arhiva: 05/11/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce cautati la o persoana de sex opus ?
de alex21 la: 05/11/2005 23:56:00
probabil ca a fost un subiect, abordat, intors pe absolut toate partile, dar de data asta vreau sa va aud si eu... / personal caut in fiecare persoana de sex opus cu care as vrea sa am un contact sufletesc sau fizic acea parte din el prin care se poate oferi partial altora... acea oglinda a lui prin care m-as putea eventual vedea eu ... cred ca as vrea sa vad o reflectie a mea in el... nu sa ma regasesc in el.. ci pur si simplu sa vad o reflectie a mea in el... / ce imi place ( in schimb) sa gasesc e o anumita siguranta psihica ( lucru care imi lipseste cu desavarsire in anumite momente ). pana acum am agsit doar o pseudosiguranta, o siguranta efemera si am ramas profund dezamagita .. de  ...continuare .
76 comentarii
modifica
Arde Parisul?
de Pasagerul la: 05/11/2005 23:15:00
un bilant al incidentelor de pina acum arata cam asa:/ cel putin 900 masini incendiate, institutii publice(scoli, primarii, comisariate) si depozite incendiate, magazine devastate, 258 arestati./ se pare ca focul izbucnit in suburbiile sarace ale parisului, s-a intins si spre alte orase , riscul cel mare fiind sa ajunga la marseilles, oras sensibil din punct de vedere etnic./ in unele cazuri s-au tras si focuri de arma asupra politiei./ desi izbucnirea a fost spontana, politia banuieste ca incidentele sint organizate orin intermediul internetului si al telefoanelor mobile./ desi anumite guverne au avertizat turistii care viziteaza franta, in inima parisului, incidentele sint numai stiri si  ...continuare .
201 comentarii
modifica
In noaptea alba
de andr3ea la: 05/11/2005 18:11:00
in noaptea alba am reusit sa tin infinitatea-n palme/ si eternitatea in ore/ cand radacinile timpului au inceput sa danseze / in ritm exotic/ la linia cercului diform/ rebeli si ochii evadati la lumina lunii ce n-au avut somn / m-au urmarit misteric/ cand am turnat faramituri de clipe intr-un pahar/ si am baut jumatate impreuna cu universul/ care pazea caderea stelelor la asfintit de lumanare/ prieten mi-e si cerul senin ca scheletul apei line/ ce ingana prezentul blajin care trecea in taina/ si trecutul monoton ma tinea de vorba/ la marginea norilor / tainic pana am adormit
comenteaza!
modifica
Greva profesorilor?
de sory la: 05/11/2005 07:54:00
ce parere aveti de greva dascalilor din romania?/ vi se pare justificata?/ e oare normal ca un om dupa absolvirea unei facultati sa fie prost platit?mai ales cand are o sarcina dificila -aceea de a educa si invata tanara generatie!/ ati urmarit la tv cum sunt imbracati profesorii si sa faceti o comparatie cu imbracamintea elevilor?!/ vi se pare normal ca o scoala sa nu aiba mobilier decat de pe vremea comunista si sa-ti rupi hainele in el?/ sa nu mai vorbim de dotarea laboratoarelor!
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...