arhiva: 30/11/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
atinge-ma, dar de la distanta !
de om la: 30/11/2005 22:13:00
vorbim destul de mult despre prieteni, cat de mult ii apreciem, cat de usor ii recunoastem, simtim, etc. in plus, in cafenea s-au intalnit fizic niste "users" si au vorbit de parca se stiau de mult...doar cyber-vorbisera in cafenea ;)./ ma intreb, oare trebuie sa ne simtim prietenii pur si simplu fizic ca sa-i recunoastem? sau ii recunoastem doar prin cyber-intalniri?/ de ce nu?!? sfaturi/ajutor si discutii ca intre prieteni se pot schimba si prin internet! dar pe de alta parte intelepciune populara spune ca "ochii care nu se vad se uita". / hmmm, deci avem nevoie fizica de prieteni sau ...sufletele prietene sunt "peste tot si nicaieri" (cyber-space) ?
243 comentarii
modifica
MODA VIEŢII
de Delia Suteu la: 30/11/2005 19:37:00
rochia de dimineaţă/ are culoarea cerului senin ./ sandalele de culoarea asfaltului,./ nu merg , cu poşeta cea mare , / de forma unui rucsac ./ În ea ,am adunat de toate –/ o batistă mare de soare ,/ o umbrelă de nori ./ Şi chiar surâsul caisului/ pe rod ,prins la pălărie ./ un spray de rouă , rimelul/ din ramuri de pin ./ pentru zile mohorâte ,/ am la mine ,/ un zâmbet larg de trifoi ,/ colorat în verde ./ Şi o rezervă –un pulovăr/ de culoarea curcubeului/ Împletit cu râsete , plânsete , / gânduri şi speranţe . /
comenteaza!
modifica
Parerea unui elev mediocru despre greva profesorilor (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 30/11/2005 19:17:00
parinţii spun ca-i o napasta/ Şi ca se merge spre regres (!?)/ da’ pentru mine-i un progres…/ demult n-am luat…o nota proasta!/
comenteaza!
modifica
Luna mai.(Nu exista romantism modern)
de Star la: 30/11/2005 19:00:00
as vrea sa pot muri acum, dupa ce am gustat din nou perfectiunea. pentru a cata oara? 13? 20? nu stiu..../ dar...teama de a nu fi asta ultima data.sa mor?sa nu? ezit. in fata oglinzii din baie. ma privesc pe mine. eu./ "cum poti sa ma suporti?..da..nu pot sa inteleg cum ma suporti." / pentru ca te iubesc,prostule. si tu nu vezi. inchizi ochii la totul din jurul tau, si nu vrei sa vezi. sau nu vezi.../ sunt o floare.o floare veche si verde.o floare plina de praful de la marginea drumului de tara.sau urban.o floare acoperita de transpiratia drumetilor ce poposesc obositi la umbra mea.o floare fara miros,fara gust.poate doar amara si laptoasa,cu particule de praf,colb negru aruncat de copit  ...continuare .
2 comentarii
modifica
rosu aprins
de valeria tamas la: 30/11/2005 18:36:00
cand m-am trezit dis de dimineata/ cerul era rosu/ indubitabil era rosu aprins/ se transformase in arbore/ pasarile i se asezasera intre ramuri/ se cuibarisera printre frunze/ si cantau la trompeta/ auziiiiiiiiiiiiiiiiiii/ suna destepatarea/ cerul rosu/ pasarile ascunse intre frunze/ ningeau triluri albe / din aripi desperecheate de fluturi/ albastrul mi se scursese/ ca o mare intinsa la picioare/ cerul meu rosu/ ca un imens arbore ma tinea prieteneste de mana./ traiesti, traiesti, traiesti,/ imi ciripeau ingereste pasarile./ din cuiburi rosii puisorii rosii/ cascau inspre mine gurile flamanzi. /
comenteaza!
