arhiva: 13/02/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
THIS IS ME!
de Flippy la: 13/02/2005 22:08:00
eu sunt cel abandonat/ toata viata mea am fost refuzat/ eu sunt cel lipsit/ niciodata nu am fost iubit/ eu sunt cel uitat/ toata viata mea am fost alungat/ eu sunt cel gol,dar amar/ toata viata mea a fost un calvar/ simti asta?mor sa simt!/ eu sunt totul,dar ce sunt eu?/ inca un idol care se crede dumnezeu/ eu ordon si tot eu ma supun/ rupe-ma in bucati si zi-mi sa ma adun!/ eu sunt totul/ eu sunt cel indurereat/ niciodata nu am fost alinat/ eu sunt cel supus/ toata viata mea am fost sedus/ eu sunt cel indignat/ niciodata nu am insistat/ eu sunt cel ezitat/ niciodata nu am incercat!/ simti?tot te mint!/ eu-s nimic,dar ce suntem noi?/ inca un numar care nu e egal cu nici-unu'  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Geneza
de Mircea2005 la: 13/02/2005 20:41:00
eu m-am născut toamna/ dintr-o aripă de cocor,/ ce pleca pentru ultima dată/ şi dintr-o frunză,/ ce zbura spre veşnicie/ şi dintr-o ploaie,/ ce nu se mai oprea./ de aceea port în suflet/ dorul de împlinire,/ fiindcă toamna/ toate pleacă./ de aceea port în inimă/ patima vieţii,/ fiindcă toamna/ toate mor./ de aceea port în piept/ credinţa iubirii,/ fiindcă toamna/ toate se desfac./
comenteaza!
modifica
MIHAIL SEBASTIAN
de steaua fara nume la: 13/02/2005 18:08:00
va place mihail sebastian?
11 comentarii
modifica
prejujeuri :)
de maan la: 13/02/2005 16:54:00
asta e un cuvant pe care l-am invata recent de la o vecina, care-mi raspunde de fiecare data la salut cu 'bonjurica'.../ tot dumneaei, vecina, m-a sesibilizat sa va propun un subiect haios si nu mereu.:)))/ va faceti cruce cu limba-n cerul gurii cand va trece calea o pisica? faceti cuvenitii trei pasi inapoi, scuipati in urma?/ sau de trei ori in san, cand v-a speriat ceva?/ aruncati cu sare peste umar cand tocmai ati rasturnat solnita?/ va bucurati peste masura cand cineva va iese in cale 'cu plin' si-asteptati cu groaza nenorocirea cand galeata-i goala?/ va e frica sa iesiti din casa pe 13, martea?/ puneti fir rosu la-ncheietura pruncului, sa nu-l deoache cineva?/ nu va puneti poseta pe p  ...continuare .
13 comentarii
modifica
viitoruri
de maan la: 13/02/2005 16:40:00
abia de s-a prabusit soarele dincolo.../ un camp (o parloaga!), trei tufe de macris zgariind cerul la asfintit, lutul deja crapat de furnici, cateva pietre aruncate de pumnul lui dumnezeu in viata, la-ntamplare./ peste locul acela de ne-nteles se ridica in fiece noapte, stinghera si nepriceputa, o luna bucalata ca obrajii unui prunc de doi ani./ tacerile mistuie deopotriva lumina si tzarna, incremenind vantul in pletele ei decolorate de-asteptari./ clipele moi, mucegaiesc pe limba gustul deznadejdii./ se vede curat, scrijelit pe piatra, profilul ce poarta in el fantome de zambete, subrede paveze contra vidului si-a cenusilor./ e vremea nesomnului, cand femeia cu nume de stea se gandeste cu st  ...continuare .
comenteaza!
modifica
CE ESTE MEDITATIA???
de samadhi la: 13/02/2005 15:46:00
milioane de oameni pierd aceasta ocazie in viata, deoarece cred ei ca aceasta ar fi pentru oameni care sunt pe moarte, pentru oameni care au pierdut cheful de a se bucura in viata.cred ei ca meditatia miroase a biserica si religie, astfel au primit un gust fals despre ea./ eu spun ca, meditatia este:/ acum si aici/ a fi martor/ natura ta/ a fi unul cu totul/ bucurie de viata/ a fi fara teama/ tacere, gol/ libertate/ inflorire/ un experiment/ o transformare/ o intoarcere acasa a constiintei/ relaxare si atentie/ o saritura/ in a nu-face si / a nu-gandi nimic.
4 comentarii
modifica
SĂBUN
de alex porc la: 13/02/2005 13:57:00
Într-o zi de o imbecilitate stupefiantă, soarele imbecil îşi revărsa căldura aşa-zisă binevoitoare asupra unor imbecili stupizi care discutau o grămadă de imbecilităţi dezordonate. astfel am hotărât să mor, dar nu am reuşit, m-am însurat cu o femeie frumoasă, am făcut dragoste cu ea, ea a născut, nu făcut, un copil pe care l-am botezat gloriu, apoi au murit cu toţii. cu ochii mei am văzut toate astea, dar acum nu-i mai am. eh, nu-i mare lucru, că mi-am plătit chiria, şi nu mă mai uit la televizor. asta e.
comenteaza!
modifica
Praf
de wildrose la: 13/02/2005 11:39:00
o aruncata floare zacea pe-o margine de drum/ m-am uitat la ea si ea la mine./ am incercat sa o ridic, dar si-a transformat petalele in spini/ am incercat sa plec, dar ma striga continuu/ am incercat s-o uit, dar era mereu in urma mea./ m-am intors si am intrebat-o ce vrea./ ce vrei de la mine?... floare aruncata pe-o margine de drum?/ vreau sa ma vezi cum sunt... doar atat/ asa cum esti?/ vreau sa-mi rupi petalele, una cate una, si sa te intrebi daca te iubesc/ sa ma dezbraci de mine si sa raman numai eu. sau nu ma vrei pe mine?/ nici eu nu stiu... dar cand o sa aflu iti voi spune./ o picatura de roua i s-a prelins pe ultima-i petala/ m-a privit din praf si-a  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: