceea ce vrea si ceea ce asteapta altul de la tine sa spui./ daca ii marturisesti unei prietene ca e frumoasa si inteligenta, in timp ce ea nu e nici una nici alta, nu esti sincer. daca ii spui ca e urata si foarte putin desteapta, esti sincer. dar marturiseste-i ca toate ace  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Prietenia =cea mai mare minciuna
de evil13dark la: 08/10/2005 12:20:00
este bine sa stii ca ai prieteni care te ajuta si te asculta atuci cand ai probleme si iti dau sfaturi sa iesi din situatii uncool. suna foarte bine nu? si mie imi place cum suna pot spune ca suna atat de bine si nu imi vine sa cred ca este adevarat. dar chiar nu este ....... ma intreb cat poate un om indure in viata asta mizerabila. atunci cand pierzi tot si nu ai decat prietenii si vezi ca te ajuta abia atunci realizezi ca cineva te iubeste. dar situatia nu este roz . cand cel mai bun prieten te acuza de chestii false de care toate lumea te acuza .i-ai spus cele mai ascunse temeri ale tale si cele mai marete planuri iar el nu crede in tine si te minte iti toarna o multime de prostii si te  ...continuare .
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...