arhiva: 04/12/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ceva se intapla
de Chrisu la: 04/12/2005 22:50:00
ceva se intampla si se intampla de milenii. insa cu fiecare se schimba datele si evolutia! insa au aceesi esenta…ba nu! intunericul ! / / cobor intr-un fel de subsol. scarile sunt din piatra, cu muchiile rotujite de la uzura. vad imaginea coborarii precum un telespectator o vede filmata cu o camera zdruncinata din cauza mersului. nu stiu ce caut acolo. sunt speriata sau doar cred asta? imi preling mainile de laturile zidului caldut. am o stare halucinogena si un miros imbacsit de ceara imi blocheaza simturile. cobor si ajung jos ; scarile nu sunt multe. se face la dreapta intr-o mare de intuneric si imi induc starea de terifiere. ma sperii dintr-o data, ca un impu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ultima calatorie...
de mikiduta la: 04/12/2005 21:17:00
să pleci într-o excursie este întotdeauna un motiv de bucurie, mai ales dacă eşti adolescent. Îţi imaginezi cum va decurge sejurul şi-ţi faci fel de fel de planuri cum să glumeşti pe seama unor anumiţi prieteni, colegi sau chiar însoţitori./ cu această idee au pornit la drum şi un grup de elevi dintr-un anumit high school din nu ştiu ce oraş al unei ţări îndepărtate. aveau să viziteze unul din locurile istorice, cu scopul de a face un eseu despre acesta. mă rog, nimeni nu prea era încântat de realizarea temei, dar s-au gândit că poate nu o să fie chiar aşa de rău şi au venit într-un număr cât mai mare./ se aşteptau să fie un loc oarecum îngrijit c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
casatorie cu un cetatean american
de hernandez mihaela la: 04/12/2005 17:34:00
casatorie...sunt casatorita cu un cetatean american am facut cununia civila in romania. m-ar interesa ...sa stiu daca stie cineva cat timp dureaza imigrant visa?si ce anume sa indeplinesc...va multumesc
2 comentarii
modifica
Donatorul de versuri
de Emma Brad la: 04/12/2005 15:32:00
mi se spune donatorul de versuri/ şi te-njur să nu pierd sensul cuvintelor obscene/ ca atunci cînd am separat / mozzarella de blatul crocant/ şi am rimat sex cu perplex/ fugărind emoţiile cu sămînţa talentului/ se mai văd încă urme de ketchup/ purtînd forma buzelor ce reiventaseră/ sărutul franţuzesc/ cu formă scurtă şi dicţie apăsată/ pe şerveţelul de la pizza hut/ ce zace ascuns în fundul buzunarului/ şi pe care am înşirat toate tîmpeniile/ ce tranversau / mintea îndobitocită de foame/ muza stătea turceşte/ în ciupercile şi măslinele / tocate mărunt/ şi în cubuleţele de şuncă / aruncate alandala/ peste care tronau / boabe de porumb dulce/ ornate c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Timpul?
de Prophet_slim la: 04/12/2005 03:43:00
/ se spune ca timpul este/ cel ce-a fost si nu mai este/ dar eu cred ca nu-i asa/ timp a fost si timp si este/ timp va fi si far' de veste/ va aduna incet si sigur/ toate-a noastre rele riduri/ astazi stiu si nu m-antreb/ nu ma-ntreb pentru ca stiu/ ca nu vreau sa stiu nimic/ stiu deja prea mult nimic/ mai mult decat vreau sa zic/ mi-e rusine si ma complic./ timpul este-un jucator/ ce se joaca-ncet cu tine/ vrea sa vada daca tine/ faza si daca te tine/ sa ramai in timp tu tine/ sau ca eu sa raman mine/ vrea sa fie decisiv/ sa judece incisiv/ crud si fara de principii/ pe cei ce vor sa fie/ stapani insisi pe vecie./ (04.01,04,12,2005)
comenteaza!
modifica
Pierdere?
de Prophet_slim la: 04/12/2005 03:26:00
/ pe cand credeam ca totul s-a sfarsit/ si ca n-am ajuns l-annebunit/ de l-anceput eu am luat-o/ parca asta si voiam/ numa ca nu recunosteam/ stau singur si-ncerc sa dorm/ la o ora la care toti dorm/ si vad ca nu pot si.../ fac un ceai si-l beau si.../ citesc ceva si beau si-o cafea/ amara ce-o beau doar cu placerea/ ca e otrava ce sigur ma-nlantuie/ si nimic nu ma mai dezlantuie/ si-ncet ma macina si ma distruge/ fara sa mai termin drumul ce duce/ la sfarsit si inceput de ceva/ ce daca nu stii nu-l poti avea/ chiar daca-l stii dar nu il crezi/ vei vedea ca tot tu pierzi./ am ramas fara credinta/ fara nimic ce-am avut/ nu le-am dat la nimeni eu/ doar le-am pierdut.../ doar speranta a ramas/ c  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ploaie de ganduri
de alex boldea la: 04/12/2005 01:39:00
cu referire la muzica clasica
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: