arhiva: 14/02/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O limita
de kradu la: 14/02/2005 22:35:00
intr’o zi, in vacanta mea in romania, la brasov, coborand pe calea muresenilor am intrat la libraria st. o. iosif. am trecut pe linga standurile de reviste unde fete frumose rasfoiau reviste cu celebritatile zilei, si m-am oprit la rafturile inalte pline de carti “plictisitoare si linistite”! am zarit o carte cu titlul “despre limita” de gabriel liiceanu! in parte datorita profesorului meu de matematica am fost indragostit de limite asa ca am inceput sa rasfoiesc paginile. privirea mi-a cazut pe un paragraph de la la pagina 64. am sa-l reproduc aici! arata ca un paradox, dar pe moment am gasit alaturi de logica lui kant si altceva …. o logica care se potrivea cu locul unde m-a a  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Noi si pamantul
de AiaBeata la: 14/02/2005 16:49:00
vuietul zorilor canta agale,/ rastignit pe pamant sta mormantul./ un suras urgisit intre mine si el/ se asterne si-mi acopera gandul./ glasul cocosului intra navale/ printre cruci se invarte si pleaca./ noaptea-nghitit amintirile care/ toate-n pamant se ineaca./ cu tine pictam cerul in luna si soare,/ dar pensula-ti zace pierduta,/ pierduta in lacrimi ce-mi curg pe obraz/ si moarte, in pamant se cufunda./ vuietul zorilor canta agale,/ la cer se inalta doar sfantul./ in urma lor ramanem pierduti/ noi doi si pamantul.
comenteaza!
modifica
Ingerii..Divinii Ingeri..
de CarlaCarmen la: 14/02/2005 11:36:00
/ am descoperit "intamplator" acest site, nu demult. sunt incantata. o idee foarte buna de a fi intr-o cafenea fara fum savurand o cafea cu aroma irish cream..si rasfatandu-te citind ...discutand subiecte interesante, interesante./ m-am gandit sa impartasesc acum, aici, despre pasiunea numita ingeri. ma ajuta intotdeauna cand le cer ajutorul..ma ghideaza si inspira... / multumesc pentru interesul acordat acestei lecturi. sa va inspire va doresc./ cu prietenie, carla/ / "sunteti inconjurati de ingeri / (you are surrounded by angels)/ de doreen virtue, ph.d., 1998/ / in timp ce plateam pentru cumparaturile facute intr-un magazin, am remarcat trei brose cu ingeri de au  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Poveste
de CarlaCarmen la: 14/02/2005 11:26:00
povestile sunt fascinante prin "samburele divin de adevar" care ne incanta...am primit in dar ...va ofer spre delectare./ va doresc numai bine, carla/ "povestea unei furnici/ in fiecare zi, devreme de tot, venea la serviciu furnica cea harnica,/ productiva si bucuroasa de munca ei./ acolo isi petrecea ea zilele, muncind cu sarg si fredonand un cantecel./ era harnica, productiva si bucuroasa de ce facea, dar, vai, nu o/ superviza nimeni./ bondarul, presedinte si director general, a considerat ca asa nu se mai/ poate si a creat un post de supervizor, pe care a angajat un/ gandac cu multa experienta./ prima grija a gandacului a fost aceea de a standardiza ora de sosire si de/ plecare  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...