arhiva: 21/02/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mai ieftin pentru voi cei din diaspora si nu numai
de anisia la: 21/02/2005 22:50:00
dragilor, uite ca mi-a spus o amica de-a mea despre un program care se numeste skype si cu ajutorul caruia se poate telefona la preturi mai convenabile./ m-am gandit la voi, cei de prin lume, poate va ajuta sa comunicati mai usor unii cu altii, sau cu cei de acasa./ adresa site-ului este: www.skype.com/
2 comentarii
modifica
hello world
de fiXpiX la: 21/02/2005 21:54:00
sigur foamea face arta...nu poţi gândii artistic cu burta plina, hrana e cel mai josnic element, insa trece neobservat, mi se pare mai decent un alcoolic decât un satul, nu vorbesc desigur de cazurile patologice tip bulemie sau anorexie, vorbesc de stadiu "normal" hrana e metoda ceam mai rapida sa te plafonezi, ea te pregateste sa pentru veşnica putrezire...poate ca lucru era bine cunoscut in toate religiile si din aceasta cuza este universal valabil/ scriu aceste imbecile gânduri pentru ca am mâncat...si mă simt vinovat...insa nu pot suporta tentaţia si hap, hap, hap...din gândurile mele mintea mea...daca hrana nu atunci de ce si sex nu...ce se întâmpla cu constinta mea, greşes  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Exista oare EGALITATE????
de jinga la: 21/02/2005 21:47:00
ma intreb de ce nu exista egalitate intre noi auditorii (cei ce auzim) si comunitatea celor surdo-muti? exista multe exenimente din lumea celor ce nu cuvanta si care ar trebui consemnate undeva in acest spatiu virtual, unde pot fi gasite mult lucruri. dar vreau sa stiti ca eu sunt un om `normal` (auditor) si vreau sa stiti ca eu nu pot sa fac diferente intre oameni.am o prietena care este hipoacustica (surdo-muta) pe care o cheama badea larisa elena si este castigatoarea titlului ``miss tacerea 2004``obtinut in luna septembrie 2004 in pitesti, aceasta fata va reprezenta romania la concursul international de frumusete ``world miss deaf`` din 16 iulie 2005 ce va avea loc in capitala ce  ...continuare .
14 comentarii
modifica
iubirea imposibila
de ATENA_26 la: 21/02/2005 14:52:00
am sa va spun povestea mea,daca puteti sa ma ajutati sau sa imi da.ti un sfat in ceea ce ma priveste...am un prieten de ani buni,pe care il iubesc si ma iubeste la fel de mult,insa problema cea mai mare este ca el este machidon si eu nu,ceea ce ne.a facut sa ajungem intr.o situatie,aproape fara iesire,si asta din cauza faptului ca ai lui parinti,nu sunt de acord cu relatia asta,si fac tot posibilul sa ne desparta..ma ameninta,ma urmaresc,iar lui ii fac viata la fel de grea...insa,el isi iubeste f mult familia,si nu poate renunta la ea,nu stiu ce sa mai fac,si daca mai are rost sa lupt pentru relatia asta...pentru ca nu mai am nici putere,si sunt la pamant...!!!astept sa.mi rapsunde.ti,daca ca  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Candidatul Vanghelie
de stancosty1 la: 21/02/2005 12:51:00
numirea drept candidat din partea psd la primăria capitalei al lui vanghelie a stârnit multe dispute, chiar şi în rândurile partidului din care acesta face parte./ ar fi două lucruri de subliniat aici./ 1. presa, atât cea scrisă, cât şi cea vorbită, la unison, s-a pornit să-i facă anticampanie sus-numitului, nelipsită fiind de fiecare dată celebra, de-acum, expresie cârcotească: "care este"./ acest lucru nu este deloc corect, indiferent care ar fi candidatul. chiar dacă el este agramat, incult, sau mai ştiu eu cum, electoratul este cel care trebuie să vadă singur asta şi nu presa să-i bage pe gât tot felul de şabloane./ 2. eu cred că, de fapt, candidatul vanghelie ar  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Impuritate
de Mircea2005 la: 21/02/2005 00:25:00
nu încerc niciodată să-mi sorb vastitatea/ de a fi, ce o găsesc în tine./ prefer să tac şi să aştept,/ -dorindu-te necontenit-/ negăsindu-te, dar ştiind că tu,/ fiinţa ta, ce n-am gustat-o încă pe de-a-ntregul,/ mă hrăneşte mereu…/ idealul existenţei/ de a te bea/ la ceasul în care clopotele bat/ la uşa cerului din care/ îmi tai eternitate/ clipei de neant./
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...