arhiva: 27/11/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Doamne ajuta si bine v-am gasit!
de nicolae_matei2005 la: 27/11/2005 23:33:00
cu sincera prietenie si respect, imi permit sa va anunt existenta unui grup de discutii pe teme religioase, pe care eu il consider deosebit de util:/ http://groups.yahoo.com/group/romania_ortodoxa
comenteaza!
modifica
EU
de Kharisma la: 27/11/2005 21:18:00
eu sunt o samanta aruncata in masa timpului;/ o boaba insamantata./ eu sunt o bucata amestecata / cu alte bucati/ si de la inaltimea-mi privesc,/ din masa timpului si a pamantului:/ oare sunt sarman sau bogat?/ imi plang amarul si-mi rad rad veselia/ asa cum pasarile plutesc/ si florile se ridica spre lumina./ din propria cenusa am renascut,/ si mai mult decat atat,/ am facut ceea ce trebuia sa fac:/ sa traiesc, sa ma nasc si sa mor./ uneori am crezut ca pamantul este casa mea./ cand timpul obosit s-a clatinat, a adormit/ sau a murit/ ma inaltam./ si m-am rupt, o parte pamant,/ iar restul zburam peste timp/ departe, tot mai departe, spre materie,/ din lipsa de identitate, uneori, am devenit/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Poezie de Craciun
de 3fan la: 27/11/2005 17:10:00
poezie de craciun/ / mos craciune ,mos craciune / pe la copii atunci cand vii / stii mosule prea bune,/ le faci numai bucurii/ nici nu stiu cum reusesti/ sa colinzi tu lumea-ntreaga/ cadouri ce le daruiesti/ aflate toate-ntr-o desaga/ nu mai stiu cum ii gasesti/ ca-n lume sunt multi copii/ te ajuta si astrii ceresti ?/ ca la toti poti sa vii/ sau mai e sigur ceva/ -stii oare ce cred eu/ pentru copii iubirea ta-i/ pecetea lui dumnezeu/ dar si pentru ca de craciun/ s-a nascut al sau fiu bun/ ce si l-a sacrificat/ si apoi a inviat/ toate astea pentru noi/ pe pamant sa fim cuminti/ la judecata de apoi/ sa fim si noi printre sfinti/ pe la noi ca si prin lume  ...continuare .
comenteaza!
modifica
TE IUBESC!!!
de 3fan la: 27/11/2005 17:08:00
fericirea mea…e inima ta/ chiar daca e greu sa ajung la ea/ macar atat pot sa fac eu../ sa te iubesc mereu/ chiar de…. uneori/ ne bucuram din plin/ invii si apoi mori/ asa e in viata …din senin/ in suflet un sentiment mi-ajunge/ si vreau sa ti-l vorbesc./ iar..inima ma-npinge…./ sa-ti spun ca….te iubesc!!!/
5 comentarii
modifica
Poarta Muntelui
de AlinGogan la: 27/11/2005 14:35:00
poarta muntelui/ alin gogan/ / vântul stârnea ramurile mari ale arborilor, care gemeau în faţa vijeliei ce cobora dinspre munte. sunetul adânc al pădurii, aflată în aşteptarea mult doritei ploi, năştea speranţa în inimile vietăţilor doborâte de căldura din ultimele luni./ răcoarea sosită din înaltul muntelui ce străjuieşte întinsa pădure animase parcă frunzele ucise de toropeală. cerul atât de fierbinte era acum împresurat de norii ce ameninţau să stingă setea pădurii./ la nivelul solului se profilau trunchiuri de toate mărimile şi formele: răsuciţi sau îndoiţi, înalţi sau noduroşi, zvelţi sau rămuroşi, arbori de toate felurile care împânzeau  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A doua sansa
de rebela la: 27/11/2005 13:49:00
ce credeti? / ar trebui acordata o a doua sansa, indiferent de persoana, context, circumstante, varsta, sex, gravitate, etc.? / de multe ori stau si ma gandesc la ideea aceasta. pana unde putem merge cu toleranta, iertarea sau chiar uitarea (daca e posibil...). personal nu am fost niciodata in situatia de a gresi atat de grav pentru a - mi fi oferita o a doua sansa, insa adesea reflectez ca daca vreodata voi face o alegere gresita, as dori sa am ocazia sa pot indrepta lucrurile... / cred in a doua sansa pentru ca toti suntem supusi greselii, insa nu cred si in a treia sau a patra ori a n-a sansa... consider ca o data poti gresi din diferite motive, dar a doua oara inseamna ori neglijenta, ori  ...continuare .
