arhiva: 09/10/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mister Cafenea !
de Honey in the Sunshine la: 09/10/2005 22:53:00
mesdames si mai ales messieurs! mult-asteptatul concurs "mister cafenea" incepe ! cu trambite, confetti si destupat de sticle de sampanie, imaginare, ca deh... nimeni nu s-a incumetat sa porneasca si o strangere de fonduri:))./ regulile sunt simple, clare si urmatoarele:/ -participanti vor fi considerati cei care raspund la intrebarile propuse si alese de organizatoarele concursului./ -timpul de "inscriere" este limitat. in alte cuvinte, dragi domni, aveti vreme sa raspundeti la intrebari (si deci sa va dati acordul de participare) pana la aparitia unor noi conferinte*. / -doritorii vor fi contactati de organizatoare pe mp pentru a prezenta si cateva date personale**/ -de asemenea, cei ce  ...continuare .
200 comentarii
modifica
Cum se tine de cuvint Presedintele Romaniei?
de Dan Culcer la: 09/10/2005 21:41:00
in atentia excelentei sale, traian basescu, presedintele româniei/ stimate domnule presedinte, / in calitate de ziarist, cetatean roman domiciliat in franta, presedinte al / asociatiei jurnalistilor romani-vest, asociatie de drept francez, precum si / in aceea de semnatar-sustinator al scrisorii (aici anexata) care v-a fost adresata de fundatia icar in februarie 2005, ma adresez presedintelui romaniei cerind sa mi se comunice stadiul demersurilor care au fost facute de institutia prezindentiala, in cele 7 luni care au trecut, pentru a raspunde la imperioasa noastra sesizare. / reamintesc istoricul chestiunii : / 9 februarie 2005 - scrisoare deschisa catre presedintele romaniei, dl. tra  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Sfirsitul mitului nisipurilor miscatoare
de Pasagerul la: 09/10/2005 20:02:00
din evenimentul zilei:/ in multe filme de actiune, ce-i drept majoritatea de categorie b, regizorii scapa de un personaj harazindu-i o moarte lenta si chinuitoare, inghitit de nisipuri miscatoare. in unele cazuri, eroul este salvat in ultima clipa, tras la suprafata de prieteni aparuti la momentul oportun. ambele tipuri de secvente sunt cat se poate de false, afirma cercetatorii, care au constatat ca este aproape imposibil ca un om sa fie inghitit complet de nisip. din nefericire, si salvarea unui om prins pe jumatate in nisip este extrem de dificila, daca nu chiar imposibila. corpul uman nu are pur si simplu densitatea suficient de mare pentru a disparea complet intr-o masa de nisip miscator  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Test de...democratie !
de Valeriu Cercel la: 09/10/2005 19:25:00
primul:/ la stâna lu’ gheorghe, din vale,/ magarul, pe post de “prefect”,/ probleme avea uzuale,/ dar el era foarte corect;/ dulaii la fel, ascultau/ Şi turma ţineau tot gramada,/ pe lupii haini i-alungau,/ ca ghio’ n-apuca nici sa-i vada;/ un lucru în schimb, nefiresc,/ (de gheorghe şi el se mira/ ca prea arata omenesc !)/ cu oile lui se-ntâmpla:/ oriunde-or fi fost, pe islaz,/ sau seara in ţarcul din stâna,/ grupate şedeau (‘n-or’ce caz),/ precum se vedea…dupa lâna,/ cele balane-ntr-o parte,/ cuminţi şi tacute de fel,/ paşteau ele mult, insa lapte…/ la muls era cam…subţirel,/ iar oile negre, într-alta,/ mai rele de gura şi fapte,/ (ca astfel le fu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ne ajuta scoala cu ceva?
de BuBuletzu la: 09/10/2005 18:05:00
ne ajuta scoala cu ceva? e prima intrebare care imi vine in minte in fiecare dimineata cand ma trezesc ca sa merg,bineinteles,la scoala. cei care vor citi aici se vor intreba probabil cate 8 clase am si cum de nu ridic in slavi sistemul educational romanesc. fara sa fiu modesta,pot spune ca sunt destul de educata pt. zilele noastre. si totusi as prefera sa nu fiu. e cineva care imi poate raspunde la intrebare?
15 comentarii
modifica
Aphex Twin II
de gabriel.serbescu la: 09/10/2005 17:30:00
mic compendiu de muzica electronica/ _______________________________________________________/ motto: ¨orpheu poate cobora in infern, ca sa imblanzeasca diavoli,/ atat cu o harpa cat si cu un sampler¨/ marius ghinea, chip computer magazin*/ _______________________________________________________/ / aphex twin e richard d. james, fiul unui miner englez, din sudestul angliei. nu s-a calificat in nici o profesie si nici nu a urmat vreo directie academica, pentru ca la 21 de ani si-a publicat un album cu melodii compuse la 14, atragandu-si supranumele de mozart al muzicii electronice. un entusiast entuziasm calificativ, care se poate regasi uneori si la alte tipuri de idolatrii, de orice  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Aphex Twin I
de gabriel.serbescu la: 09/10/2005 17:28:00
mic compendiu de muzica electronica/ ______________________________________________________/ motto: ¨orpheu poate cobora in infern, ca sa imblanzeasca diavoli,/ atat cu o harpa cat si cu un sampler¨/ marius ghinea, chip computer magazin*/ ______________________________________________________/ / din punctul meu de vedere, si din punctul vostru de vedere deasemea, muzica anilor 80 a fost ridicola. sa ne amintim: cindy lauper, elton john, tina turner, bee gees...e muzica machiajelor isterice, a costumatiilor de paiate agonizand amoruri sau rebeliuni de gradina, e muzica decorurilor de studio, a generatiilor ce respirau destramat. cativa artisti mentineau un stindard si incearcau s  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...