arhiva: 28/11/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Prolog de incheiere
de Prophet_slim la: 28/11/2005 23:37:00
ce sa mai spun?/ n-a mai ramas aproape nimic/ din ce-as putea sa spun acum/ am spus tot si totusi nimic./ viata vine peste mine/ cu tot: rau si bine/ ma gaseste chiar si-n drum/ nici nu-mi mai pasa oricum./ acum tot ce voi primi / voi lua si.../ nimic nu ma va opri/ voi deveni ca o stanca/ ce timpu-ncet o manaca./ e ciudat sa nu mai speri/ sau sa stii ca.../ orice se poate intampla/ chiar de crezi ca este ieri/ si ca maine e departe/ poti chiar astazi tu afla/ ce trebuia sa aflii odata/ toate lucrurile aduc un rezultat/ chiar de nu e cel scontat/ iar scopul final.., cel cautat/ ce te-ajuta la vindecat/ pe tine si pe altii/ neaparat trebuie aflat./ eu spuneam odata ca/ daca te gandesti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
3 statii sau 6 minute
de Entropy la: 28/11/2005 23:25:00
intru in metrou la ctin. bancoveanu, spre capatul trenului. este cu totul diferit sa te urci spre capatul trenului decat spre coada. depinde unde cobori. calatorii de o viata stiu bine unde sa se urce ca sa coboare aproape de scara. daca vrei sa cobori la piata unirii si vrei sa ajungi afara, in fata magazinului, mai bine urci spre capat. al doilea vagon, usa a doua, mai exact. pici exact la scarile rulante./ apas butonul si usile se deschid. primul lucru care imi sare in ochi este un domn de pe o banca din dreapta. loveste cu toata puterea cu o punga de podea. este o punga galben cu negru, reclama la ceva. sta pe scaun, face gesturi largi si icneste. langa, este o fata de 10-12 ani, bl  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Dupa
de Dona G la: 28/11/2005 20:16:00
scriu pe cafenea ca sa fac public ca ceea ce simt dupa e.......e o liniste inceata si lenta , care se infasoara pe suflet si o ?indoiala: oare chiar a avut loc? da,imi raspund eu, in linistea asternuta. a putut veni ninsoarea. pentru mine a putut veni ninsoarea! si mie imi place enorm cand vine ninsoarea. ninsoarea cu fulgi mici si cuminti care te imbraca in umbra franta a noptii. si nu mai simt singuratatea intreita, va aud pe voi.
comenteaza!
modifica
creatii si ...creatii
de ygrec la: 28/11/2005 13:52:00
poeziile foarte bune care sunt compuse/ pe o linie melodică proastă se uită iute/ odată cu linia melodică. pe când o/ poezie proastă pe o linie melodică bună/ rămâne în memorie./ asta sa fie succesul o-zone? accent?/ alttii? aveti si voi exemple?
comenteaza!
modifica
Ce doriti sa va aduca Mos Nicolae anula acesta?
de Tofan Ana Isabella la: 28/11/2005 12:59:00
eu imi doresc sanatate.... nu ne dam seama cat de importanta este santatea decat atunci cand incepem sa ne imbolnavim....
99 comentarii
modifica
al doilea colind
de Intruder la: 28/11/2005 12:41:00
lerui ler.../ dalbe flori la poarta noastra/ infloresc in noaptea albastra. / flori de vasc pe sub fereastra / si-un sarut stingher.../ lerui ler.../ turnati vinul in pahare / ziua aceasta-n calendare / este scrisa cu iertare. / nu-i nici frig si nu-i nici ger.../ lerui ler.../ stau cu ingerii la masa,/ imi miroase a paine-n casa/ iar tu esti asa frumoasa, / mirosind a mar!.../ lerui ler.../ scancet surd de prunc nascut/ canta-n ieslea lui isus. / vine pacea pe pamant / chiar de sus, din cer...
5 comentarii
modifica
primul colind
de Intruder la: 28/11/2005 12:32:00
bate vantu-ncetisor,/ ninge peste casa alba,/ stelele mi se cobor/ intr-o geana de zapada.../ am aprins butuci de fag/ in pereti de teracota, / picura lumini pe brad/ ca-ntr-o iarna desueta.../ pe cararea-ngusta, ninsa,/ ne sosesc colindatori/ sa ne cante o neplansa/ peste prag de sarbatori.../ ochii-ti licare-n pahare/ vin de lacrima as bea/ ma anin intre hotare,/ ninge-n rasuflarea ta.../ clopotei de-argint imi suna/ pe la suflet, pe la poarta/ gura ta ar vrea sa-mi spuna/ te iubesc-ul de-altadata.../
16 comentarii
modifica
Povestioara...
de Beckan la: 28/11/2005 11:37:00
seara. 17:45 programare la dentist. gonesc s-ajung la timp. ajung la 18:10. deci la timp./ privirile doamnei asistente spun totul.../ - parca la 17:45 trebuia sa fiti aici domnu' diaconu.../ o privesc. broboane de sudoare si guma de mestecat. ce acritura!/ - ma scuzati...traficu'.../ - luati loc pana va cheama domnu' doctor.../ - multumesc.../ as lua. da nu-i nici un scaun liber. m-asez langa fereastra ca-i mai racoare...deh geamu' deschis.../ ma uit in jur. scene sablon in sali de asteptare:/ o babuta incurajeaza un pustiulica de cativa anisori aratandu-i caria proprie din singurul dinte (cel putin singurul vizibil), doua mame se hahaie soptit narandu-si una alteia scene din viata de  ...continuare .
2 comentarii
modifica
"eu"
de sentiment la: 28/11/2005 04:12:00
am strans imagini si iluzii/ si le-am inchis in mine/ ca-ntr-un templu de piatra/ am cules cuvinte si deceptii/ si le-am ascuns in mine/ ca intr-un sanctuar de fier/ am adunat si griji si moarte/ si le-am trait in mine/ ca intr-un sambure de-abis/ am semanat iubire si tristeti/ si le-am uitat in voi/ ca-ntr-un ocean de amintiri/ am adunat si ploi si uri/ si le-am purtat cu mine/ ca si o pasare de prada/ si pot sa spun/ ca am varsat din mine/ un strop de adevar/ si-o mare de sperante/
comenteaza!
modifica
obsesia (1)
de jane fonda la: 28/11/2005 02:03:00
iar am visat-o azi-noapte. tocmai se intorsese dintr-o vacanta exotica si arata superb. inalta, slaba, bronzata si cu parul lung. i se conturau frumos muschii burtii si pe pletele matasoase avea o palarie preostita si decolorata de soare. nu mai arata deloc ca ea, cea veche si atunci am simtit cum mi se spulbera inca un atuu. habar nu am de ce ma aflam acolo s-o intampin, dar daca tot eram, am salutat-o. mi s-a parut cinstit s-o felicit pentru cat de bine arata, si probabil se vedea pe fata mea ca mor de ciuda, caci am simtit-o jubiland - ultimul lucru de care aveam nevoie. m-am trezit transpirata si cu gura amara, intrebandu-ma daca nu i s-o fi intamplat ceva. nu ca mi-ar fi pasat prea tare  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...