arhiva: 11/12/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
frica
de Prophet_slim la: 11/12/2005 22:56:00
nimic n-a fost/ nimic nu va mai fii/ din ganduri ce astazi par vii/ si vii au fost si au murit/ si inviat la nesfarsit./ am ajuns sa ma intreb/ eu care de moarte frica n-aveam/ c-am ajuns sa vad ca am / frica sa traiesc in van./ astazi vad ce nu vedeam/ sau poate ca nu credeam/ ca de fapt eu nu vredeam/ si doar credeam ca vedeam./ (16.05,11,12,2005)
2 comentarii
modifica
Diana...
de celdesubdush la: 11/12/2005 22:39:00
de când mă ştiu am fost fascinat de femeie, nu neapărat în sensul carnal al fascinaţiei, ci în dorinţa de a pricepe mecanismul care le mână în viaţă, care le face să iubească, să ne accepte apropierea, să ne ierte sau să ne trădeze încrederea. nu sunt nici pe departe la capătul întrebărilor mele în jurul misterului – femeie, cred că nici măcar la jumătate. Şi dintre toate întâmplările feminine ale vieţii mele sunt trei acelea care, prin prezenţa lor, au jalonat existenţa şi evoluţia mea ca bărbat. / iată motivul pentru care, voi încerca să expun ochilor ce mă citesc pe muzele mele./ voi începe cu cea mai recentă relaţie a mea (care s-a termina  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Lectia de istorie 2
de Dora C la: 11/12/2005 16:29:00
imi vine greu sa ma decid. vrau o tinuta eleganta, diafana, putin extravaganta..incerc citeva modele prin intermediul holografului.dupa multe ezitari aleg un - corsaj din silicon galben pal cu insertii de margele de diferite culori, si o jupa cu un croi neregulat din satin ocru-auriu..imi aleg apoi o pereche de sandale asortate… apas pe buton si procesul de productie demareaza…intr-o ora voi avea noua mea imbracaminte..…azi am pierdut mai mult timp ca de obicei cu alegerea tinutei si asta fiindca azi ma pregatesc pt un eveniment special.. peste o ora am un curs cu simpaticul meu profesor dilimeu..ne-a convocat pe toti intr-un oras antic numit pe vremuri new york…o mare parte din el a  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Albastru
de bluecip la: 11/12/2005 01:25:00
albastru... / / / senin. pasari... sulite vii ce brazdeaza duios cerul. privirea imi este inundata de albastru infinit. inspir adanc incercand sa-l acaparez in piept. sunt constient ca el este singurul salvator aici. aici unde larma facuta de bataile grele si asurzitoare ale baroaselor, acute, metalice... insistente imi invadeaza urechile si mi le sufoca. caut refugiu... / ma uit la cele mai minunate imagini... la cele mai dulci vise stranse si atarnate cu grija in podul mintii mele... sunt bune acum. usor sunetul grav se estompeaza in indiferenta mea, se dizolva in amintirile mele si devine insesizabil... devine o melodie taraganata, repetitiva, lipsita de substanta si stil.. fara consis  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Sarac
de bluecip la: 11/12/2005 01:18:00
mesaj dulce sãlciu, / strivit sub sicriu / tâsnesti rosu violent pe cruci/ din ai mei strãmosi. / / calea tu mi-o transezi / dur ca un tãis / intr-un coridor strâmt tu mã inchizi / de gânduri prãfuite, reci si seci / / esti mesajul sângelui / ascuns in ale mele vine, / in organe animate mecanic / ...marionetã moarta-vie / / cu-n ocean de te-as dilua / rece si sãrat / de veacuri si amprentã / ...atunci as fi sãrac.
comenteaza!
modifica
Cuvinte
de bagherra la: 11/12/2005 01:00:00
cuvintele muiate-n sange/ povestesc ce-a fost odata,/ ochii tristi nu mai pot plange/ amintirea a fost uitata./ dar imagini au scaldat tinutul,/ si-au ramas figuri de ceara,/ tineri au luptat cu totul/ si n-au stiut ca au sa moara./ o ultima speranta-n dumnezeu/ in clipele rascrucii mari,/ un ultim drum batut cu greu/ spre portile credintei tari./ la capat de scari era speranta/ trebuiau usi sa se deschida,/ zeci de inimi tindeau spre viata/ ani de zile sa mai prinda./ catre preoti au alegat atunci,/ catre curatia pamanteasca,/ in agonie, zeci de prunci/ au vrut o mila parinteasca./ si le-a fost aruncata-n fata./ credinta era doar o eroare,/ si va intreb pe voi, cei inca in viata:/  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...