arhiva: 15/11/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Naivisme
de virdas la: 15/11/2005 21:54:00
creaţie/ / eu tac/ el zice,/ eu zic/ el aude,/ eu aud/ el vede,/ eu văd/ el ştie,/ eu ştiu/ el cunoaşte,/ eu cunosc/ el este,/ eu sunt/ el tace/ ................./  ...continuare .
comenteaza!
modifica
...
de niko la: 15/11/2005 19:45:00
totul devine din ce in ce mai neclar/ in gand imi apari atins de o raza de lumina / si-ncerc sa te-ating./ imi zambesti subtil si ma chemi/ ca mai apoi sa dispari printre umbre.../ spune-mi...hai spune-mi,te rog.../ ce esti tu????un demon sau un inger?
4 comentarii
modifica
Aproape atingandu-te
de niko la: 15/11/2005 19:37:00
ascult./ picaturi de ploaie lovesc nemiloase asfaltul gol./ atat de singur e tot...si liniste.astept de multa vreme sa se opreasca,sa nu-mi mai fie frig.dar stiu ca vor veni alte zile gri...cand o sa ma intreb din nou ''de ce''?,cand o sa ma pierd in gand...in gandul altcuiva,cand o sa plang tacut,strangandu-te in brate./ cand o sa deschid ochii si n-o sa vad nimic decat fete ce poate nu ma vor vrea langa ele...vor veni zile cand n-o sa mai stiu de mine,ascunzandu-ma de tot...zile...in linistea ta.../ acum picaturi de ploaie lovesc nemiloase podeaua./ te-ascult./
comenteaza!
modifica
Franturi de vis
de hell_en la: 15/11/2005 19:25:00
te vad liniştit şi trist/ cu ochii înnouraţi de luminile difuze de afară/ şi-ţi presimt nemişcarea./ respiraţia-ţi stă în muta aşteptare/ şi braţele…/ ah!, braţele te dor de greutatea lumii/ şi-ai vrea să-ţi odihneşti visele sub buzele mele, / sa închid, poate, ferestrele/ şi în odaie să ardă focul,/ să stăm aproape/ fără să vorbim, fără să privim/ mai departe de noi…/ Ţi-ai lăsa mâna să alunece peste formele mele nehotărâte…/ eu m-aş lupta confuză cu îndârjirea ta absentă/ între întrebări şi răspunsuri nerostite…/ din când în când, buzele tale m-ar căuta cu sete,/ arse de focul prea aspru din vatră/ şi eu m-aş lăsa sărutată/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Chiar vrem sa intram in UE? Cum?
de almaramo la: 15/11/2005 15:56:00
stim oare ce implica intrarea romaniei in uniunea europeana? ca doar nu o sa ne primeasca europenii cu bratele deschise si o sa arunce o caruta de bani in romania sa ne scape de necazuri si saracie.....si mai ales acum cand au si asa destule probleme.....oare de partea cui e avantajul intrarii ro in ue? o sa fie mai bine dupa ce intram in ue? pentru cine?sau era mai bine sa stam in banca noastra si sa ne conducem singuri tara????
105 comentarii
modifica
la circ
de alex boldea la: 15/11/2005 14:41:00
inspirat de o coperta lacrimosa
2 comentarii
modifica
Frantura de vis
de hell_en la: 15/11/2005 14:17:00
te vad, linistit si trist,/ cu ochii innourati de luminile difuze de afara/ si-ti presimt nemiscarea./ respiratia-ti sta in muta asteptare/ si bratele.../ ah!... bratele te dor de greutatea lumii,/ si-ai vrea sa-ti odihnesti visele sub buzele mele,/ sa inchid poate ferestrele/ si in odaie sa arda focul, / sa stam aproape/ fara sa vorbim, fara sa privim/ mai departe de noi.../ ti-ai lasa mana sa alunece peste formele mele nehotarate.../ eu m-as lupta confuza cu indarjirea ta absenta/ intre raspunsuri si intrebari nerostite.../ din cand in cand, buzele tale m-ar cauta cu sete,/ arse de focul prea aspru din vatra/ si eu m-as lasa sarutata/ ca sa-ti inec cuvintele.../ si gandurile.../ si destinul  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ganduri intre 0 si 1
de AdiMih la: 15/11/2005 13:03:00
unde ne sunt prietenii cand avem nevoie de ei? sau nu stim noi cum sa-i gasim?! de ce, oare, ne doare mai mult lipsa lor decat problema in sine? ce sa facem cu gandurile - care stau sa se materializeze..si nu pot? pe cine sa strig? unde esti?...am nevoie de "prezenta" ta..eu sunt tot aici...
comenteaza!
modifica
" INCORUPTIBILII "
de ELECTRONU la: 15/11/2005 11:17:00
esti sau nu usor de corupt? ce intelegi mai exact prin acest "flagel" la nivel national? ce ai fi dispus sa faci pentru a iti indeplini un anumit scop? tineretul de azi.....speranta de maine? si cum ramane cu demnitatea umana si frica de dumnezeu?
55 comentarii
modifica
Glossa
de Lucian Rosca la: 15/11/2005 00:37:00
glossa/ / timpul cade , se ridica/ muntii-n ape se aduna,/ lumea-n lume e risipa/ tu iti esti a ta cununa/ multi incearca sa astupe / lumea cu a lor aripa,/ amintire ei si-or rupe/ timpul cade, se ridica/ cad copaci sub iarba cruda/ norii s-au oprit sub luna,/ totu-ti este doar o vruta/ muntii-n ape se aduna.../ oameni pun peste vointa/ stele si noroc de-o clipa;/ au albit intr-o credinta,/ lumea-n lume e risipa/ stau in lupta doar titanii/ a lor voie nu mai tuna,/ peste toti se-omoara anii/ tu iti esti a ta cununa/ tu iti esti a ta cununa/ lumea-n lume e risipa/ muntii-n ape se aduna,/ timpul cade, se ridica/ /
1 comentariu
modifica
Frunza
de Lucian Rosca la: 15/11/2005 00:34:00
frunza / / in spate aud pasi ca niste aripi de liliac / nu ma intorc si-astept privind abisul,/ dintr-o frunza verde, de praf.../ pluteste inaintea mea si-mi sterge gandurile/ pasii au zburat in fata/ ridic ochii si vad.../ vad un tunel intunecat ,cu aripi si picioare/ ma priveste cu necunoscutul ce se ascunde/ in spatele vidului negru./ ma uit la el si ma evita, / apoi soarbe fara pofta un fir de praf, / infinit , inteles ...dar misterios./ ma doare;/ firul de praf are radacini adanc infipte in inima mea/ s-a mistuit,/ au ramas doar urmele prelungi , ascutite / tunelul s-a indreptat catre alte frunze , alte fire de praf ,alti ego/ in frunza de curand ofilita din fata mea/ nu mai vad nimic  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...