modifica
PARADOXUL VREMURILOR NOASTRE
de MOGECRI la: 30/11/2005 18:23:00
pornind de la o poezie de octavian paler/ / paradoxul vremurilor noastre/ / paradoxul vremurilor noastrein istorie,/ este ca avem cladiri mai mari/ dar suflete mai mici;/ autostrazi mai largi, dar mintii mai inguste; / cheltuim mai mult dar avem mai putin;/ cumparam mai mult, dar ne bucuram mai putin;/ avem case mai mari dar familii mai mici; / avem mai multe accesorii dar mai putin timp;/ avem mai multe functii, dar mai putina minte;/ mai multe cunostinte ,dar mai putina judecata;/ mai multi experti si totusi mai multe probleme./ mai multa medicina, dar mai putina sanatate./ bem prea mult, fumam prea mult/ cheltuim prea nesabuit,/ radem  ...continuare .
39 comentarii
modifica
pesimistilor
de Mik la: 30/11/2005 18:21:00
urâtul şi răul se nasc din obişnuinţa de a avea frumosul şi binele în palme fără să le dai importanţă./
comenteaza!
modifica
ceva amuzant
de alex boldea la: 30/11/2005 15:33:00
nimic amuzant :))
3 comentarii
modifica
c'est beau, la vie!
de alex boldea la: 30/11/2005 15:30:00
cred ca e gresit gramatical
5 comentarii
modifica
Legiunea, capitanul si decompensarea
de ampop la: 30/11/2005 13:40:00
ieri il ascultam la postul tv national pe "tribunul" cvt, intr-o stare evidenta de decompensare psihotica, cu fruntea palida asudata, obrajii rosiatici, fierbinti, vocea tremuranda, privire ratacita , adulmecand zarile dupa dusmanii neamului si tarisoarei sale, ungurii... si mai apoi revenirea la dusmanul anglo-american. despre evrei (jidani cum le zicea pe vremuri in jalnica lui fituica romania mare) nu a adus vorba. poate frica ce pazeste bostanaria, dupa ce un confrate de delir antisemit a fost arestat in austria, l-a oprit in a-si deversa latrina cu zemuri coclite./ vederea tribunului decompensat mi-a adus insa aminte de o problema serioasa nerezolvata in romania de foarte multi ani. s-o  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Smecher,un lucru bun?
de laura_ la: 30/11/2005 10:57:00
m-am gandit sa propun acest subiect ca urmare a uneia din discutiile avute la intalnirea cafengiilor! / fiind un cuvant, o caracteristica des intalnita in societate, in activitatea zilnica ori in limbajul nostru, au fost tot felul de pareri, pro si contra , care sustineau ca: un smecher ori a fi smecher, nu-i un lucru rau!/ uitandu-ma in dex descopar atat explicatii pozitive cat si negative ale smecheriei: / ŞmÉcher adj. 1. şiret, viclean, (înv. şi reg.) marghiol, (reg.) şpilăr, (mold. şi bucov.) hâtru, (înv.) telpiz, (fam.) hoţoman, pişicher, şmecheros. (e cam ~ dumnealui!) 2. abil, şiret, viclean, (pop.) mehenghi. (om ~.) care ştie să iasă din încurcături, pe care nu-l po  ...continuare .
57 comentarii
modifica
sa facem un film!
de doby la: 30/11/2005 08:05:00
ce-ar fi sa facem un film! / am vazut ca sunt multi in cafenea carora le plac filmele, care debordeaza de imaginatie, carora le place sa se joace. toti ne uitam, macar din cand in cand la cate un film si sunt multi, printre care si eu, care considera ca, daca faceau ei filmul, clar iesea cu mult mai bun, poate nu de oscar dar macar pentru o nominalizare, acolo! :-))/ cred ca ar fi amuzant sa ne gandim la un subiect, la personaje, la intriga, la relatiile dintre personaje, la motivatiile lor. putem ajunge si la chestii de amanunt, cum ar fi: decoruri, lumini, costume, efecte speciale sau, poate, ce actori vedeti intr-un rol sau altul, locatii pentru filmari.../ e doar un joc. probabil nu o s  ...continuare .
106 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...