arhiva: 08/02/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
unde dai si unde...crapa
de donquijote la: 08/02/2005 21:17:00
citind jurnalul.ro am ajuns la acest fragment (din suplimentul jurnalul de sanatate): / (gasiti tot textul la http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=148730)/ / abstinenta. presedintele american, george bush, a initiat o serie de programe educative privind abstinenta sexuala pana la casatorie. insa, in loc sa frecventeze "cursurile de abstinenta", adolescentii americani si-au intensificat activitatea sexuala. potrivit statisticilor, inaintea initierii programelor, 23% dintre fetele de 13-14 ani facusera dragoste de mai multe ori, procentul ajungand dupa aceea la 29%. in cadrul acestor programe, adolescentilor li se vorbeste despre rolul abstinentei in mentin  ...continuare .
6 comentarii
modifica
De drag...
de Aandreea la: 08/02/2005 18:00:00
cat de greu este sa spui "s-a terminat"? cat te costa? oare din prea multa bunatate si dorinta de a menaja persoana de langa tine..eviti sa fi sincer? sau...pur si simplu te menajezi pe tine de furia cuvintelor? s-a discutat mult pe tema..sinceritate..adevar.sa fi sincer cu riscul de a provoca durere sau...sa te complaci intr-o situatie(relatie) care are toate sansele sa nu se mai numeasca asa.nu cred ca tine de curaj...poate..(daca mai exista) de respect..de dragul amintirilor..de tot ce a fost.daca singuratate isi face aparitia in "doi"...daca nu vrei ..sau nu mai ai putere sa faci "ceva"...atunci cred ca un compromis...este prea mult indiferent de tot ce se afla in urma.nu sunt rea si nic  ...continuare .
comenteaza!
modifica
REUŞITA LUI MARIAN, SAU MOARTEA LUI
de alex porc la: 08/02/2005 14:07:00
fiecare cu visul lui. unul visează să devină actor, altul să aibă mulţi bani, să câştige la loto, să bea bere “guiness”, să fie invizibil, etc. eu visez să pot scrie povestea lui marian sau măcar sfârşitul ei./ marian, de la vârsta de şapte ani, avea voie să se uite la televizor, dar numai după ce şi-a făcut temele şi maximum până la ora nouă seara. duminicile erau zile binecuvântate, fiindcă putea vedea la televizor o emisiune electrizantă (sau magnetizantă), şi anume „incredibil, dar adevărat“, unde erau prezentaţi diferiţi oameni care făceau lucruri minunate: ba unul îşi mâncase automobilul bucată cu bucată, fără să-şi dea duhul între tim  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Secta
de MihaiP la: 08/02/2005 01:07:00
În cartea lui leisenbach(1612) aflată la bibleoteca naţională din buenos aires stă scris că „recitirea este mai importantă decît citirea, la fel cum repetarea imnurilor bisericeşti este importantă pentru păstrarea credinţei”.coincidenţa este la fel de uimitoare cnd în „almanahul secretelor oculte şi practicilor magice” editat de un olandez anonim în 1780, acelaşi citat este reprodus cu singura diferenţă de context.În scurt timp, mulţi au concluzionat ca leisenbach deţinea unele secrete în ceea ce priveşte ocultismul.manuscrisul original a fost recitit laolaltă cu pleiada de note şi comentarii strînse în decursul timpului.prin eludarea de la început a mesaj  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: