Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 15/02/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ecou
de cocosikada la: 15/02/2005 11:37:00
sunt aici langa tine, / dar nu simti si nici n-auzi,/ inima bate pentru tine,/ e ca un ecou venit de demult./ e greu sa te stiu aproape si totusi atat de.../ te strig ,desi esti aici,/ tu nu ma auzi si mi-e greu/ desi ecoul te urmareste mereu/ ecou,ecou si iarasi ......
comenteaza!
modifica
IUBIREA MEA ESTI TU DOAR TU......
de samadhi la: 15/02/2005 03:41:00
iubirea mea esti tu doar tu....../ e noapte tarziu, dar nu pot dormi, de fapt nu dorm deloc doar veghez, contemplez dincolo de mine... dar acum simt nevoia acuta de a scrie cateva randuri doar pentru tine....../ stiu ca m-ai trimite sa dorm, daca m-ai vedea acum la podea, la o lumina rece si pala scriindu-ti ceea ce simt...... dar nu pot altfel, cand stiu ca si tu nu dormi si lucrezi... ce faci tu fac si eu, tot la fel.... egal unde m-as afla.... imi lipsesti atat de mult incat simt cum chakra inimii se umple de caldura si ma copleseste de atata iubire...../ iubirea mea te calauzeste pas cu pas, cu fiecare gand traiesc in tine, cu fiecare gura de aer respir in tine, cu fiecare bataie de ini  ...continuare .
176 comentarii
modifica
De cand eram copii
de fantasy2k la: 15/02/2005 02:04:00
ridic o mana/ sa te-ating/ tu nu ma vezi,/ tu nu ma simti/ pribeag peste un gand nebun/ ca vine maine, / ca pleaca azi/ ca noi ne strangem/ noaptea cortul, / ne adunam cu totii iar, / tu nu erai / sa-mi spui ca vi./ tu n-ai mai fost/ asemuita/ c-o vanzatoare / 'ntr-un bazar/ de ganduri false/ si de vise/ de toate ce erau/ habar n-aveam/ caci nu sunt viu/ din trup si chip/ ci doar masor / cu vantul plansul/ ci doar te-ndemn/ sa capeti cantul/ ce te va duce / catre maine/ curata-n zi, / curata-n noapte/ eu, subconstient / ramas pustiu/ te chem s-aduni / ce mai ramane/ din noi, / de cand eram copii.
comenteaza!
modifica
Respiram acelasi aer in aceiasi iubire
de fantasy2k la: 15/02/2005 02:02:00
respiram acelasi aer / in aceiasi iubire/ ne-nchinam periodic / in culori diferite/ ne doream sa traim/ si traiam intr-o rama./ ma gandisem odata / c-as putea sa vand/ partea ta de lumina/ partea ta de aer/ pe o panza mai buna/ pe un alt peisaj./ dar muscai din mine/ azi o zi maine alta/ ma lasai invalid/ intr-o zi de vreo sapte/ si gandeam...tot gandeam.../ c-am sa mor in curand, adica/ tu cu culorile tale/ imi eclipsai existenta, stiai?/ de ce e movul la tine?/ de ce pe tine te naste lumina/ iar eu raman doar o umbra/ a ceea ce reflecta iubirea?!/ pictura si omul,/ si astazi si maine/ si noi ca si tine/ traim sa uitam/ o viata scrisa / pe-o hartie/ eu sunt menit sa fiu o linie/ de despartir  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Poezie cu zahăr...pentru voi
de fantasy2k la: 15/02/2005 02:00:00
m-a întrebat un prieten ce am de sunt slab/ Între două litere scrise vertical/ mc sau ih, iniţiale plouate cu jar/ pe un pian poposeam idei alungate de iadul/ inimii mele umede, plânsă./ Închinam rapsodii, colorate-ntru-n glas/ pe câmpia durerii ascultam şi cântam/ două glasuri rupte într-un nod de soare/ două lacrimi sumbre luminau obrazul/ cu chipul tau, miros de iarbă/ iar lacrimile erau rouă/ iar eu zburam spre-o nouă eră./ " - o iubeşti? "/ o iubesc cum iubeşti când arşiţa te doare/ apă vie-n izvor cu miros de răcoare./ aş trimite un sol catre stele să spună/ că mi-e dor şi mi-e sete să fim impreună./ o strigase suflarea-mi rugând-o: "raspunde!"/ Şi-a  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: