arhiva: 16/12/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Biletelele de-atunci
de bagherra la: 16/12/2005 19:41:00
foi cu secrete, scrise pe verso,/ am gasit in sertarul vechi, cu poze/ cuvintele multe,facute manunchi/ cereau iertare unei amintiri./ pete transparente/ peste litere decente/ apa ochilor confirma/ printre sensuri se imprima./ scrisori cu destinatie anonima/ parfumate cu durerea unui timp,/ rasfirate printre pozele cu fericire/ pe care mai pui din cand in cand cafeaua.
comenteaza!
modifica
Confetti
de bagherra la: 16/12/2005 19:31:00
pescuiam din marea cu resturi/ fargmente rupte, bucatele mici,/ sa le imbin, sa le unesc/ cu-n ultim rest, uscat, de lipici.
comenteaza!
modifica
Mesaje
de bagherra la: 16/12/2005 19:29:00
salvam ingeri cu aripi pictate/ salvam simplitati de oameni uitate/ salvam resturi inaripate./ care n-ajungeau niciodata la cer/ ricosau inainte in norii de fier/ si dispareau de tot in eter.
comenteaza!
modifica
Ratacitor
de bagherra la: 16/12/2005 18:56:00
sunt sus, undeva departe,/ traiesc pentru cei ce nu ma vor./ sunt un ultim ratacitor/ pe culmile lumii desarte./ pierdut prin lumi sinistre,/ cautand ce n-am putut avea,/ ma oglindesc in durerea ta/ cand adun puteri din trupuri triste./
comenteaza!
modifica
Felinare
de bagherra la: 16/12/2005 18:53:00
nelipsite in ceata noptii/ felinare infrigurate/ zabovesc in timp si spatiu/ palide si spanzurate./ mii de sori surprinsi in noapte/ atarnand de a lor vina/ par minuni cu geamuri sparte/ peste strazi, varsand lumina./ neclintite, sprijina cerul/ in locul celor oropsiti,/ apara cu sarg amorul/ noilor indragostiti.
1 comentariu
modifica
Aromanii
de armanicea la: 16/12/2005 18:44:00
alte documente ale aromanilor.../ / 1) declaraŢie de principii/ comunitatea aromÂnĂ din romÂnia/ / stimate domnule/doamnă,/ În cele ce urmează, dorim să vă supunem atenţiei principalele obiective care reprezintă un reper important în existenţa comunităţii noastre. Înţelegând că acţiunea de informare este importantă pentru succesul procesului democratic al luării deciziei,suntem convinşi că institutia din care faceti parte este angajată să servească valorile europene şi universale. În viziunea noastră, acest angajament reprezintă prin el însuşi garanţia necesară pentru ca car să-şi păstreze şi să-şi dezvolte cultura, limba, istoria, tradiţ  ...continuare .
comenteaza!
modifica
copil cretin
de andreea_sim la: 16/12/2005 13:47:00
ochiul imi plange dupa privirea ta,/ vreau sa te vad copil cretin/ ce mi-ai furat inima deja ranita/ si ai aruncat-o intr-o mare de regrete/ iar acum plange in nemarginita ei singuratate./ mana imi tresare la amintirea atingerii tale,/ vreau sa te simt copil cretin/ sa-ti mangai obrajii palizi, buzele rosii / si sa cad in abisul uitarii de sine./ sufletul meu tanjeste dupa iubirea ta,/ vreau sa ma iubesti si tu,/ sa-mi dai macar putina fericire dar ma lasi/ sa gust singura din cupa amaraciunii./ te iubesc prea mult copile,/ te vreau langa mine dar tu nu ma vezi,/ esti prea departe iar eu prea aproape/ si stiu ca nu ma vei iubi nicicand, / copil cretin./
comenteaza!
modifica
Viata...
de zedd la: 16/12/2005 11:18:00
În viaţa asta plină de păcat/ În sunetul greu de chitară vreau să zac,/ să zbor ca în vis spre mirifice locuri/ Îngerii tristi să mă-nveţe ale lor jocuri!/ În viaţa asta plină de păcat,/ pot eu să fiu iertat?/ din starea mea de vis...delir să mă ridic..../ din vise triste-n care par c-am murit!
comenteaza!
modifica
De-ai sti...
de Adela Adriana Moscu la: 16/12/2005 06:52:00
câtă căldură îmi inundă corpul doar cu un gând despre tine... / nu simţi cum mă renasc şi plutesc în ecourile poemelor tale? / cuvintele-ţi de iubire rostite într-o iarnă inventată doar pentru noi undeva departe acum încă mă alintă mereu... / trecutul nostru roşu a sculptat pe veci inima mea într-o floare nemuritoare din care versuri multicolore sărută lumea înteagă... / nemuritori vom fi prin săgeţi fermecate / te simt pe zi ce trece mai mult, tot mai mult / focul dragostei evaporă oceanul dintre noi / gheaţa limitaţiilor devine râul ce mă scaldă doar pentru tine / frunze de mentă şi flori de soc se împletesc în tot părul meu dornic / de tandreţea ta...  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"vanatoarea"
de Alexxia la: 16/12/2005 01:40:00
una din pricipalele ocupatii ale barbatilor din toate timpurile este vanatoarea - ceea ce se pare ca s-a pastrat pana in zilele noastre. dar nu ma refer la o vanatoare de animale salbatice, sau poate nu in sensul exact al cuvantului "slabatic". ce faci cand vezi ca sunt inca destui barbatii care si-au pastrat aceasta principala ocupatie, numai ca cu altfel de "animale", mai exact cu femeile?/ ce ar trebui sa faca cineva care s-a plictisit de jocul asta? inteleg ca asa e mai interesant - tot ce e greu obtinut e mai apreciat si alte povesti de genul asta - dar la un momendat te saturi sa fi pe post de vanat chiar daca se poate si viceversa. nu mi se mai pare nimic interesant la un joc pe care l  ...continuare .
25 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...