arhiva: 10/12/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
nu plânge nausicaa
de Alina Livia Lazar la: 10/12/2005 23:36:00
îmi muşc obrajii pe dinăuntru tu scrâşneşti din măsele întâmplările se ţin de mână se leagănă/ ca doi copii handicapaţi când o să fiu mare o să mă lase să îi conduc maşina/ voi fi mai bună spun cu mâna pe coastele învelitoare ale inimii/ chiar dacă dau faliment chiar dacă mărşăluieşc pe podele căutându-mi cercelul de ieri/ chiar dacă mă îngraş cu zece kilograme oho chiar dacă pleci aşa deodată cu aura lui niciodată/ eu tot mai bună voi fi/ am făcut fotografii în urma pasului tău/ posesiune în spirală/ adică ceea ce am se leagă de - ceea ce am de ceea ce am de - ceea ce am de/ (e important să întâlneşti un om care să te ia de la cap  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Mi-e dor de visare...
de ana si maria la: 10/12/2005 19:37:00
mi-am adus aminte ca esti al meu,/ ti-ai adus aminte ca sunt a ta!/ .../ sentimentul s-a trezit in noi/ si pluteam in nestire printre nori.../ sufletele isi vorbeau,/ mintile stateau.../ ochii mei sopteau / cuvinte calde de iubire/ si buzele asteptau/ o clipa de daruire.../ buzele mi se descletasera/ dar parca inghetasera.../ urechile imi vajaiau,/ auzeam sunetul fericirii,/ simteam caldura nemuririi.../ ochii tai de inger scanteiau,/ picioarele ni se inaltau,/ mainile se impreunau.../ lumini din cer cadeau,/ in brate ne strangeam,/ iubirea calda ti-o primeam!/ si-atunci s-a facut lumina,/ lumina-n cer si pe pamant,/ in micul nostru gand.../ simteam ca suntem amandoi,/ uitati de voi, uitati  ...continuare .
9 comentarii
modifica
cufarul cu papusi
de andreea_sim la: 10/12/2005 12:30:00
te-ai inchis in cufarul cu papusi./ totul iti pare doar un vis/ dar durerea te sfasie pe dinauntru/ si plangi cu lacrimi crude de portelan./ stai singur intr-un colt al lazii/ si privesti neincrezator la celelalte / suflete papusa ce te urmaresc,/ curioase,prin ochi de sticla/ in care s-au oglinbdit, prea mult,/ acelasi cer,/ aceeasi mare./ iar tu... ce n-ai privit decat in noapte,/ te uiti cu ochii tai reci si goi/ ce n-au vazut decat stele,/ incercand sa atinga infinitul / ce se ascundea dincolo de ele./ o clipa a fost de ajuns ca el/ sa te cuprinda,/ sa te striveasca,/ te-ai deprins de mine si ai fugit./ */ nu esti decat un suflet ratacit/ ce se incapataneaza sa stea intr-o papus  ...continuare .
1 comentariu
modifica
L
de Demian.Eva la: 10/12/2005 12:29:00
l/ / m-ai decupat./ m-ai colorat./ m-ai sărutat./ m-ai înviat./ m-ai înălţat./ m-ai gustat./ m-ai sfâşiat./ m-ai mâncat./ m-ai digerat./ m-ai asimilat în cartilaje, în fibre, în ficat./ dar de-o să-ţi creasca părul şi te-oi înălţa,/ o faci doar din hârtia şi din carnea mea./
2 comentarii
modifica
Acrobatul
de Demian.Eva la: 10/12/2005 12:28:00
acrobatul/ / -unde mergem? ah, oare mai e mult până acolo? aş vrea să ajungem mai repede. mă doare mâna… spune-mi, te rog. mai e mult? vreau să văd! mergem destul de repede acum, nu?! vreau să văd şi eu. te rog, te rog…. / bee continuă suspinând şi tremurând ca un fir întins prea mult, până dincolo de punctul în care atomii cedează undeva la mijloc rupând firul şi făcându-l pe acrobatul care se balansează cu uşurinţă să cadă pe podea. Îşi frânge gâtul şi câteva vertebre deformate de alte accidente. firul întins cu uşurinţă în mod sigur se mai rupsese în repetate rânduri, provocând momente de spaimă, de panică şi totodată de extaz în r  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: