arhiva: 12/11/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cantece imperfecte
de florin-liviu la: 12/11/2005 22:53:00
sunt cel mai frumos sunt cel mai bogat / sunt cel mai genial sunt cel mai tânăr poet / care s-a putut vreodată inventa de unul singur/ acestea sunt cântecele mele imperfecte/ 1. iată moartea vine pe drumuri mâncând / asfaltul în calea-i vine/ cu picioarele lăbărţate ca un arc de triumf/ iată moartea vine rostogolind cutii de conserve pe splai/ calul ei saltă în două picioare/ eu stau în mijlocul camerei şi mi-e dor de tine/ 2. aici totul se petrece aproape elegant/ trupul meu uşor aerodinamic desparte/ aerul în două plămânii mei sunt două geamuri sparte/ (lavinia o să îmi smulg ochii / să te privesc direct prin nervul optic în creier)/ aici totul e ap  ...continuare .
4 comentarii
modifica
poze
de florin-liviu la: 12/11/2005 22:50:00
1. dimineaţa e un bolnav de priapism dimineaţa e o cafea tare şi neagră / urcând şira spinării ca o miriapodă gestantă / dimineaţa trupul laviniei miroase a cald şi e puţin portocaliu / îmi trag peste mine mantaua şi mă pregătesc să înfrunt cu obrajii / ca un piept dezgolit / aerul / troleul plin ochi cu tot felul de insecte agăţând antenele de barele lui / şi cu feţele schimonosite intrându-mi adânc prin nervul optic în creier / pe al treilea scaun din faţă o fată plinuţă ascultă ceva la căşti şi / o secundă îmi priveşte reflecţia în geamul slinos al troleului / 2. şi ziua asta a fost de căcat / au trecut pe lângă mine nişte oameni / ca niş  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Hartia
de Prophet_slim la: 12/11/2005 19:44:00
hartie alba/ la tine privesc/ si-ncep sa te indragesc/ stai asa nu zici nimic/ chiar de eu ma mai oftic./ eu nu stiu de ce se-ntampla/ toate asa in cerc de-odata/ tot ce-a fost, va fii vreodata/ inapoi o sa se-ntoarca./ circuitul e o lege/ ce-ncepe sa mi se dezlege/ chiar de eu nu vreau sa cred/ incet, incet o sa ma pierd/ intr-o lume cam uriasa/ in care-am intrat din fasa./ probabil voi scrie intr-una / poezii cu-aceeasi tema/ pana ce voi intelege/ ce am vrut sa zic din prima./ (21.30,11,11,2005)
comenteaza!
modifica
Ganduri aruncate
de Prophet_slim la: 12/11/2005 19:42:00
si mergand incet pe iad in jos/ ma uit si vad ca e frumos/ chiar de e intors pe dos/ undeva trebuie sa fie... / si asa chiar daca/ asta pare e o prostie/ otrava ce-odata o simti/ si incerci sa te dezminti/ stii ca este rea si dura/ dar nu o privesti cu ura/ ti se pare aproape buna/ de baut dupa furtuna./ de ce oare ne temem sa murim?/ chiar daca murim noi tot traim/ fara o parte din noi/ ce-a fost pierduta-n razboi/ razboiul declarat sfant / ce te-aduce in mormant./ cred ca in curand voi fii/ doar un mort printre cei vii/ si-asteptand incet potopul / voi innebuni cu totul/ iar lumea aceasta oarba / intr-o clipa va parea/ fara nici un fel de vorba / cum nu vei putea vedea./ doar orbi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Poezia aceasta curge din tine...
de valeria tamas la: 12/11/2005 19:36:00
/ visele multicolore sunt pentru fluturi/ visele roşii pentru buzele tale/ nu ştiu ce verde să folosesc pentru ochii tăi/ verde pastel/ verde frunză/ sau verde crud./ mă mai gândesc./ nu-i nici o grabă.../ poezia aceasta curge din tine/ îmi place izvorul limpede al ochilor tăi/ şi genele lungi ca nopţile de iarnă/ trupul tău alb de zăpadă montană/ şi ritmul tobei inimii tale;/ să-ţi sorb de pe buze urme de cuvinte/ rămase în clipele de iubire nerostite/ noapte căzută peste noapte/ zi căzută peste zi/ şi printre ele viaţa/ ca un şarpe uriaş/ strecurându-se./ poezia aceasta curge din tine/ din formele tale rotunde/ din pielea ta netedă/ ca o câmpie întin  ...continuare .
