arhiva: 14/12/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Triptic net-Google Earth
de Sibipot la: 14/12/2005 22:21:00
pentru miruna, intalnirile de pe net erau ceva ce o deconectau de la cotidian, o transpuneau in alte sfere ale perceptiei si care nu se ancorau in viata cotidiana. aici intalnea o alta lume, cu alte orizonturi si nu-i creea nici o obligatie, nu-i provoca nici un sentiment. pentru ea era x, y, z, un user, care, era constienta de aceasta, niciodata nu era identitatea reala a celui cu care conversa. converasatia era cand monotona, cand zglobie, cand serioasa, cand neserioasa, lalaita sau la obiect. totul era sa treaca vremea, sa isi incarce bateriile ca sa poata relua de la capat munca de a doua zi. ceea ce ii placea era ca trebuia, sau nu trebuia, sa-l creada pe cel sau cea de la celalalt monit  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Parasolar.
de Demian.Eva la: 14/12/2005 17:38:00
…parasolar…/ / doamne, stau în semi-umbră, în semi-întuneric şi răcoare./ stau într-un pliculeţ de 20 de grame de ocean, scoici şi ierburi plutitoare, / în nisipul care mângâie sau zgârie învelişuri moi umplându-le de sare./ aştept şi stau ascunsă-n umbră, în parfum de flori cenuşii cu petale/ cumplit de gri, şi terminaţii dendritice ce se-mpletesc cu urmele tale./ aştept în umezeala de pe-o retină roşie, sticloasă, moale…/ pe care lunec-o bărcuţă cu vele purtată de adieri domoale,/ de-adieri morbid-sublime, lumini orbitoare, măşti, delicioase senzaţii,/ cortina roşie, regizorul absent, masa şi scaunele de pe scenă, peioraţii,/ femeia de la casa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
goliciune.
de Demian.Eva la: 14/12/2005 17:34:00
goliciune/ / Şi nu ne mai scriem mesaje dătătoare de fiori, cuvinte nebune/ Şi golul, şi golul....... golul…... golul, golul, golurile fără nume,/ fără dată, fără răspuns, fără scăpare şi fără noi/ mă apasă, mă dărâmă, mă-mping, ma aruncă-n noroi/ mă golesc de suflare, de luminiţe cu parfum de 13 martie şi de viaţă/ şi pentru prima dată: copacii-au înverzit fără tine, şi totul/ merge fix, drept,aţă./ toate merg tiptil, tiptil, trădându-ne secretele amare./ timp, spaţiu, elipse, spirale- adorm visând la alinare./ alina, alinare, alienaţie, alintată copilă cu părul ca o alună/  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Adormind greieri
de valeria tamas la: 14/12/2005 16:08:00
/ gandurile noastre s-au intalnit/ ca doua linii de tramvai/ atat de aproape si totusi / pentru totdeauna despartite./ / tu la bratul altei femei/ eu la bratul altui barbat/ in urma ca o trena atarnau / clipele noastre/ eu si tu.../ soarele era acolo/ si luna si stelele si noptile noastre/ de liceeni indragostiti adormind / pitpalacii prin ierburi in pat de roua./ eu si tu / alergandu-ne iubirile pe coridoare intortocheate/ intre doua ore care ni se pareau fara sfarsit/ eu si tu/ doua brate ale aceluiasi trup/ facute parca sa nu se mai desparta./ dar a venit si o zi/ cand m-am trezit afara din joc/ altcineva era in locul meu;/ n-am inteles atunci regulile / dupa care se jucase jocu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Suflet de femeie
de valeria tamas la: 14/12/2005 16:02:00
/ / in fiecare noapte iti iau sufletul in palme/ si-l intreb despre tine/ indiscutabil e sincer / niciodata nu mi-a spus ca ma iubesti/ in rest are ganduri bune./ / inventeaza-mi lucruri frumoase i-am spus/ gaseste-mi pentru o zi iubirea / si lasa-mi-o in fata usii/ iubirea trebuie sa fie o femeie frumoasa./ / pentru prima oara a intrat in joc/ dar femeia aceea erai tu/ si am ramas foarte mirat/ -de ce mi-ai adus femeia pe care o am/ l-am intrebat?/ el m-a luat de mana zambind / si am pornit pe urmele tale/ la coltul strazii barbatul care te astepta nu eram eu/ dar buzele tale alunecau pe obrajii lui ca pe un drum deja stiut./ ochii tai radeau asa cum mie nu mi-a fost dat/ niciodat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Tamplarul
de Shtevia la: 14/12/2005 14:21:00
au fost o data ca niciodata intr-o tara indepartata doi frati care traiau la ferme alaturate si care au inceput un conflict./ / era primul conflict serios in 40 de ani de cand aveau fermele alaturate, impartind utilajele si munca si produsele asa cum le trebuiau, fara nici o problema./ apoi, lunga colaborare s-a destramat. a inceput cu o mica neantelegere si a crescut la o problema majora si in final a explodat intr-un schimb de cuvinte amare urmate de saptamani de tacere./ / intr-o dimineata la usa lui john s-a auzit un ciocanit. el a deschis usa si a vazu un om cu o trusa de scule de tamplar. “caut de lucru pentru cateva zile”, a spus el. “poate ca ai ceva treburi de facut si as  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dialog in absurd
de dreamchaser la: 14/12/2005 12:10:00
i/ -albul meu este negru si negrul meu este alb, intelegi?/ -nu./ -daca albul tau este alb, albul meu este negru si daca negrul tau este negru, negrul meu este alb./ ii/ -cine esti tu ?/ -eu sunt un miel./ -ce este un miel ?/ -cum nu stii ?un miel este un lup./ -eu credeam ca un miel este un miel si atat./ -ai vazut tu vreodata un miel ?/ -da./ -ba nu.ti s-a spus ‘iata un miel’ si tu ai crezut.dar eu iti spun ca ai vazut un lup.dar un lup crezi ca ai vazut vreodata ?/ -nu./ -dar macar stii cum arata ?/ -da, stiu./ -pai daca nu ai vazut niciodata un lup de unde stii cum arata?/ -mi s-a spus./ -si ai crezut ?/ -da./ -dar pe mine de ce nu ma crezi cand iti spun ca un miel este un lup si un l  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Va puteti defini sentimentele intotdeauna?
de Bridget la: 14/12/2005 11:27:00
sa spunem ca un prieten m-a intrebat daca iubesc....cainii....eu nu am reusit sa-i raspund cu "da" sau "nu"...../ sa mai spunem ca de atunci ma tot gandesc ca nici macar in ceea ce priveste oamenii nu pot raspunde transant.....pentru ca in afara de copil, pentru care (cred!!!) as face orice, atat instinctual cat si in cele mai clare momente de luciditate, pentru toti ceilalti am variate masuri de sustinere a iubirii (functie de gradul de legatura familiala, de prietenie, de empatie....). si atunci cum ramane cu iubirea neconditionata?/ voi reusiti intotdeauna sa va definiti clar sentimentele?/ credeti ca iubirea are nevoie de dovezi?care sunt?/ iubirea voastra a avut aceleasi valente totdeaun  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...