13 comentarii
modifica
A uita ca ai fost copil
de Mihai B la: 27/11/2005 13:10:00
eram pentru cateva zile in vara trecuta in bucuresti.. una din acele vizite cand imi vedeam parinti, prietenii si-mi satisfaceam dorul de vreme frumoasa. era nebunie de cald dar imi placea. imi dezmorteam oasele murate prin strainatate./ gasisem un loc la umbra pe terasa unei cofetarii unde imi savuram prajitura si sucul./ la un moment, pe trotuar, un tata care a inceput sa-si injure si sa-si bata copilul. cica era obraznic, idiot si bou. mama si ce bataie: il tiria dupa el si il lovea pe unde-l apuca. / pustiul, care parea de 7-8 anisori incepuse sa planga de mama focului. arata traspirat, prafuit si obosit./ era parca acel animal de tata isi revarsa fustrarea caldurii si a greutatilor zi  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Magarie…curata!
de Valeriu Cercel la: 27/11/2005 02:26:00
multe s-au scris despre magar,/ dar niciodata pozitiv,/ o strofa sau un rând macar,/ sa nu arate negativ:/ ca-i natafleţ şi urecheat,/ ca tot ce face nu-i firesc,/ apoi e…încapaţânat…/ (dar asta este omenesc)./ cum eu îl vad, ca animal,/ e dulce foc şi dragalaş,/ munceşte…ca un om normal/ Şi nu este ca noi, trufaş;/ este modest, nu cere mult,/ politica deloc nu face,/ este isteţ, pot zice cult/ pe lânga-atâtea dobitoace;/ astfel, am scris o poezie/ despre magar, cum n-a fost scrisa/ Şi pe motiv de…gelozie (!?)/ de editor a fost respinsa:/ ca-i rupta de realitate,/ magarii nu pot fi eroi,/ e plina de erori, mai frate(!),/ aşa c-a pus-o…la gunoi./ ei bine,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
mireasa pierdută
de Lady Allia la: 27/11/2005 00:33:00
se aude sfâşietor clopotul bisericii/ cum bate crud inchizând dreptul la zâmbet/ dar moşneagul din colţ îmbrăcat în zdrenţe/ a spus că:/ "bate anunţând ocupat în inima ta"/ iar eu mi-am amintit că/ nu te-am visat încă înger drag,/ iar/ tu vei deschide uşa şi vei striga:/ "am ceva de spus în apărarea noastră/ ne iubim şi nu ne-am visat visul/ nu ni s-a lăsat dreptul la noi,/ iar noi, ne aparţinem/ ea e mireasa pierdută şi găsită/ în sufletul meu adânc/ pusă acolo dinaintea lumii/ şi înaintea sfârşitului"
comenteaza!
modifica
etrnitatea clipelor
de Lady Allia la: 27/11/2005 00:28:00
mi-a încremenit clipa în pleoapa dorului/ de fiinţa ta,/ iar lacrimile-mi stau la uşa sufletului/ aşteptându-te/ stau şi te-aştept pe marginea ferestrei/ în care secunda/ priveşte departe spre zarea cerului/ unde talpa iubirii/ îşi scaldă buzele şi zâmbetul,/ iar tu mă ţii în sfârşit în braţe/ mă alinţi şi mă priveşti/ ohh!!! cât de lungă e eternitatea clipelor/ în care eşti departe de mine/ şi cât de crud îmi doresc/ să se oprească ticăitul infernal al timpului/ într-o clepsidră/ iar eu să îmi aşez capul pe pieptul tău/ unde inima ta pulsează/ strigându-mă prin fiecare bătaie/ iar eu te privesc şi-mi doresc/ să îmi umplu privirea de tine/ cu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
am intins
de Lady Allia la: 27/11/2005 00:27:00
am intins palma sufletului neatinsa de buze/ catre malul marii ce-si pierde valurile in norii ce-ti agata talpile/ catre vantul ce iti saruta fruntea lacrimilor agatate de cerul iubirii/ ce-mi plimba in mii de nori clipele ratacite de tine/ si..ahh!!! clipa aceea in care buzele sufletului/ mi le vei atinge sa ramai in secunda stransa intre pleoapele/ mele.../ clipa aceea as vrea sa mi-o aseze viata pe palma sa o ridic sus...sus/ acolo unde numai noi putem exista goi de lume,/ goi de timp pierdut...plini de imbratisari si sa te privesc nesaturandu-mi privirea/ sa adorm in sfarsit linistita langa trupul tau/ sa te scald in iubirea atat de plina de dor de noi
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: