arhiva: 01/12/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cine?...Unde?...Când?...Cum?
de celdesubdush la: 01/12/2005 23:22:00
cine? mă întrebam mirat că încă nu s-a făcut dimineaţă; de fapt nimeni nu putea să îmi răspundă, poate doar noaptea … dar nu … vocea nopţii îmi este teama că nu o înţeleg./ unde? sunt aici de multă vreme, dar privind în jurul meu nu înţeleg cine sunt ei – străinii din noaptea care mă înconjoară./ când? Ştiam că este o zi sau o noapte, dar care dintre ele să fi fost? poate a şaptea sau mai puţin de când mă învârt în cerc închis./ cum? mai întâi dintr-un sentiment de curiozitate apoi din inerţie şi pânza se ţese uşor în jurul meu./ ridică-mă lângă tine, dă-mi mâna ca unui trecător rătăcit cu suflet de ceaţă./ draga mea, cutez  ...continuare .
6 comentarii
modifica
iubeam marea ...
de dana_white_flag la: 01/12/2005 21:44:00
iubeam marea cand imi spuneai ca ma duci la ea … o adoram mai mult cu fiecare clipa care trecea si ma indeparta de ea … iubeam acea imagine din mintea mea … tu si eu … pe nisipul rece … noaptea … privind sclipirile apei … ascultand tacerea marii … simtind adieri pe obraji … iubeam marea atunci … tu erai marea mea … si imi vorbeai cu glasul ei … si te vedeam in ochii ei … si ma tineai de mana cand o atingeam … / iubeam marea … si am fost sa o vad candva in noapte … am ascultat-o vorbindu-mi de tine … m-a intrebat unde esti … m-a certat ca te-ai pierdut … am intins mana pe nisip sa te simt … erai acolo … si nisipul mi s-a scurs printre degete … val  ...continuare .
comenteaza!
modifica
pentru tine...
de andleia la: 01/12/2005 17:00:00
sa te simt... sa te miros.../ sa te sarut salbatic sub luna.../ sa te ajut... sa te ridic.../ asta sa insemne dragoste nebuna?.../ sau poate sa te impart numai cu patul,/ sa te adorm cu cantec de leagan,/ sa fii al meu pana la infinit,/ sa fii al meu, albastru rastignit.../ sa te aduc pana la ceruri,/ sa te tin in palma inimii mele,/ sa te sarute dorurile mele,/ sa te cobor pana la ceruri...
2 comentarii
modifica
va place ``Academia Catavencu``
de cristelino la: 01/12/2005 14:52:00
ziarele sunt tare anoste/ da asta mi place mie sa -l citesc/ il gasesc haios/ voi ce parere aveti?
2 comentarii
modifica
E ziua noastră
de Ica la: 01/12/2005 14:32:00
-dedicata tuturor românilor/ / o singură zi pe an,/ e ziua noastră, români;/ măcar azi s-avem în plan/ să ne-amintim de străbuni./ e-o sărbatoare care/ să ne-apropie poate,/ În lumea asta mare/ să nu mai fim departe.
comenteaza!
modifica
La multi ani!
de aquarius la: 01/12/2005 13:07:00
la multi ani si sa fiti fericiti romani, fie ca sunteti in tara fie ca sunteti aiurea in lume. "nu uita ca esti roman! " si nu-ti fie rusine cu asta. cred ca romanii nu sunt reprezentati de cei care ii fac de rusine in lume. daca fiecare din noi stam putin si ne gandim realizam ca putem fii mandri de ceea ce suntem. va doresc tot binele din lume!
comenteaza!
modifica
La multi ani!
de Daniel Racovitan la: 01/12/2005 12:52:00
la multi ani romanilor, oriunde v-ati afla!
27 comentarii
modifica
Basarabeanca nebuna
de narcis2freedom la: 01/12/2005 10:55:00
basarabeancă nebună/ ce jeep cherokee te-a adus în oraşul meu ?/ basarabeancă nebună…/ ce număr avea, pe spatele său ?/ sau peste podul de flori, într-un vagon de marfă,/ trecuta-i să ajungi la tine şi eu…/ Întrebări clocăite ce nu-si au rostul în noapte…/ acum când ciocolata albă a trupului tău/ se intinde şi curge voluptos la vale/ În graţii…/ pe pieptul uscat al gândului meu./ În ce căruţe făr' de coviltire,/ trecuta-i oceanul de timp / Şi ajunsa-i aşa… în neştire/ să dau peste tine în pulberea orasului zeu./ legată la mâini si picioare, poate ?/ sau ademenită de vreun techergheu/ ai apărut tu… basarabeancă nebună/ la timp…/ cu unduire  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Curcubeul pietrelor
de narcis2freedom la: 01/12/2005 10:52:00
curcubeul pietrelor / / printre pietre…/ un fir zburlit până la cer întoarce umbra înspre sânii tăi / clipind ca ale tale gene ,/ usor se scutură privirea atinsă-n irişi de o cuta ce ti se arată-n tâmplă/ pahar cu apele din cer, din nou…din nou se umple, / rotund în palma-mi. / ca stropul ce-mi atinge gândul./ miracol ?/ e un curcubeu…/ Ş-apoi petala dermei tale topită-ncet de flacăra din mine./ o raza ca un fulger,/ un deget asezat acolo/ ca un copil cu ochii verzi întins pe iarba tăvălită…/ de greieri. / de licurici, e taina împresurată./ eu cred… că, tu, întelegi/ eu nu pe ei îi caut. / ci doar lumina dintre pietre/ un fir zburlit întepenit acum î  ...continuare .
comenteaza!
modifica
A Doua Noapte
de Hasu la: 01/12/2005 09:43:00
a doua noapte/ abel 2218, o "lupă galactică".un "telescop gravitaţional" ,format într-o firidă a unui timp generic,insublimabil matematic.analizînd spectroscopic unele emisii infra-roşii,nasa a detectat noi galaxii,pierdute în spaţiu pe nişte coordonate vag redate prin conceptul de "ani lumină".abel 2218, amplifică imaginea unor obiecte cereşti ,situate la distanţe imposibil de intuit astronomic.e ca şi cum un personaj mitologic şi-ar lipi urechea de cer ascultînd şipotul unor rîuri de ambrozie, în paradis./ "o grămăjoară de atomi "lichefiaţi",avortaţi de sfere solare...plămădiţi doar din praf cosmic,probabil aduşi de suflul vreunei comete si plantaţi pe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"inspiratie"
de sentiment la: 01/12/2005 08:52:00
un fluture/ s-a asezat/ in poala mintii mele,/ cand aceasta/ inca mai tremura/ a ramas/ tresarind la fiecare/ unduire de memorie/ intr-un tarziu/ a zburat/ si s-a lipit/ de inima alba/ a unui caiet/ a ramas acolo,/ ca o pata de cenusa,/ a ramas.... poezie/
4 comentarii
modifica
"cred prea mult in oameni"
de zaraza la: 01/12/2005 01:39:00
am auzit de nenumarate ori expresia de mai sus, de cele mai multe ori spusa sau scrisa cu accente dramatice, lacrimi in glas si intuita privire de victima. / "eu cred in ei, in oameni, in toti, imi pun sufletul in fata lor si ei (fiarele!) ma dezamagesc, ma lovesc, nu ma inteleg. sunt o victima (buna) a oamenilor (rai)!" / eu am ajuns asa, la o satietate. in seara asta am citit in vreo trei locuri ideea de mai sus si chiar m-am revoltat. mai frate, nu mai ai loc sa te intorci de suflete bune si victimizate. eu personal n-am fost dezamagita niciodata de oameni. de nimeni. oricat m-as gandi din urma, nu reusesc sa gasesc un om despre care sa pot zice ca "a fost rau cu mine". sigur ca nu tra  ...continuare .
72 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...