1 comentariu
modifica
SA MORI RANIT DIN DRAGOSTE DE VIATA
de tara_oglinzilor la: 12/11/2005 16:35:00
am inceput sa exist ca fiind numita alice si iubita ca o minune din tara mea a minunilor!m-am bucurat toata copilaria de o dragoste parinteasca exacerbata dusa la extrem,si apoi s-a produs dezechilibru si-am ramas fara dragostea parinteasca si prin natura firii mele am cautat sa refac echilibrul pierdut!n-am ramas intru totul singura pentru ca nu mi-a placut niciodata singuratatea,si mi-am luat alaturi iepurasul din tara minunilor pe care am cautat sa-l imprietenesc cu oameni flori pasari animale!si in toata cautarea asta,in toate incercarile de a regasi afectivitatea pierduta odata de mult, mi-am dat seama ca mor ranita din dragostea de viata!din prea multa dragoste!pt.ca in toate incer  ...continuare .
133 comentarii
modifica
Scenarii
de andleia la: 12/11/2005 16:08:00
as bea o cafea azi cu tine../ sa ma spanzur de lustra, pierduta.../ sa mai tac doar o secunda/ si sa ma imbat cu totul.../ as face azi din luna, soare.../ as face sa fie ploaie din nori.../ te-as face sa-mi cazi, de azi, la picioare,/ si sa ma saruti, sa ma dori.../ as manca pamantul uscat/ de sub unghia ta mica;/ as manca doar suflet de taina ascunsa/ sub masca ta de om adevarat.../ as face din dorinta ta/ traire intensa de zeu;/ si-as face ca toata durerea mea/ sa-ti stranga gatul mereu.../ as face din sfanta uitare/ traire de semizeu strain si ascuns/ ca sa nu uiti in departare/ un suflet pustiu, de durere patruns...
comenteaza!
modifica
Franturi...
de andleia la: 12/11/2005 16:01:00
cand nemurirea mi se pare moarta,/ cand doar tacerea se descarca,/ cand doar iubirea-ncet renaste,/ atunci toata durerea se desface.../ in mine, tacerea si-a gasit un loc;/ in mine, si ceasca de cafea se pierde.../ in tine, durerea toata de s-ar aduna,/ nu m-ai putea in veci uita.../ sarutul adancit in suflet,/ sarutul rasuflat pe-o frunza,/ uscata si pierduta de la soare,/ azi cu atat mai mult ma doare.../ ganduri rasfrante si dureri,/ ganduri pierdute nicaieri,/ ma fac de azi sa mai tresar o data/ si sa renunt la viata toata...
comenteaza!
modifica
Funeralii ultra-moderne
de Daniel Racovitan la: 12/11/2005 11:50:00
cu ce v-ati putea ocupa dupa moarte? la linkul de mai jos puteti gasi o idee (sufletele sensibile sa se abtina...)/ -- http://www.inhabitat.com/entry_721.php ()
20 comentarii
modifica
"perfectiune"
de sentiment la: 12/11/2005 09:43:00
ce este perfectiunea?/ este o iluzie/ a absolutului concret/ este o ratacire/ de vointa inconstienta/ este o dimensiune/ inexistenta a echilibrului/ este o versiune/ reala a imposibilului/ este o renegare/ tacuta a conditiei umane/ este o recunoastere/ absoluta a imperfectiunii/ universului
5 comentarii
modifica
Poezie
de nelly la: 12/11/2005 03:40:00
as vrea sa fiu un nor/ sa ma preschimb in ploaie/ si-apoi pe trupul tau/ as vrea sa curg siroaie . / as vrea sa fiu o floarea / pe care s-o mirosi / as vrea sa fiu si lacrimi/ in ochii tai frumosi ./ as vrea sa fiu pamantul / pe care tu pasesti/ as vrea sa fiu eu insumi/ as vrea sa ma iubesti . /
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: